Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ooo canım çok ters yerden sordunn
2 seneyi geçtik ikisindede yan yana değildik
kendisi bana mail atmıştı bizim resmimizi bir programla oynamış işte biraz
efektler fln altınada bir dörtlük yazmıştı çoook duygulanmıştım ben valla
az buçukta bi şiir yazma kabiliyeti var çok güzeldi
genelde hep erkekler böyle şeyleri unuttuğu için hep erkeklerden beklenir
bende işte güzel birşeyler eklemiştim
ama büyük adım aşkımdan gelmişti

yaaa illa yanyana olmak şart değil kuzumm hediye olarak ne alabilirim ya da ne yaapabilirimm :44:

çok güzelmiş canımm mesafeler olunca arada anca öyle şeyler tabii bende ona saat almıştım ilk yıl için ama farklı bir şey istiyorum şimdii , doğumgününde de kitap yapmıştım resimli falann
şimdi ne yapsam ki benimki de bir şeyler düşünüyo ama söylemiyo ne olduğunuu

valla canım bilemedim bende çok zorlanıyorum bu konuda
ben saat almamıştım bak ama almamda herhalde çok saati var zaten kokoşum benimm

yanii evet farklı ve anlamlıı sen ne almıştın yıldnömünüzde canımm :13:

eylül ben birinde kalp seklinde cok cici bi kutu alıp içine kırmızı kagıtlara aşk dolu notlar yazmıstım (nette de hep satılıyo hazırları ama ben kendi dilimden duygularımı ifade etmeyi daha anlamlı buluyorum )
birkaç fotografımızı cıkartıp onları koymustum
bi de siir yazmaya calısmıstım biraz amatörce olmustu ama aşkım bayılmıstı
cok farklı degil ama daha önce yapmadıysan denemeliisin cok hoşuna gider

yanii evet farklı ve anlamlıı sen ne almıştın yıldnömünüzde canımm :13:

bak bu fikri herkse söylüyorum.
fax kağıdına seni seviyorumlar,özlüyorumlarr,yazcan bir sürü diploma gibi kırmızı kurdela bağla.
dur eve gidiyorum. devm etcem

resimlerimizle kitap yapmıştım canım aşkımızın kitabı , resimler sözler falannn
benim aklıma şey geldi ama nasıl bilmem kiii :44:
böyle bize uyarlanmış şekliyle baş harfli tarihli cüzdan , nasıl bir hediye olur sizce :97:

bak bu fikri herkse söylüyorum.
fax kağıdına seni seviyorumlar,özlüyorumlarr,yazcan bir sürü diploma gibi kırmızı kurdela bağla.
dur eve gidiyorum. devm etcem

allah seniiiii devamı reklamlardan sonra mııı çabukkk gelll

hmm o da güzel olabilir ama daha orjinal seyler bulabilirsin bunun yanında manevi bi hediye daha

hmm o da güzel olabilir ama daha orjinal seyler bulabilirsin bunun yanında manevi bi hediye daha

işte o maneviyatı bulamıyorumm öyle kağıtlat sözler şeyler yaptımm bir şey kalmadı heee

Pooff kızlarrr sinirden ölücem şimdiii Benimki dün iş yerindeki iftar yaptığı adamlardan biri böyle dini bir dernekte işte o derneğin iftarı varmış bu akşam dün benimkini de çağırmış adam ,

bu da şimdi diyo bu akşam da oraya gidicem iftara ne işin var senin bilmediğin derneklerde tanımadğın yerlerde gitmiyceksin bu kadar basit dedim iyiyce abarttın arkadaşlarına hadi tmm dedık bu ne demek başlatma dernekten falan anlamammm ben dedimmm çook sinirlendimm o da görüceksin gitmem lazım diyooo beni hiçe sayıyo ölür müsün öldürür müsünn

Son düzenleyen: Moderatör:

daha eylüle var canım ya bulursun o zamana kadar farklı seyler
tatlım sakin ollll
valla kendini çok yıpratıyosun biraz rahat bırakmayı denesene inan o zaman senin agzının içine bakacak kendiliğinden sık boğaz etme erkekler sıkılır böyle seylerden
diyosun o da aynısını yapar ama farklı düşünüyolar işte bence daha fazla üstüne gitme bırak gitsin :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…