Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

iyiyim ben tatlım sen de bırakma bu ağrıların peşini iyice bi muayene ol neymiş derdin öğren ona göre tedavini ol canım. iş durumları ne oldu devam mı?
hıcbırsey cıkmıyor stresten gurultuden agrıyor gerılmekten fılan

Şuan bizde sürekli bunların hayalini kuruyoruz birlikte uyuyup uyanacağız yemek yapacağız film izleyeceğiz fln ayy hayali bile güzel
Ama işte heyecanı geçer benden sıkılır diye korkuyorum

aaa ne münasebet ben onu bütün gece beklicem sonra gelince mi konuşçam
totomu devirip uyuyom valla o beni beklesin ben niye onu beklicemm
ikinci plandamıyım ben herşeyini halledince bana gelcekk.. dimi ama

valla tospam yaa yeminle ben dibdibe yaşamak istemiyorum yaa inşAllah şu banka işinde hızlı yükselirde
direk evlendiğimizde istanbulda yaşarız oraya taşınırızzz.... valla ben öyle alışık değilim cümbür cemaat gidip oturmalara...
ben istemiyorum ki düğün bitnce yine eski haline dönsünnn... düğün varkende dengeyi bozmasınn bak saat kaç oldu cevap yok...
anası bir yere misafirliğe gitse eltide gidiyor görümcede gidiyor eldiven gibiler mübarek baş parmak nereye hepsi oraya...
bide ihmal ettiğini biliyo kedi yavrusu gibi acındırıyo kendini yaa aşkım kızmış mı bana diyo yılışıyo yaaa

Son düzenleme:
canım tükiyede emekliye ayrılabilirse gelebilir aslında
ama emekli olamazsa zor canım.. annem 49 yaşında hiç çalışmamış bir öğretmeni kim niye alsın işe
genç yeni mezun olmuşlar bile zor atanıyorken:26:
ya burda emekli olupta taşıncak türkiyeye yada bilmiyorum canım
şuan için evlendikten sonra aynı ülkede olabilmemiz biraz zor

Senin kardeşin de yoktu dimi? :26:
Çok zor bi durum ya. Ama yinede yerleşme ihtimali var.

Seninki iyi cesaret piskom ya. maaşşallah

hıcbırsey cıkmıyor stresten gurultuden agrıyor gerılmekten fılan
canım bu kadar takmasan her şeyi stres yapmasan kendine olmaz mı yazık ediyosun kendine:26:

Şuan bizde sürekli bunların hayalini kuruyoruz birlikte uyuyup uyanacağız yemek yapacağız film izleyeceğiz fln ayy hayali bile güzel
Ama işte heyecanı geçer benden sıkılır diye korkuyorum
bence evlenince daha da bağlanıyo insan yani sevgiliyken paylaştıkların daha kısıtlı evlenince bi rahatlama bi coşku bi kopuş korkma yavrum bak çok nasıl şak diye aldı anasını babasını yüzüğü taktı öyle hemen hevesi geçmez

haklısın tabi canım ben seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşadık bizde mesaafeler yüzünden çok çektik ama önemli olan üstesinden gelebilmek. inşallah üç yıla o da yükselir de istanbulda yaşam şartlarınızı sağlayabilirsiniz. valla hiç önermiyorum kv ye yakın oturmayı. oturulacaksa mutlaka çalışılmalı hoş sen doktor olacaksın inşallah boşuna okumadın ya yakın otursanız bile çalışmalısın bence. bak mesela benim eltimde devamlı kv mle beraber ama ben yine de gitmiyorum o kadar sık. katlanamam o kadar biraz yalnız kalmak isterim. hoş zaten pek haz etmiyo benden canıma minnet yeter ki kocan yanında olsun gerisini sallamayı öğreneceksin. bırak onlar beşi bi yerde gezsin sen katılmazsın

yok tatlım tekim ben..

hangisi cesaret canım taaa cizreye gelin gitmek mi
yoksa genel olarak ülke değiştirmek mi

bayram dönüşü kv geldi yanıma aynı bunun gibi bi laf söyledi bana. ben olsam annemi babamı bırakıp gelmezdim uzağa gelin gitmezdim sen nasıl geldin

yok tatlım tekim ben..

hangisi cesaret canım taaa cizreye gelin gitmek mi
yoksa genel olarak ülke değiştirmek mi
başka şehir değil , ülke değiştirmekkk. Aşk bu olsa gereeek
bayram dönüşü kv geldi yanıma aynı bunun gibi bi laf söyledi bana. ben olsam annemi babamı bırakıp gelmezdim uzağa gelin gitmezdim sen nasıl geldin

Sizinkinde bişi yok yahu. benim bahsettiğim ülkeeee.

Kv.ni dövelim mi

Kv.ni dövelim mi

itinayla kv. kovulur dövülür
Ben kuzenimn kv sini kovmuştum
Kıza fazla yüklendi yanımda oda saygısızlık etmemek için sustu sinirden ağladı bende kavga edip göndermiştim karıyı evden

öyle canım tabikide ama bakalım zaman ne göstercek...benimki anasının arkasında mı karısının arkasında mı durcak görcez...
ama beni birazcık olsun tanıdıysa böyle şeylere katlanamayacağımı öğrenmiş olması gerekir...
sevgisizlik yok arada zaten eminim sevgisinden ama arada dengeyi kaçırıyo...
bende tek tabanca olmayı seviyorum bazen böyle yalnız kalim kimse değmesin bana

bu arada canım senin akrabalar niye sorun çıkardılar ki sen nişanlandığında:26:

itinayla kv. kovulur dövülür
Ben kuzenimn kv sini kovmuştum
Kıza fazla yüklendi yanımda oda saygısızlık etmemek için sustu sinirden ağladı bende kavga edip göndermiştim karıyı evden

Peki ya şimdi kuzenin kv. ile arası nasıl?

bunu sormak yeni mi gelmiş aklına
uzaklıklar olmasaydı gurbet olurmuydu
düğün öncesi beni almaya geldiklerinde ben yine çok ağlamıştım o zamanda demişti seni almayalım madem bu kadar üzülüyosun o zaman kocam vermişti ağzının pyını ohhhhh olsun ona

Kv.ni dövelim mi

kız boyuna posuna bakmadan böyle konuşuyo valla bi otursam üstüne pert olur gibi geliyo neye güveniyo

Kv.ni dövelim mi
canım benimmmm... askerin gel dese gitmezmisinn..
hiç hayretlere düşme valla... iliklerime kadar O var

Peki ya şimdi kuzenin kv. ile arası nasıl?

kadın zaten sıkıntılı normal değil aşırı oğlunu kuzenimden kıskanıyo
ee oğlanda aşık anası doldurmaya çalıştıkça anasından uzaklaşıyo
Çocukları oldu kv. sevmez kucağına almaz , oğlunun evine gelmez kuzenimle konuşmaz falan
Yalnız benimle karşılaşırsa konuşuyo canım cicim
Hakettiğini anladı demekki

Bu kadın bu zamana kadar tek iyi bişi yapmış o da kocan
canım benimmmm... askerin gel dese gitmezmisinn..
hiç hayretlere düşme valla... iliklerime kadar O var

haklısın.

insanın başına gelmeyince bilemiyor tabi. ben okul arkadaşıma aşık oldum çünkü

yer cücesi vaay bu kvlerin ağzını büzecen saçını başını yolacan bak nasıl akıllanacaklar
benim annemde kvde olacak böyle yapsa kendi anneme de tepki gösteririm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…