Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Bronzum burda hep beraber kaç ay erittik düşünsene şurda kalmış 20 gün şaka gibi çok çok çok az kaldı

Aynen gördüğüm gibi hah işte bu dedim

Dimi ya. Kızların evliliklerine şafak sayıyorduk. evlendilerde 1 ayı gecti. 2 ay olacak nerdeyse. Sen nişanlandın üstelik..

Allahım Allahım zaman nasıl geçiyor yahu.

24 günde su gibi aksın gecsin

Dimi ya. Kızların evliliklerine şafak sayıyorduk. evlendilerde 1 ayı gecti. 2 ay olacak nerdeyse. Sen nişanlandın üstelik..

Allahım Allahım zaman nasıl geçiyor yahu.

24 günde su gibi aksın gecsin
24 gün nasıl geçicek anlamycaksın bile bebeğim bi bakmışsın askerin gelmiş hep yanı başında
Aynen daha dün gibi hatırlıyorum ayrılmıştık benimkiyle. Beni oyalıyo evlenmek istemiyo diye ağlaşıyodum
Şuraya bak 2 aya yaklaştı nişanlandık
Ayy zmn ne çabuk geçiyo yaşlanıyoruz böhüüüü

Son düzenleyen: Moderatör:

işte bunu düşünmek istemiyorum :18:

30 umdan evvel düşünmicem böyle şeyler diyordum demin facebook da bi arkdaşımın doğum yaptığını bebeğiyle ffotoğraflarını gördüm

dedim Bronz sen bekle tamam mı , bekleeee. millet evlensin doğursun. bunlar sünnette yaparlar yarın öbür gün

Son düzenleme:
çokta mesafeden değil be canım.. hep ailesi hep ailesi
ben akşam ona söyledim hatta dedim yemin ediyorum daha tanışmadan bile ailenden soğumama sebep oluyosun
noluyo sankide soğuyomuşsun dedi... ne soğuması ben resmen buz kestim onlara karşı daha şimdiden...
akşam dayılarına gittiler bir önceki akşam yine ordalardı ve saatlerce gece boyunca orda kalıyolar
cümbür cemaat bu ne böyle aşiret gibi dedimm
yok iztanbuldan dayısı gelmiş valizlere yardım etmişler falan filan..
düğün var diye kadınlar gitsin yanii sana noluyooo
ve napıyosunuz diyorum hiç aşkım oturuyoz diyo
hani bişe yapsalar eyvallah dicem erkeklere mi kalmış düğün organizasyonu
mübarek devlet sırrı çözseler bukadar olmaz yanii....pesss valla sonra pisko çok agresif e basma damarıma oğluummm

kız ne yaşlanması üzülme bakıyım zaman geçsin ki sizde sevdiceklerinizle bi an önce yuvanızı kurun. sevdiğin adamla aynı evi paylaşmak anlatılmaz bi duygu bebeğim. gece gözünü onunla kapatıp sabah yine onunla açmak ilk günaydını yüzüne baka baka söyleyebilmek öpmek kokusunu doya doya koklayabilmek oyhhh kocamı özledim hepsinden ayrı akşam yemekleri kahvaltılar kız yemesem bile onu izleye izleye doyabilirim geçsin geçsin zaman evlenin evlenmek güzel

tamam kuşumm
sende açıldı mı benim paylaştığım:26:

heheh ayy iyiki varsınız kızlar yaaaa
sizde olmasanız şu 4 duvar arasında yiyip bitircem kendimi

evet ben gördüm canım ben paylaşılan videoları hep görebiliyorum. sıkıntı yok yani.

Maşallah maşallah maşallahhhhh size
Vallahi çok imreniyorum inşallah sizinki gibi evliliğimiz olur bebeğim. (tabi kvlerden uzak
Ama böyle çok anlatma bebeğim korkuyorum nazar değdiricem diye:18:

Yapmazmıyım bebeğim istek yapın yeter

Seviyorum karikatürleri

Hahahhh aynen bende hazır olun
Piskkom benim ya
piskom bizi yanıltmadı artık birbrimizi o kadar tanıyoruz işte ne güzel

bebeğim ya bizimde böyle çok yapışıklar sülalece ben alışık değilim böyle şeylere ben pek sık görüşmezdim annemin babamın akrabalarıyla. bak akrabam bile demiyorum gülüyorum ama malum nişan öncemde çok boş konuştular o yüzden iyice soğumuş durumdayım onlara karşı. işte aileleri çok sıkı fıkı diye biz ister istemez rahatsız oluyoruz. mesela bıraksam hergün bizi bi yere çağıracaklar ama çok şükür kocam mani oluyo benim rahatsız olduğumu görünce. seninkide belki şimdi bu düğün arefesine özgü gidip geliyordur düğün geçsin yine normale döner inşallah. ama iş yerinde zaten görüşemiyosunuz e akşam başka yerlere gidince görüşemiyosunuz e eve gelince erkenden uyumasın bari o kadar feragat etsin uykusundan madem gitmek zorunda kalıyo dimi ama canım

tamam kuşumm
sende açıldı mı benim paylaştığım:26:

heheh ayy iyiki varsınız kızlar yaaaa
sizde olmasanız şu 4 duvar arasında yiyip bitircem kendimi
oyy sende iyiki varsın tatlım valla bende siz olmasanız kv sıkıntılarımı kime anlatıcaktım

Son düzenleme:
ayyy evet yaaaaa:26:
benimde bi arkadaşım çoktaaaaannn doğurdu çocuğu yürüyo bile artık
konuşuyodurda Allah bilir...
başka bi arkadaşımda evlendi hani kınasına gitmiştimm o da hamileymiş o da yaza kalmaz doğurur
3 sene aynı sırada oturduk hatta bu kızla düşün yaniii evlendide bebişi olcakk
1-2 hafta öncede başka bir orta okuldan sınıf arkadaşım nişanlandıı ben bildiğin sap gibi ortadayım...
geçende teyzemle telefonda konuşuyoruz işte dedikoduları teker teker anlatıyorum şu evlendi şu doğurdu fln diye
annemde yanımda duyuyor konuştuklarmızı teyzemde diyor annene söyle hiç anlamıyomuş ayağına yatmasın
seninde sıran geliyor yavaş yavaşş hazırlıklı olsun diye... anneme bi baktım rengi attı kadının duvarlara bakıyor
canım teyzem benim yaaa ailem istemese bile teyzem arkamda durur dedemide annemide ikna edecek insandırr

Maşallah maşallah maşallahhhhh size
Vallahi çok imreniyorum inşallah sizinki gibi evliliğimiz olur bebeğim. (tabi kvlerden uzak
Ama böyle çok anlatma bebeğim korkuyorum nazar değdiricem diye:18:

kız bence severek evlenen tüm çiftler böyledir hele ki evlenmeleri zor olmuşsa bunun için beklemişlerse aman aman allah korusun düşman başına benim kv ve kp kız bi tane yetmiyo bana ikisi birden biri sağdan geliyo biri soldan

Okulun bittikten sonra kimse tutamaz seni annende dedende ikna olacaktır . sevdiğinden ayırmak istemiceklerdir heralde.

Piskom ya bişi sorcam. annende gelsin Türkiye'de yaşasın, olmaz mı? sık sık gelip gidebilr mi senin yanına?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…