hıcbırsey cıkmıyor stresten gurultuden agrıyor gerılmekten fılaniyiyim ben tatlım sen de bırakma bu ağrıların peşini iyice bi muayene ol neymiş derdin öğren ona göre tedavini ol canım. iş durumları ne oldu devam mı?
Şuan bizde sürekli bunların hayalini kuruyoruz birlikte uyuyup uyanacağız yemek yapacağız film izleyeceğiz fln ayy hayali bile güzelkız bence severek evlenen tüm çiftler böyledir hele ki evlenmeleri zor olmuşsa bunun için beklemişlerseaman aman allah korusun düşman başına benim kv ve kp kız bi tane yetmiyo bana ikisi birden biri sağdan geliyo biri soldan
aaa ne münasebet ben onu bütün gece beklicem sonra gelince mi konuşçampiskom bizi yanıltmadı artık birbrimizi o kadar tanıyoruz işte ne güzel
bebeğim ya bizimde böyle çok yapışıklar sülalece ben alışık değilim böyle şeylere ben pek sık görüşmezdim annemin babamın akrabalarıyla. bak akrabam bile demiyorumgülüyorum ama malum nişan öncemde çok boş konuştular o yüzden iyice soğumuş durumdayım onlara karşı. işte aileleri çok sıkı fıkı diye biz ister istemez rahatsız oluyoruz. mesela bıraksam hergün bizi bi yere çağıracaklar ama çok şükür kocam mani oluyo benim rahatsız olduğumu görünce. seninkide belki şimdi bu düğün arefesine özgü gidip geliyordur düğün geçsin yine normale döner inşallah. ama iş yerinde zaten görüşemiyosunuz e akşam başka yerlere gidince görüşemiyosunuz e eve gelince erkenden uyumasın bari o kadar feragat etsin uykusundan madem gitmek zorunda kalıyo dimi ama canım
oyy sende iyiki varsın tatlım valla bende siz olmasanız kv sıkıntılarımı kime anlatıcaktım
canım tükiyede emekliye ayrılabilirse gelebilir aslındaOkulun bittikten sonra kimse tutamaz seniannende dedende ikna olacaktır . sevdiğinden ayırmak istemiceklerdir heralde.
Piskom ya bişi sorcam. annende gelsin Türkiye'de yaşasın, olmaz mı? sık sık gelip gidebilr mi senin yanına?
seviyorum seni komşuummmYapmazmıyım bebeğim istek yapın yeter
Seviyorum karikatürleri
Hahahhh aynen bende hazır olun
Piskkom benim ya
canım tükiyede emekliye ayrılabilirse gelebilir aslında
ama emekli olamazsa zor canım.. annem 49 yaşında hiç çalışmamış bir öğretmeni kim niye alsın işe
genç yeni mezun olmuşlar bile zor atanıyorken:26:
ya burda emekli olupta taşıncak türkiyeye yada bilmiyorum canım
şuan için evlendikten sonra aynı ülkede olabilmemiz biraz zor
canım bu kadar takmasan her şeyi stres yapmasan kendine olmaz mı yazık ediyosun kendine:26:hıcbırsey cıkmıyor stresten gurultuden agrıyor gerılmekten fılan
bence evlenince daha da bağlanıyo insan yani sevgiliyken paylaştıkların daha kısıtlı evlenince bi rahatlama bi coşku bi kopuşŞuan bizde sürekli bunların hayalini kuruyoruz birlikte uyuyup uyanacağız yemek yapacağız film izleyeceğiz fln ayy hayali bile güzel
Ama işte heyecanı geçer benden sıkılır diye korkuyorum
haklısın tabi canım ben seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşadık bizde mesaafeler yüzünden çok çektik ama önemli olan üstesinden gelebilmek. inşallah üç yıla o da yükselir de istanbulda yaşam şartlarınızı sağlayabilirsiniz. valla hiç önermiyorum kv ye yakın oturmayı. oturulacaksa mutlaka çalışılmalı hoş sen doktor olacaksın inşallah boşuna okumadın ya yakın otursanız bile çalışmalısın bence. bak mesela benim eltimde devamlı kv mle beraber ama ben yine de gitmiyorum o kadar sık. katlanamam o kadar biraz yalnız kalmak isterim. hoş zaten pek haz etmiyo benden canıma minnetaaa ne münasebet ben onu bütün gece beklicem sonra gelince mi konuşçam
totomu devirip uyuyom vallao beni beklesin ben niye onu beklicemm
ikinci plandamıyım ben herşeyini halledince bana gelcekk.. dimi ama
valla tospam yaa yeminle ben dibdibe yaşamak istemiyorum yaa inşAllah şu banka işinde hızlı yükselirde
direk evlendiğimizde istanbulda yaşarız oraya taşınırızzz.... valla ben öyle alışık değilim cümbür cemaat gidip oturmalara...
ben istemiyorum ki düğün bitnce yine eski haline dönsünnn... düğün varkende dengeyi bozmasınn bak saat kaç oldu cevap yok...
anası bir yere misafirliğe gitse eltide gidiyor görümcede gidiyor eldiven gibiler mübarek baş parmak nereye hepsi oraya...
bide ihmal ettiğini biliyo kedi yavrusu gibi acındırıyo kendini yaa aşkım kızmış mı bana diyo yılışıyo yaaa
yok tatlım tekim ben..Senin kardeşin de yoktu dimi? :26:
Çok zor bi durum ya. Ama yinede yerleşme ihtimali var.
