ediyoruzdaaaa ben oruçlu biri olmayarak yemekten içmekten bahsederken oruçlu birisine bende günah kazanıyorummm:26:
Benimdeee :120::120: yarın uyuyacağım diye hayaller kuruyorummm
benimde çektii bende oruçluyum ne olcekkksevap kazanıyoruzz işte nefsimizi terbiye ediyoruzzz
evett bizimdee yıl dönümüüüeylül büyük ay düğünler sınavlar
canım zaten ben gidiyorum yanına öyle görüşüyoruz
ama memleketinde değil başka şehirde buluşmamızı ayarlıyoruz
kendi de gelemiyor çünkü vize lazım onuda öyle çat diye vermiyorlar
baya prosedurlu uğraştırıcı bir iş ki o hakkımızıda benim mezuniyetim için kullanmayı düşünüyoruz
evet canımm aynenneylül büyük ay düğünler sınavlar
sanada canımm napıyosunn
çok üzülüyorum ben bu çocuğa yaa anamm
ediyoruzdaaaa ben oruçlu biri olmayarak yemekten içmekten bahsederken oruçlu birisine bende günah kazanıyorummm:26:
Ayyy üzülmeyin sadece çok masum :):):)
Bugün yoğunum bide kaplumbağ gibi ağırda çalışıyorum artık oruçtan mı bilmiyorum Canım hiç çalışmak istemiyooo
Sen nasılsın Eylülcümmmmm
evett bizimdee yıl dönümüüü
anladım canımm çok zorr sende ha deyince gidemiyosun tabii
ama sevince bir şekilde hallediliyo işte ,bende çok özenirim aynı şehirde olan çiftlere ama olsunn ilerde hep yanyana olucaz diye düşünelimmm
evet canımm aynenn
hayırlısıyla atlatıcaz hepsiniii
Sıkıntılı bi durum.büyük ihtimal o gelir kuzum , ben onun yanına tek gidemiyorum anca annemlerle izmite gittiğimizde orda görüşüyoruz ,
bizde senede 2 kere falan gidiyoruz izmite yani hep o geliyo
hahaha aynenn
benimki de tabiki yardım ederim arada ufak tefek , hasta olduğunda yada çocuk falan olduğunda çok yardımcı olurum diyo , ki bende isterim yardım etmesini o yüzen yanımdayken öyle şeyleri ona yaptırıyorumo da yapıyo ama sağolsunn
evettt pembe gelinnn sende patates yapp topic olarak hepimiz yapalımmm
yaaa patates gibi olmamam lazım benm düğünüm var gelinliğe sığmam
ama benmde aklıma baklavalık yufkayla yapılan patatesli bi börek vardı o düştü onu yapım bari yemekten sonra yerik
gözün aydın canım
eylülü düşünme simdiden tatilin tadını cıkar boşwer
insan bir süre sonra alışıyor canımmevett bizimdee yıl dönümüüü
anladım canımm çok zorr sende ha deyince gidemiyosun tabii
ama sevince bir şekilde hallediliyo işte ,bende çok özenirim aynı şehirde olan çiftlere ama olsunn ilerde hep yanyana olucaz diye düşünelimmm
Sıkıntılı bi durum.
Siz nasıl tanışmıştınız?
Kaç kilosun şuan
Günlerdir aklımda börek var ama yapmıcam.
Kilo aldım ramazan da :18:
saol tatlımmmmpiskomyavrum sınavlar bitmiş hadi gözün aydın
neymiş canım konuu
pekisiii o zaaman yemek konusunu kapatalımm , şimdi size güzelll bir konu açıceyimmm :124:
burda herkes en az 2 yıldır birlikte gördüğüm kadarıyla bana çok yardımcı oluceksinizzz
yokk kız niye sıkıntılı olsun otobuüsle gelip gidiyo işte sabahtan akşama kadar yanyana oluyoruzzSıkıntılı bi durum.
Siz nasıl tanışmıştınız?
insan bir süre sonra alışıyor canımm
hem kalpler bir olduktan sonra gerisi vız gelirr
benim arkadaşlar çok tepkiliydi çok uzak işte nasıl güveneceksin fln
güvendim işte nolmuşşş
bir yere göndermesem mesela sevgilimi kızlar hemen diyor aman sanki senden habersiz gidemezz nerden bileceksin
hiç bir zaman inanmadılar sevgimize zaten benden gizli saklı bir şey yapsa
hasretime niye katlansın adam türkiyede kız kalmadı sanki
benim bütün cadalozluklarıma katlanıyor kızlar hala sen orda onun ne yaptığını çok biliyon sanki diyorlar
sürekli konuşuyoruz 7/24 afedersin canım lavaboya gitse bile aşkım geliyorum hemen der haber verir
görcek hepsiii basınca ben nikahııı onlar kalcakk öööyyleeeee
hangi diziyi izliyon kızzBen benim diziyi izlicem, çok çene yapmayın, geleceğum
neymiş canım konuu
Ben benim diziyi izlicem, çok çene yapmayın, geleceğum
amaaannn varsın desinler insan kendi nasılsa karşısındakinide öyle görürmüşşyokk kız niye sıkıntılı olsun otobuüsle gelip gidiyo işte sabahtan akşama kadar yanyana oluyoruzz
görücü usulu bizimkiibiz onlara girmiştik kuzum aileler öneceden tanışıyosu , orda gördük birbirimizi bakıştık ettik sonra feceden bulduk konuşmaya başladık ve olduu , tanışma hikayemizi çook seviyorumm :
aynen öyle alışıyosun canımm , banda öyle diyolardı aynı şeylerii , annem bile nerden bilicek şurda oluğunu sen söyelemesen der ama hiiç yalan söylemeyiz kızıcak bişey de olsa doğruyu söylerim her an yanımdaymış gibi davranırım
o da öyle , dediğin gibi sevmeseler kız mı yokk sonuçta , allahın izniyle gelir o günlerde tatlımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?