Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Hıımm. anladım o zaman davanda haklısın

sen baya baya ekmek yemiyorsun. :26:

keşke benimde midem küçülse, midem bulansa ve yemeseeemmm

konu hemyemek hem kılo olunca hemen dıkkatımı cektı halıylee..çok yenıyım cok hakım deilim sıteye ama...daımı olacagıma emın olabılırsınız..:))

Siz mantıyı suda haşlayarak mı yapıyosunuz hani hazırlar var ya onlar gibi mi? Biz mantıyı böyle yapıyoruz. İlk önce fırında haşlanıyo salmalı oluyo ama normal mantı 1000 basar valla

bende tam tersi ekmeksiz hayatta sofraya oturamam

Siz mantıyı suda haşlayarak mı yapıyosunuz hani hazırlar var ya onlar gibi mi? Biz mantıyı böyle yapıyoruz. İlk önce fırında haşlanıyo salmalı oluyo ama normal mantı 1000 basar valla

ben böyle mantı yemedim de görmedim de :26: normal, gayet makarna haşlar gbi yapıyoruz.

Hıımm. anladım o zaman davanda haklısın

sen baya baya ekmek yemiyorsun. :26:

keşke benimde midem küçülse, midem bulansa ve yemeseeemmm

O da kötü be kuzum. Benim gözüm çok açtır mesela. Yemeğe başlamadan önce bu bana yetmez diye burun kıvırır sonra 1/4ü yerim. bir sürü yemek duruyo önümde yiyemiyorum kahırdan ölüyorum Bi ara hiç bişey yiyemiyodum sırf bulantı ıyyk. Bunun için doktora gittim biliyomusun ölüceğim aklıma gelirdi yemek yemek için doktra gidiceğim aklıma gelmezdi

Doktor ne dedi pekisi?

Ay hastalık falan yokmuş dimi. Ya yemek yiyememekte kötü bişidir heralde

bende tam tersi ekmeksiz hayatta sofraya oturamam
İşte o kötü aslında. Allahtan senin kilo problemin yok. Mesela yemeğin yanında pilav yada makarna var. O zmn hiç ekmek yemem. Yemeğin yanına pilav yerim ekmek niyetine.
ben böyle mantı yemedim de görmedim de :26: normal, gayet makarna haşlar gbi yapıyoruz.

İddia ediyorum bundan bi yeyin. Tabi annemin yaptığından normal mantının yüzüne bakmazsınız. Nişanlımla ikimiz yarım tepsi yedik desem. O da tok karnına

1,60

Seniii seniiiiiiiiiiiiii en cokkkkkk seniiii bir teeeeeeeeekkk seniiiiiii
bende 1.60ım tatlımm

aaaaaaaaaa aynen canım işte kırmıı bana bunu yapmıştı maşALLAH çokta güzel olmuştu
bi ara biri paylaşsın tarifi
evlenene kadar anca öğrenirim ben bunu yapmasını zaten

vallaha beni 2 güne boşayacak yaaaa

heee ozaman iyi o dert bende var hemde hiç bitmemecesine

Onu yapacak insan lazım. O yzden size gelmemiz lazım

ama bizdeki bu iştahlarla cooook cooooookkkk yapmanız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…