27 yasındayım ewlıyım bı oğlum var..antalyada yasıyorum:)
Siz mantıyı suda haşlayarak mı yapıyosunuz hani hazırlar var ya onlar gibi mi? Biz mantıyı böyle yapıyoruz. İlk önce fırında haşlanıyo salmalı oluyo ama normal mantı 1000 basar valla
bende tam tersi ekmeksiz hayatta sofraya oturamam
Hoşgeldiniz. Nickde ki 41 nedir? Yoksaaaaa İzmitli misiniz
O da kötü be kuzum. Benim gözüm çok açtır mesela. Yemeğe başlamadan önce bu bana yetmez diye burun kıvırır sonra 1/4ü yerim. bir sürü yemek duruyo önümde yiyemiyorum kahırdan ölüyorumBi ara hiç bişey yiyemiyodum sırf bulantı ıyyk. Bunun için doktora gittim biliyomusun ölüceğim aklıma gelirdi yemek yemek için doktra gidiceğim aklıma gelmezdi
Doktor ne dedi pekisi?
Ay hastalık falan yokmuş dimi. Ya yemek yiyememekte kötü bişidir heralde
Doktor ne dedi pekisi?
Ay hastalık falan yokmuş dimi. Ya yemek yiyememekte kötü bişidir heralde
2 sene öncvesıne kadar izmitte yaasıyordum..eşimin işi nedenıyle artık antalya..
Aahahahaha dimiiiii.Ben nerelere gideyim bilmiyorum ki.
ya olmaz ama öyleeİşte o kötü aslında. Allahtan senin kilo problemin yok. Mesela yemeğin yanında pilav yada makarna var. O zmn hiç ekmek yemem. Yemeğin yanına pilav yerim ekmek niyetine.
İddia ediyorum bundan bi yeyin. Tabi annemin yaptığından normal mantının yüzüne bakmazsınız. Nişanlımla ikimiz yarım tepsi yedik desem. O da tok karnına
İşte o kötü aslında. Allahtan senin kilo problemin yok. Mesela yemeğin yanında pilav yada makarna var. O zmn hiç ekmek yemem. Yemeğin yanına pilav yerim ekmek niyetine.
İddia ediyorum bundan bi yeyin. Tabi annemin yaptığından normal mantının yüzüne bakmazsınız. Nişanlımla ikimiz yarım tepsi yedik desem. O da tok karnına
He iyi o zaman. Bir daha tekrarlanmaz inşallahYok cnm ya vitamin fln verdi sonra geçti zaten.
aynen yaaaa
misss gibi yemekler önünde duracak iki lokmadan sonra miğden bulanacak düşünsene korkunçç
kıyamam yaaaaaaaaa :26:
Evet kuzum aynen psikolojik dedi. Bi de tam ramazan ertesiydi ben birazda ona bağladım. Hani oruçluyken zaten bişey yemiyodum fln.aaaa bebeğim kıyamam sanaaaa
ne dedi peki doktor psikoloijk mi
sevgilimden ötürü deseydin
Yok tatlım suda hiç haşlanmıyo. Direk fırına atılıyo biraz kızartılıyo sonra salçalı soğanlı su eklenip yumuşayana kadar pişiriliyo. Bize gelsene anneme yaptırayım bi tepsi sen bi tepsi ben yerizanammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bu nasıl bişey tadını bilmed,iğim halde canım çekti o derece :)
suda haşlamıyor musunuz siz lunnam ?
Karnım acıktııııııııııı
Şuan dünyayı yiyebilirim
Ya da gözüm aç :26: tam olarak bilmiyorum ama hepsini hepsiiiinnniiiii yemek istiyorum
ya olmaz ama öyleepilava varana kadar çorba içmicez mi
çorbayı sadece kaşıklayamıyom ben işte ekmekte lazım illaki
yada atıyorum mesela kuru ve pilav ve turşu vazgeçilmez üçlümmm
ekmeğimi kuruya banarım sonra kuruyuda kaşıklarım pilavıda kaşıklarım arada turşuda atarım ağzıma ohhh
üffff salyam aktıı beee
He iyi o zaman. Bir daha tekrarlanmaz inşallah
ben ağlarım heralde.
ya olmaz ama öyleepilava varana kadar çorba içmicez mi
çorbayı sadece kaşıklayamıyom ben işte ekmekte lazım illaki
yada atıyorum mesela kuru ve pilav ve turşu vazgeçilmez üçlümmm
ekmeğimi kuruya banarım sonra kuruyuda kaşıklarım pilavıda kaşıklarım arada turşuda atarım ağzıma ohhh
üffff salyam aktıı beee
dur kız sen gitme biryere şunun şurasında 20 gün sonra nişanlın geliyor
Evet kuzum aynen psikolojik dedi. Bi de tam ramazan ertesiydi ben birazda ona bağladım. Hani oruçluyken zaten bişey yemiyodum fln.
Yok tatlım suda hiç haşlanmıyo. Direk fırına atılıyo biraz kızartılıyo sonra salçalı soğanlı su eklenip yumuşayana kadar pişiriliyo. Bize gelsene anneme yaptırayım bi tepsi sen bi tepsi ben yeriz
O zmn nescafe iç o benim iştahımı bastırıyo hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?