Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

o bol gömleklerin altından gözükmüyor tabi benim göbişşşşş

bende senın fızıgını çok begenıyorum kuzum hıccc bosuna sızlanma
Gömleksiz haline görmemişim gibi konuşma bebeğim
Eneee genelde yüzümü beğenirler fiziğimi beğenen çok olmamıştır zaten bikaç yıl önce 60kiloya yakın oldğum için

var canım var...
öyle işte..

bende anca o var tatlımm ondan
yeni şeyler ben anca sizden öğrenirim canım

Gömleksiz haline görmemişim gibi konuşma bebeğim
Eneee genelde yüzümü beğenirler fiziğimi beğenen çok olmamıştır zaten bikaç yıl önce 60kiloya yakın oldğum için

HEE VET GÖRMÜŞTÜN DİİĞMİ
neee 60 mıı sen miiiiiiiiii
nasıl verdin lunnam o kiloyu banada öğret

Yeppaaaa. Senden de tarifler bekliyoruz o zmn bebğim

Benm mantı şeysim kaçtı. makarna salatası istiyorum. ahahaha
hemen mi yaaa:26:

ama o mantıyı biri yapıpta paylaşsın
ben hiç bilmiyom onu hiç yemedim ben mantı

Yok kuzum ben orantılı kilo alamıyorum 55 olsam o 4 kiloda göbeğime gidiyo o yüzden kötü oluyo
HEE VET GÖRMÜŞTÜN DİİĞMİ
neee 60 mıı sen miiiiiiiiii
nasıl verdin lunnam o kiloyu banada öğret
Önceeee 1 adet dert çektiren sevgili ediniyoruz Ben moralim bozuk olunca yemeden içmeden kesilirm hemen bebeğim. Aslında bu nişanlımı tanıdıktan sonra ortaya çıktı. İşte onunla en ufak bi sürtüşmemiz olsa iştahım kaçar yemek yiyemem. Ayrıldığımz zmn 2-3 gün kahve sigarayla yaşadığımı bilirim o derece. Neyse işte böyle böyle yeme düzenimde değişti. Artık çok yesem bile bi ekmeğin küçük kenarı kadar bile ekmek yemiyorum. Bide midemde küçüldü sanırım. İştahlı iştahlı yerken bi anda midem bulanabiliyo karnım dyduğunda. Öylelikle çok kilo almıyorum.Yoksa bünyem çok müsaittir kilo almaya.

yavrum ben varoş mantısını bile yemedim sen bana sosyete diyon
klasik mantının görüntüsünü daha çok sevdim sanki bunu beğenmedim nedense tadı güzel mi bari

Nefissssss

sarımssklı yoğurt ve sos'un altında ne olsa yerim. seni de yerim

ya bu topicte bi tek benmiyim bit kadaaaarrrr
sizin boylarınız kaaaçç kiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…