Günaydın kızlarr
Hayırlı cumalarr :89::89:
günaydın topiğin emanetçisi yavrummm nasılsın
rabbim bu hayırlı günde dualarımızı kabul etsin, hayırlı cumalar kuzum
öyle valla emanetçisi oldum
iyiyim kuzummm sen nasılsınn neler yapıyosunnn
aminnn cümlemizinn inşallahh , feraha kavuşalımm
napim kuzum eşime kahvaltısını yaptırdım işe gönderdim çok şükür yeni iş yerine taşınma işi bitti hemen dibimde artık :) eve daha erken gelebiliyo yürüme mesafesi 15 dk fln sürüyorşimdi de kardeşimi bekliyorum kahvaltıya gelecek.
hadi gözün aydın o zaman canımmmayy ben her sabah kalkıp kahvaltı hazırlayamam sanırım yaa
kardeşin yanında en azından güzel oldu bu senin içinnn
kız öyle deme şevkle kalkıyosun her gün hem o gidince uyuyorum bazen dün mesela 11 e kadar uyudum ama bugun uykum yokhem ben normalde kahvaltımı onunla yapıyorum bugün kardeşceğizim gelicek diye yapmadım çay içtim sadece. aynen canım hem benim için iyi oldu hem kardeşim için. şimdi beş günlük bi boşluğu var bize çağırdım bende
bilmem artık şevkle kalkar mıyım yoksa yataktan güle gle mi derimben sabah saatlerinde yiyemiyorum bişey zaten , iyi yaptın canım ohh ne güzel işte h.sonu gezersiniz beraberr
avrupa tarafında bonsai sergisi varmış beni oraya götürücek kocişkom sabah öyle söyledi. kız bu iyice işleri büyütüyo ziraate merak salmıştı ya şimdi de ceviz ağacı yetiştiriciliği yapıcam diyo. adapazarında bi arsaları var orayı ekicekmiş dedim komple gidelim oraya yerleşelim senle onunda aklına yattı ama hemen bi anda olmaz dedi. kız olur olmaz uygunsuz zamanlarda arıyolar dün mesela önce abisi aradı açmadık sonra yengesi beni aradı açmadık sonra annesi beni aradı ben annesiyle konusurken abisi aradı açtı telefonu. ama yani ilk aramaları duymamıştık zaten tel.ler yanımızda değildi açmadıysak demek ki müsait değilizdir dimi bi daha bi daha niye arıyosunuz uygun değiliz işte. ama tüm bunların öncesinde babası aramıştı falancadayım hadi gel çay içelim diyo ben yorgunum gelemem dedi.
adapazarına yerleşmek miii neden istiyosun bunuu :26:
iyice büyüttünüz işleri demekhevesi geçince sıkılır ama yaa sergilere de gidermiş gelin hanımmm hımm siz açmayınca inatlarına daha çok arıyolardır kuzum allah yardımcın olsun nasıl gidiyo kv geliyo mu sana
ben bulgaristanlıyım canım burda yaşıyorum
sevgilim cizreli...
düğünde biliyon erkeğin memleketinde yapılıyor...
geçende hatta nişan mevzusu açıldı
bana dedi nişanıda cizrede yapcaz
dedim nişanı kız tarafı yapıyor ben istanbulda olsun diye düşünmüştüm dedim
ama nişanda altın takılıyor bütün akrabalar gelemez dedii...
bakalım artık nişanda cizrede olursa artık hiç şaşmam...
doğulu ya geline altın takma adetleri çok baskınn
herkese günaydıın
herkese hayırlı bereketli huzurlu bol sevaplı bol salavatlı cumalarrr
bende 91 nisan doğumluyum. hiç 22.5 yaşındayım demek aklıma gelmemişti hep 22 derim
Bende asker bekliyorum, çalışıyorum .
Öğrenci misin melis?
günaydın bal böcüüm nasılsın
aminnnnnn kuzum amin hayırlı cumalarımız olsun
günaydın tospaammmmmm iyiim hergünde daha iyi oluyorum çok şükür
şimdi geçmişi okuyorum bakayım bensiz neler kaynattınız
kız öyle deme şevkle kalkıyosun her gün hem o gidince uyuyorum bazen dün mesela 11 e kadar uyudum ama bugun uykum yokhem ben normalde kahvaltımı onunla yapıyorum bugün kardeşceğizim gelicek diye yapmadım çay içtim sadece. aynen canım hem benim için iyi oldu hem kardeşim için. şimdi beş günlük bi boşluğu var bize çağırdım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?