Bronzum burda hep beraber kaç ay erittik düşünsene şurda kalmış 20 gün şaka gibi çok çok çok az kaldıbi yapıp gelsiiiinnn. bunu bana 1 gün kala armağan et bebişim
teşekkür ederim
lunnam kopuşlardayım kızcuk diye oturtmuşsun
tamam kuşum...
ya bu arada türkiyede youtube açılıyo mu
eskiden açılmıyodu:26:
youtubeden paylaştımda belki ondan açılmadı..
tamam kuşum...
ya bu arada türkiyede youtube açılıyo mu
eskiden açılmıyodu:26:
youtubeden paylaştımda belki ondan açılmadı..
Bronzum burda hep beraber kaç ay erittik düşünsene şurda kalmış 20 gün şaka gibi çok çok çok az kaldı
Aynen gördüğüm gibi hah işte bu dedim
Bronzum burda hep beraber kaç ay erittik düşünsene şurda kalmış 20 gün şaka gibi çok çok çok az kaldı
Aynen gördüğüm gibi hah işte bu dedim
24 gün nasıl geçicek anlamycaksın bile bebeğim bi bakmışsın askerin gelmiş hep yanı başındaDimi ya. Kızların evliliklerine şafak sayıyorduk. evlendilerde 1 ayı gecti. 2 ay olacak nerdeyse. Sen nişanlandın üstelik..
Allahım Allahım zaman nasıl geçiyor yahu.
24 günde su gibi aksın gecsin
Aynen daha dün gibi hatırlıyorum ayrılmıştık benimkiyle. Beni oyalıyo evlenmek istemiyo diye ağlaşıyodum
Şuraya bak 2 aya yaklaştı nişanlandık
Ayy zmn ne çabuk geçiyo yaşlanıyoruz böhüüüü
Yapmazmıyım bebeğim istek yapın yeteree artık arada bi böyle tatlılıklar yaparsın bize kuşum iyi güldük sayende
yaaa süpeer süpperrrr.
sen bu işi biliyorsuuunn
piskolatam senden uzun bi şey bekliyorum vallahadi sal gelsin
çokta mesafeden değil be canım.. hep ailesi hep ailesiöyle boşlamasın seni sinirlendirmesin bizi valla bi toplansak ohoooo neler neler yaparız. canım şaka bi yana bence sizin arık bi an önce görüşmeye aşk tazelemeye ihtiyacınız var çok zaman oldu görüşmeyeli mesafeler alıştırıyo insanı bu tür şeyere o yüzden mümkün olduğunca çabık görüşün alıştırmasın sizi de mesafeler
24 gün nasıl geçicek anlamycaksın bile bebeğim bi bakmışsın askerin gelmiş hep yanı başında
Aynen daha dün gibi hatırlıyorum ayrılmıştık benimkiyle. Beni oyalıyo evlenmek istemiyo diye ağlaşıyodum
Şuraya bak 2 aya yaklaştı nişanlandık
Ayy zmn ne çabuk geçiyo yaşlanıyoruz böhüüüü
tamam kuşummaçılıyor kuşum.
hehehpiskolatam senden uzun bi şey bekliyorum vallahadi sal gelsin
tamam kuşumm
sende açıldı mı benim paylaştığım:26:
hehehayy iyiki varsınız kızlar yaaaa
sizde olmasanız şu 4 duvar arasında yiyip bitircem kendimi
kız ne yaşlanması üzülme bakıyımzaman geçsin ki sizde sevdiceklerinizle bi an önce yuvanızı kurun. sevdiğin adamla aynı evi paylaşmak anlatılmaz bi duygu bebeğim. gece gözünü onunla kapatıp sabah yine onunla açmak ilk günaydını yüzüne baka baka söyleyebilmek öpmek kokusunu doya doya koklayabilmek oyhhh kocamı özledim hepsinden ayrı akşam yemekleri kahvaltılar kız yemesem bile onu izleye izleye doyabilirim geçsin geçsin zaman evlenin evlenmek güzel
piskom bizi yanıltmadı artık birbrimizi o kadar tanıyoruz işte ne güzelYapmazmıyım bebeğim istek yapın yeter
Seviyorum karikatürleri
Hahahhh aynen bende hazır olun
Piskkom benim ya
bebeğim ya bizimde böyle çok yapışıklar sülalece ben alışık değilim böyle şeylere ben pek sık görüşmezdim annemin babamın akrabalarıyla. bak akrabam bile demiyorumçokta mesafeden değil be canım.. hep ailesi hep ailesi
ben akşam ona söyledim hatta dedim yemin ediyorum daha tanışmadan bile ailenden soğumama sebep oluyosun
noluyo sankide soğuyomuşsun dedi... ne soğuması ben resmen buz kestim onlara karşı daha şimdiden...
akşam dayılarına gittiler bir önceki akşam yine ordalardı ve saatlerce gece boyunca orda kalıyolar
cümbür cemaat bu ne böyle aşiret gibi dedimm
yok iztanbuldan dayısı gelmiş valizlere yardım etmişler falan filan..
düğün var diye kadınlar gitsin yanii sana noluyooo
ve napıyosunuz diyorum hiç aşkım oturuyoz diyo
hani bişe yapsalar eyvallah dicem erkeklere mi kalmış düğün organizasyonu
mübarek devlet sırrı çözseler bukadar olmaz yanii....pesss valla sonra pisko çok agresif e basma damarıma oğluummm
oyy sende iyiki varsın tatlım valla bende siz olmasanız kv sıkıntılarımı kime anlatıcaktımtamam kuşumm
sende açıldı mı benim paylaştığım:26:
hehehayy iyiki varsınız kızlar yaaaa
sizde olmasanız şu 4 duvar arasında yiyip bitircem kendimi
ayyy evet yaaaaa:26:işte bunu düşünmek istemiyorum :18:
30 umdan evvel düşünmicem böyle şeyler diyordum demin facebook da bi arkdaşımın doğum yaptığını bebeğiyle ffotoğraflarını gördüm
dedim Bronz sen bekle tamam mı , bekleeee. millet evlensin doğursun. bunlar sünnette yaparlar yarın öbür gün
Maşallah maşallah maşallahhhhh size
Vallahi çok imreniyorum inşallah sizinki gibi evliliğimiz olur bebeğim. (tabi kvlerden uzak
Ama böyle çok anlatma bebeğim korkuyorum nazar değdiricem diye:18:
ayyy evet yaaaaa:26:
benimde bi arkadaşım çoktaaaaannn doğurdu çocuğu yürüyo bile artık
konuşuyodurda Allah bilir...
başka bi arkadaşımda evlendi hani kınasına gitmiştimm o da hamileymiş o da yaza kalmaz doğurur
3 sene aynı sırada oturduk hatta bu kızla düşün yaniii evlendide bebişi olcakk
1-2 hafta öncede başka bir orta okuldan sınıf arkadaşım nişanlandıı ben bildiğin sap gibi ortadayım...
geçende teyzemle telefonda konuşuyoruz işte dedikoduları teker teker anlatıyorum şu evlendi şu doğurdu fln diye
annemde yanımda duyuyor konuştuklarmızı teyzemde diyor annene söyle hiç anlamıyomuş ayağına yatmasın
seninde sıran geliyor yavaş yavaşş hazırlıklı olsun diye... anneme bi baktım rengi attı kadının duvarlara bakıyor
canım teyzem benim yaaa ailem istemese bile teyzem arkamda durur dedemide annemide ikna edecek insandırr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?