Yok kuzum ben orantılı kilo alamıyorum 55 olsam o 4 kiloda göbeğime gidiyo o yüzden kötü oluyo
Önceeee 1 adet dert çektiren sevgili ediniyoruzBen moralim bozuk olunca yemeden içmeden kesilirm hemen bebeğim. Aslında bu nişanlımı tanıdıktan sonra ortaya çıktı. İşte onunla en ufak bi sürtüşmemiz olsa iştahım kaçar yemek yiyemem. Ayrıldığımz zmn 2-3 gün kahve sigarayla yaşadığımı bilirim o derece. Neyse işte böyle böyle yeme düzenimde değişti. Artık çok yesem bile bi ekmeğin küçük kenarı kadar bile ekmek yemiyorum. Bide midemde küçüldü sanırım. İştahlı iştahlı yerken bi anda midem bulanabiliyo karnım dyduğunda. Öylelikle çok kilo almıyorum.Yoksa bünyem çok müsaittir kilo almaya.
yeee en çok beni ye soslaya soslaya yeNefissssss
sarımssklı yoğurt ve sos'un altında ne olsa yerim. seni de yerim
1,60ya bu topicte bi tek benmiyim bit kadaaaarrrr
sizin boylarınız kaaaçç kiiiiiii
yeee en çok beni ye soslaya soslaya yetöbe töbe
bende tam tersi ekmeksiz hayatta sofraya oturamamYok kuzum ben orantılı kilo alamıyorum 55 olsam o 4 kiloda göbeğime gidiyo o yüzden kötü oluyo
Önceeee 1 adet dert çektiren sevgili ediniyoruzBen moralim bozuk olunca yemeden içmeden kesilirm hemen bebeğim. Aslında bu nişanlımı tanıdıktan sonra ortaya çıktı. İşte onunla en ufak bi sürtüşmemiz olsa iştahım kaçar yemek yiyemem. Ayrıldığımz zmn 2-3 gün kahve sigarayla yaşadığımı bilirim o derece. Neyse işte böyle böyle yeme düzenimde değişti. Artık çok yesem bile bi ekmeğin küçük kenarı kadar bile ekmek yemiyorum. Bide midemde küçüldü sanırım. İştahlı iştahlı yerken bi anda midem bulanabiliyo karnım dyduğunda. Öylelikle çok kilo almıyorum.Yoksa bünyem çok müsaittir kilo almaya.
Siz mantıyı suda haşlayarak mı yapıyosunuz hani hazırlar var ya onlar gibi mi? Biz mantıyı böyle yapıyoruz. İlk önce fırında haşlanıyo salmalı oluyo ama normal mantı 1000 basar valla
konu hemyemek hem kılo olunca hemen dıkkatımı cektı halıylee..çok yenıyım cok hakım deilim sıteye ama...daımı olacagıma emın olabılırsınız..:))
Hıımm. anladım o zaman davanda haklısın
sen baya baya ekmek yemiyorsun. :26:
keşke benimde midem küçülse, midem bulansa ve yemeseeemmm
yoo hemen değil, yaptıkça ekleriz fotoları canım. bak sosyete mantısı buEki Görüntüle 843797
boyun kaç? 57-58-59 ... iyi değil 56 neyse
ben 58 'im halaaaa , bu boğazlada veremem kilo milo
O da kötü be kuzum. Benim gözüm çok açtır mesela. Yemeğe başlamadan önce bu bana yetmez diye burun kıvırır sonra 1/4ü yerim. bir sürü yemek duruyo önümde yiyemiyorum kahırdan ölüyorumBi ara hiç bişey yiyemiyodum sırf bulantı ıyyk. Bunun için doktora gittim biliyomusun ölüceğim aklıma gelirdi yemek yemek için doktra gidiceğim aklıma gelmezdi
boyun 163 cınımmmm
halada yemek düşünüyoruz :))))))))))
İşte o kötü aslında. Allahtan senin kilo problemin yok. Mesela yemeğin yanında pilav yada makarna var. O zmn hiç ekmek yemem. Yemeğin yanına pilav yerim ekmek niyetine.bende tam tersi ekmeksiz hayatta sofraya oturamam
ben böyle mantı yemedim de görmedim de :26: normal, gayet makarna haşlar gbi yapıyoruz.
bende 1.60ım tatlımm1,60
Seniii seniiiiiiiiiiiiii en cokkkkkk seniiii bir teeeeeeeeekkk seniiiiiii
bi ara biri paylaşsın tarifiaaaaaaaaaa aynen canım işte kırmıı bana bunu yapmıştı maşALLAH çokta güzel olmuştu
Kendinizi tanıtmakla işe başlayabilrsiniz meselaaa
Yok kuzum ben orantılı kilo alamıyorum 55 olsam o 4 kiloda göbeğime gidiyo o yüzden kötü oluyo
İşte o kötü aslında. Allahtan senin kilo problemin yok. Mesela yemeğin yanında pilav yada makarna var. O zmn hiç ekmek yemem. Yemeğin yanına pilav yerim ekmek niyetine.
İddia ediyorum bundan bi yeyin. Tabi annemin yaptığından normal mantının yüzüne bakmazsınız. Nişanlımla ikimiz yarım tepsi yedik desem. O da tok karnına
Nefissssss
sarımssklı yoğurt ve sos'un altında ne olsa yerim. seni de yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?