Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ya offf. ne kadar sıkıntılı

Umarım böyle evliliğimiz olmaz kızlar

yemekten sonra uykum geliyo a dostlar adeta uyuşup kalıyorum göz kapaklarıma fil oturuyo ne yapsam ne etsem ben

hemde çok sıkıntılı illaki evliliklerini etkiliyo ..
Üstelik kuzenin anne babasıyla damadın anne babasının evi yakın.
Damat kendi kvsine gidince kıyamet kopuyo
düpedüz cahiilik. başka bişi değil.

kendi evlatlarının mutluluğna engel oluyolar haberleri yok ya

senin tuzun kuru bebeğimm
ben gitmicemde napıcamm

O yüzden rahatım işte, o yüzden şaşırıyorum canım.

Bu kadın bu zamana kadar tek iyi bişi yapmış o da kocan

haklısın.

insanın başına gelmeyince bilemiyor tabi. ben okul arkadaşıma aşık oldum çünkü
katılıyorum

yer cücesi vaay bu kvlerin ağzını büzecen saçını başını yolacan bak nasıl akıllanacaklar
benim annemde kvde olacak böyle yapsa kendi anneme de tepki gösteririm ..

benim annemde kv daha hiç böyle enişteme veya benim eşime böyle davrandığını görmedim. aksine kızlarını nasıl düşünüyosa eşlerini de öyle düşünür

düpedüz cahiilik. başka bişi değil.

kendi evlatlarının mutluluğna engel oluyolar haberleri yok ya

O yüzden rahatım işte, o yüzden şaşırıyorum canım.

tabi cahillik . ilk evlendiklerinde birlikte oturdular bu kadınla..
Allah düşmanıma böyle kv vermesin

tabi cahillik . ilk evlendiklerinde birlikte oturdular bu kadınla..
Allah düşmanıma böyle kv vermesin

amiiiiin :26:

kardeşimin karısı çok şanslı olcak. Annem melek gibidir. bende , ablamda iyiyizdir görümcelik değil ablalık yaparız (ama gıcık bi hatun bulursa söz veremem )

katılıyorum

benim annemde kv daha hiç böyle enişteme veya benim eşime böyle davrandığını görmedim. aksine kızlarını nasıl düşünüyosa eşlerini de öyle düşünür

Kız annesiyle erkek annesi bana göre bira farklı düşünüyo.. Erkeğin annesi gelinin oğlunu elinden aldığını onu istemediklerini falan düşünüyo . Bilmiyoki azıcık çenesini tutsa oğluda gelinide onu çok sevecek Kendi ediyo kendi kaybediyo
kelin merhemi olsa başına sürermiş
valla aynısı bendede oluyo özellikle haftaiçi

çok berbat bişey ya , genelde şeker hastalarında görülen bişeymiş bu :26:

amiiiiin :26:

kardeşimin karısı çok şanslı olcak. Annem melek gibidir. bende , ablamda iyiyizdir görümcelik değil ablalık yaparız (ama gıcık bi hatun bulursa söz veremem )

ben görümcelik konusunda söz veremiyorum Ama ablamla çok iyi anlaşacağı kesin , hatta ikisi birlik olup beni yolabilirler :18: :18:

şimdi yazdı benimki tekrar uyumuş ondan yazmamışşş...
maşallah dedim gece uzunmuş anlaşılan
he valla aşkım dediii yaaaa.... uyumamışlar bunlar dildiğin...
açıklamada yapmyo öküüüüzzzzzzzzzzzzzz
bende bozmadım hiç iyi güzel sevindim adına dedim
aşkım çıkçam birazdan diyo... niye çıkıyo nereye çıkıyo napçak dışarda tabi tek kelime yookk
çıkabilir miyime nolduu...!!! çık çık dedim sustummm... cinnet geçircem şimdi sonra yine ben suçluuu...

ben görümcelik konusunda söz veremiyorum Ama ablamla çok iyi anlaşacağı kesin , hatta ikisi birlik olup beni yolabilirler :18: :18:
yoo gayet şeker gibi kızsın. senden öyle cazgırlıklar beklemem

Seninki çok pişkin yahu. Hiç bişi olmamış gibi davranıyor her seferinde :26:
Senin kızdığını mı anlamıyo acaba? :44:

yooo valla bende diabet yok tembellik var

anlıyo anlıyo çok iyi anlıyo ama işine gelmiyo
beyfendi çok meşgul heralde sevgilisine hesap vercek vakti yokk....
e be ........ burnundan getirmezmiyim ben seninnn...

kızlaar sizinle paylaşmazsam çatlarım
sevdiğim bi arkadaşım 3 aydır falan öküzün biriyle görüşüyodu çocuk kızdan 4 saat uzakta ..
Aşırı ilgileniyo bizim kızla işte annem de çok beğeniyo seni gelip isteyelimler aşk mesajarı hediyeler falan..
Arkadaşıma belli etmiyorum ama 3 aylık bi ilişki için ters giden bişeyler olduğunu seziyorum ..
Çocuk bayramda geliyo arkadaşım ısrarla tanıştırmak istiyo bizi sırf o mendabur suratını görmemek için hastayım diye yalan söylüyorum Bayramda ilk defa yanyana geliyolar çocuk görgüsüz görgüsüz aldığının sattığının hesabını yapıyo blmem ne marka yüzük aldım bize kargolycam aşkım diyo..
Arkadaşım bunları hevesli hevesli bana anlatıyo ses çıkarmıyorum çünkü içimde o çocuğa karşı bi his var ve hislerim kuvvetlidir lanet olsun
Bayram sonrası çocuk gidiyo ve arkadaşım her gece mesaj atıyo x benmle hiç ilgilenmiyo şaşa diye yine ses çıkarmıyorum, çocuk 2 3 gün önce aşkım annemle babam boşanıcak çok üzülüyorum o yüzden durgunum ilgilenemiyorum seninle diyo.
Benim saftirik arkadaşım ağlıyo o üzülüyo diye ..
Bende bak inanma bahane olabilir diyorum ama ne çare bizimki kör kütük aşık ..
Vee asıl bomba dün sebepsiz çocuk mesaj atıyo benim sevgilim var-dı zaten, onu seviyorum ayrılalım diye
sonra sevgilisi devreye giriyo küfürler hakaretler
fotoğraflarını yolluyolar sevgilisiyle ..
Asıl sormak istediğim biz ne ara bu kadar düştük kızlar ? ne ara aldaılmayı aldatmayı marifet bildik..
Kızın attığı mesaj ... git , biz seneye evleniyoruz
Ben şimdi ne desem nasıl destek olsam bilemedim o öküzün kafasını koparmak istiyorum

kedi gibiyim ama canavara dönüşebiliyorum bazen
Damarıma basılmadıkça kimseye zararım olmaz etliye sütlüye karışmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…