Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Sen cüzdanını al. yanına bu dediğimi yap. oku oku bitmiyo kağıt upuzun cnkü
gelinin dediğini bende yaptım, çooook beğenmişti

yaa o beni rahat bıraksaydı bende rahat olurdum canım ama aynı şekilde ben gitsem kıyaaamet kopardı elimde değil sinir oluyorummm

gitmem lazım görüceksin diyo bide daha çok kışkırtıyo belki güzellikle anlatsa açıklayıp gidiyim mi falan dese kızmıycam ama emrivaki yapıyo gidicem tabiki başlama hemen görüceksin diyoo

sana yapılmasını istemediğin şeyleri bana da yapma o zaman ben gitseydım neler olurdu ama dedimm git sende diyo bide , söz verdiği halde istediklerimi yapmıyo konu bu canım beni kaale almıyo baksana görüceksin diyoo deliricem bennn

Son düzenleyen: Moderatör:

Sende onu dinleme o zaman.
Al bi arkadaşını iftara git

ee sen de onun her dedigini yapma bu ne canım çocuk degilsinz ki ikiniz de aklı basında insanlarsınız
birbirinizi bu kadar sıkmayın bence güvenin birbirinize
bu şekilde cok sorun yasarsınız bence

ee sen de onun her dedigini yapma bu ne canım çocuk degilsinz ki ikiniz de aklı basında insanlarsınız
birbirinizi bu kadar sıkmayın bence güvenin birbirinize
bu şekilde cok sorun yasarsınız bence

öyle evett ama iyice abarttı ben öyle rahat biri değilim olamaz öyle şeyler hadi arkadaş dedik falan da dernek ne demek , bütün moralim bozuldu

benim kırıldığım nokta beni hiçe sayıyo bide istediklerini yapıcam dememiş miydi hala beni hiçe sayıyo

evet yarın bende gidicem zatenn görücekk resmen tanımadğı derneklerin iftarına gidicek olacak iş değill ahhh aynı şehirde olucaktık ki neler yapıyodum da mesafee

akşam barışırsınız sende yarın gidemezsin
takma bu kadar ya da aynısını sende ona yap

öyle düşünme tatlım ya hiçe saysa niye seninle beraber olsun
sen daha fazla üstüne gitme tamam git ama gec kalma eve dönünce bana haber verirsin de ve o arada sen arayıp sorma bak nasıl sonra yola geliyo böyle böyle

akşam barışırsınız sende yarın gidemezsin
takma bu kadar ya da aynısını sende ona yap

yok yarın zaten gidicem de arkadaşımla değil annemlerle teyzemler falan dışarda iftara gidicez , bilmiyorum çok takıyorum kavga çıkıcak dedim o da tmm dedi allahımm sinirden gülüyorum :114:

geç kalma mı allah bilir kaçta gelirr , bende tamam yazdım sadece git desem ne olucak ki artık taktığımı belli etmemem lazım anlamıyorum yaa

Neyse ben çıkıyorum kızlar sağ salim eve gideyimm de , girmeye çalışıcammm çokkk kaynatmayın heee

Görüşürüzzz canlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…