resimlerimizle kitap yapmıştım canım aşkımızın kitabı , resimler sözler falannn
benim aklıma şey geldi ama nasıl bilmem kiii :44:
böyle bize uyarlanmış şekliyle baş harfli tarihli cüzdan , nasıl bir hediye olur sizce :97:
Eki Görüntüle 759624
allah seniiiii devamı reklamlardan sonra mıııçabukkk gelll
daha eylüle var canım ya bulursun o zamana kadar farklı seyler
tatlım sakin ollll
valla kendini çok yıpratıyosun biraz rahat bırakmayı denesene inan o zaman senin agzının içine bakacak kendiliğinden sık boğaz etme erkekler sıkılır böyle seylerden
diyosun o da aynısını yapar ama farklı düşünüyolar işte bence daha fazla üstüne gitme bırak gitsin :26:
yaa o beni rahat bıraksaydı bende rahat olurdum canım ama aynı şekilde ben gitsem kıyaaamet kopardı elimde değil sinir oluyorummm
gitmem lazım görüceksin diyo bide daha çok kışkırtıyo belki güzellikle anlatsa açıklayıp gidiyim mi falan dese kızmıycam ama emrivaki yapıyo gidicem tabiki başlama hemen görüceksin diyoo
sana yapılmasını istemediğin şeyleri bana da yapma o zaman ben gitseydım neler olurdu ama dedimm git sende diyo bide , söz verdiği halde istediklerimi yapmıyo konu bu canım beni kaale almıyo baksana görüceksin diyoo çk kötüyüm bennn
Sende onu dinleme o zaman.
Al bi arkadaşını iftara git
yaa o beni rahat bıraksaydı bende rahat olurdum canım ama aynı şekilde ben gitsem kıyaaamet kopardı elimde değil sinir oluyorummm
gitmem lazım görüceksin diyo bide daha çok kışkırtıyo belki güzellikle anlatsa açıklayıp gidiyim mi falan dese kızmıycam ama emrivaki yapıyo gidicem tabiki başlama hemen görüceksin diyoo
sana yapılmasını istemediğin şeyleri bana da yapma o zaman ben gitseydım neler olurdu ama dedimm git sende diyo bide , söz verdiği halde istediklerimi yapmıyo konu bu canım beni kaale almıyo baksana görüceksin diyoo deliricem bennn
ee sen de onun her dedigini yapma bu ne canım çocuk degilsinz ki ikiniz de aklı basında insanlarsınız
birbirinizi bu kadar sıkmayın bence güvenin birbirinize
bu şekilde cok sorun yasarsınız bence
evet yarın bende gidicem zatenn görücekk resmen tanımadğı derneklerin iftarına gidicek olacak iş değill ahhh aynı şehirde olucaktık ki neler yapıyodum da mesafee
öyle evett ama iyice abarttı ben öyle rahat biri değilim olamaz öyle şeyler hadi arkadaş dedik falan da dernek ne demek , bütün moralim bozuldu
benim kırıldığım nokta beni hiçe sayıyo bide istediklerini yapıcam dememiş miydi hala beni hiçe sayıyo
akşam barışırsınız sende yarın gidemezsin
takma bu kadar ya da aynısını sende ona yap
öyle düşünme tatlım ya hiçe saysa niye seninle beraber olsun
sen daha fazla üstüne gitme tamam git ama gec kalma eve dönünce bana haber verirsin de ve o arada sen arayıp sorma bak nasıl sonra yola geliyo böyle böyle
yok yarın zaten gidicem de arkadaşımla değil annemlerle teyzemler falan dışarda iftara gidicez , bilmiyorum çok takıyorum kavga çıkıcak dedim o da tmm dedi allahımm sinirden gülüyorum :114:
ne yapıyosan yap dedim tmam diyoinanmamı bekleme bi daha dedim , ayyy yine baydım sizi ama sinir oldummm
rahat takılmak için tamam diyo kanımca:44:
sevmedim bu günüsaol tatlımmmm
bırak çalışmayı gel bize takılll
MErhaba, hoşgeldiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?