Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Benimdeee :120::120: yarın uyuyacağım diye hayaller kuruyorummm

benimde çektii bende oruçluyum ne olcekkk sevap kazanıyoruzz işte nefsimizi terbiye ediyoruzzz
ediyoruzdaaaa ben oruçlu biri olmayarak yemekten içmekten bahsederken oruçlu birisine bende günah kazanıyorummm:26:

eylül büyük ay düğünler sınavlar
evett bizimdee yıl dönümüüü

anladım canımm çok zorr sende ha deyince gidemiyosun tabii

ama sevince bir şekilde hallediliyo işte ,bende çok özenirim aynı şehirde olan çiftlere ama olsunn ilerde hep yanyana olucaz diye düşünelimmm

sanada canımm napıyosunn

çok üzülüyorum ben bu çocuğa yaa anamm

Ayyy üzülmeyin sadece çok masum :):):)

Bugün yoğunum bide kaplumbağ gibi ağırda çalışıyorum artık oruçtan mı bilmiyorum Canım hiç çalışmak istemiyooo

Sen nasılsın Eylülcümmmmm

ediyoruzdaaaa ben oruçlu biri olmayarak yemekten içmekten bahsederken oruçlu birisine bende günah kazanıyorummm:26:

pekisiii o zaaman yemek konusunu kapatalımm , şimdi size güzelll bir konu açıceyimmm :124:

burda herkes en az 2 yıldır birlikte gördüğüm kadarıyla bana çok yardımcı oluceksinizzz

kızz o laf bana mıydı hayret üzüldün müü :18:

iyiyim kuzucum çalışıyorum bende vakit öldürüyorumm :104:

bizimde yıldönümümüzdü simdi de evlilik yıl dönümümüz olucak allahın izniyle

evet canımm aynenn
hayırlısıyla atlatıcaz hepsiniii

inşallah canım

Sıkıntılı bi durum.
Siz nasıl tanışmıştınız?

Kaç kilosun şuan
Günlerdir aklımda börek var ama yapmıcam.
Kilo aldım ramazan da :18:

insan bir süre sonra alışıyor canımm
hem kalpler bir olduktan sonra gerisi vız gelirr
benim arkadaşlar çok tepkiliydi çok uzak işte nasıl güveneceksin fln
güvendim işte nolmuşşş
bir yere göndermesem mesela sevgilimi kızlar hemen diyor aman sanki senden habersiz gidemezz nerden bileceksin
hiç bir zaman inanmadılar sevgimize zaten benden gizli saklı bir şey yapsa
hasretime niye katlansın adam türkiyede kız kalmadı sanki
benim bütün cadalozluklarıma katlanıyor kızlar hala sen orda onun ne yaptığını çok biliyon sanki diyorlar
sürekli konuşuyoruz 7/24 afedersin canım lavaboya gitse bile aşkım geliyorum hemen der haber verir
görcek hepsiii basınca ben nikahııı onlar kalcakk öööyyleeeee

Sıkıntılı bi durum.
Siz nasıl tanışmıştınız?

Kaç kilosun şuan
Günlerdir aklımda börek var ama yapmıcam.
Kilo aldım ramazan da :18:

sülemem kiiii
2 3 kilo daha versem iyi olacak bence ama durdu bu aralar veremıyorum
ama herkes diyo son zamanlar koşuşturmalar da cok zayıflarsın falan onunla teselli ediyorum kendimi

Sıkıntılı bi durum.
Siz nasıl tanışmıştınız?
yokk kız niye sıkıntılı olsun otobuüsle gelip gidiyo işte sabahtan akşama kadar yanyana oluyoruzz
görücü usulu bizimkii biz onlara girmiştik kuzum aileler öneceden tanışıyosu , orda gördük birbirimizi bakıştık ettik sonra feceden bulduk konuşmaya başladık ve olduu , tanışma hikayemizi çook seviyorumm
:

aynen öyle alışıyosun canımm , banda öyle diyolardı aynı şeylerii , annem bile nerden bilicek şurda oluğunu sen söyelemesen der ama hiiç yalan söylemeyiz kızıcak bişey de olsa doğruyu söylerim her an yanımdaymış gibi davranırım
o da öyle , dediğin gibi sevmeseler kız mı yokk sonuçta , allahın izniyle gelir o günlerde tatlımmm

Son düzenleyen: Moderatör:
neymiş canım konuu

Şimdii kızlarrr

malum yıldönümümüz geliyor bu sene farklı bir hediye almak istiyorum , basit bir şey olsun istemiyorum , büyük ihtimal yanyana olucaz o gün , güzel bir sürpriz yapmak istiyorum ama nee :97::97:

siz yıldönümlerinizde neler almıştınız anlatın bakalımmm Banada fikir verinnn

amaaannn varsın desinler insan kendi nasılsa karşısındakinide öyle görürmüşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…