Seninki iyi cesaret piskom ya. maaşşallah
Senin kardeşin de yoktu dimi? :26:
Çok zor bi durum ya. Ama yinede yerleşme ihtimali var.
Seninki iyi cesaret piskom ya. maaşşallah
bayram dönüşü kv geldi yanıma aynı bunun gibi bi laf söyledi bana. ben olsam annemi babamı bırakıp gelmezdim uzağa gelin gitmezdim sen nasıl geldin
başka şehir değil , ülke değiştirmekkk. Aşk bu olsa gereeekyok tatlım tekim ben..
hangisi cesaret canım taaa cizreye gelin gitmek mi
yoksa genel olarak ülke değiştirmek mi
bayram dönüşü kv geldi yanıma aynı bunun gibi bi laf söyledi bana. ben olsam annemi babamı bırakıp gelmezdim uzağa gelin gitmezdim sen nasıl geldin
başka şehir değil , ülke değiştirmekkk. Aşk bu olsa gereeek
Sizinkinde bişi yok yahu. benim bahsettiğim ülkeeee.
Kv.ni dövelim mi
öyle canım tabikide ama bakalım zaman ne göstercek...benimki anasının arkasında mı karısının arkasında mı durcak görcez...canım bu kadar takmasan her şeyi stres yapmasan kendine olmaz mı yazık ediyosun kendine:26:
bence evlenince daha da bağlanıyo insan yani sevgiliyken paylaştıkların daha kısıtlı evlenince bi rahatlama bi coşku bi kopuşkorkma yavrum bak çok nasıl şak diye aldı anasını babasını yüzüğü taktı öyle hemen hevesi geçmez
haklısın tabi canım ben seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşadık bizde mesaafeler yüzünden çok çektik ama önemli olan üstesinden gelebilmek. inşallah üç yıla o da yükselir de istanbulda yaşam şartlarınızı sağlayabilirsiniz. valla hiç önermiyorum kv ye yakın oturmayı. oturulacaksa mutlaka çalışılmalı hoş sen doktor olacaksın inşallah boşuna okumadın ya yakın otursanız bile çalışmalısın bence. bak mesela benim eltimde devamlı kv mle beraber ama ben yine de gitmiyorum o kadar sık. katlanamam o kadar biraz yalnız kalmak isterim. hoş zaten pek haz etmiyo benden canıma minnetyeter ki kocan yanında olsun gerisini sallamayı öğreneceksin. bırak onlar beşi bi yerde gezsin sen katılmazsın
itinayla kv. kovulur dövülür
Ben kuzenimn kv sini kovmuştum
Kıza fazla yüklendi yanımda oda saygısızlık etmemek için sustu sinirden ağladı bende kavga edip göndermiştim karıyı evden
düğün öncesi beni almaya geldiklerinde ben yine çok ağlamıştım o zamanda demişti seni almayalım madem bu kadar üzülüyosun o zaman kocam vermişti ağzının pyını ohhhhh olsun onabunu sormak yeni mi gelmiş aklına
uzaklıklar olmasaydı gurbet olurmuydu
başka şehir değil , ülke değiştirmekkk. Aşk bu olsa gereeek
Kv.ni dövelim mi
canım benimmmm... askerin gel dese gitmezmisinn..başka şehir değil , ülke değiştirmekkk. Aşk bu olsa gereeek
Kv.ni dövelim mi
Peki ya şimdi kuzenin kv. ile arası nasıl?
Bu kadın bu zamana kadar tek iyi bişi yapmış o da kocandüğün öncesi beni almaya geldiklerinde ben yine çok ağlamıştım o zamanda demişti seni almayalım madem bu kadar üzülüyosun o zaman kocam vermişti ağzının pyını ohhhhh olsun ona
kız boyuna posuna bakmadan böyle konuşuyo valla bi otursam üstüne pert olur gibi geliyo neye güveniyo
canım benimmmm... askerin gel dese gitmezmisinn..
hiç hayretlere düşme valla... iliklerime kadar O var
düğün öncesi beni almaya geldiklerinde ben yine çok ağlamıştım o zamanda demişti seni almayalım madem bu kadar üzülüyosun o zaman kocam vermişti ağzının pyını ohhhhh olsun ona
kız boyuna posuna bakmadan böyle konuşuyo valla bi otursam üstüne pert olur gibi geliyo neye güveniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?