Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Siz mantıyı suda haşlayarak mı yapıyosunuz hani hazırlar var ya onlar gibi mi? Biz mantıyı böyle yapıyoruz. İlk önce fırında haşlanıyo salmalı oluyo ama normal mantı 1000 basar valla

anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bu nasıl bişey tadını bilmed,iğim halde canım çekti o derece :)

suda haşlamıyor musunuz siz lunnam ?

Karnım acıktııııııııııı

Şuan dünyayı yiyebilirim

Ya da gözüm aç :26: tam olarak bilmiyorum ama hepsini hepsiiiinnniiiii yemek istiyorum

aaaa bebeğim kıyamam sanaaaa
ne dedi peki doktor psikoloijk mi
sevgilimden ötürü deseydin

ya olmaz ama öylee pilava varana kadar çorba içmicez mi
çorbayı sadece kaşıklayamıyom ben işte ekmekte lazım illaki
yada atıyorum mesela kuru ve pilav ve turşu vazgeçilmez üçlümmm
ekmeğimi kuruya banarım sonra kuruyuda kaşıklarım pilavıda kaşıklarım arada turşuda atarım ağzıma ohhh
üffff salyam aktıı beee

nasıl yapılıyor bebeğim tarif versene

aaaa bebeğim kıyamam sanaaaa
ne dedi peki doktor psikoloijk mi
sevgilimden ötürü deseydin
Evet kuzum aynen psikolojik dedi. Bi de tam ramazan ertesiydi ben birazda ona bağladım. Hani oruçluyken zaten bişey yemiyodum fln.
anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bu nasıl bişey tadını bilmed,iğim halde canım çekti o derece :)

suda haşlamıyor musunuz siz lunnam ?
Yok tatlım suda hiç haşlanmıyo. Direk fırına atılıyo biraz kızartılıyo sonra salçalı soğanlı su eklenip yumuşayana kadar pişiriliyo. Bize gelsene anneme yaptırayım bi tepsi sen bi tepsi ben yeriz
Karnım acıktııııııııııı

Şuan dünyayı yiyebilirim

Ya da gözüm aç :26: tam olarak bilmiyorum ama hepsini hepsiiiinnniiiii yemek istiyorum

O zmn nescafe iç o benim iştahımı bastırıyo hemen

Yapma bunu yaaa kuruyu hiç sevmem ama bu sene deli gibi turşu yiyorum. Bi de ne yapıyorum biliyomusun turşunun üzerine biraz kuru soğan doğruyorum yemeklik gibi küçük küçük birazda sıvı yağ. Tadından yenmiyo. Soğan yiyomusun bilmiyorum ama:26:

ama ben tam da kılo vermeye karar verm,iştim:)))agzımın suyu aktıı şimdi ya

valla pat diye çıkıp geleceğim zaten birgün size
sevgilin çıkmana izin vermezse ben size gelirim otururuz balkonda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…