Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

çok az kaldıı canııımm sıkacaksınız dişinizi ikinizdee..
ilk daha dönderdiğinde biz tanışmıyorduk daha ama eminimki çok zor olmuştur:26:
şimdi bak uçup gitti zaman 1 aycık bile yok yanıı kavuşmanız an meselesii...
sonrası malum zatenn :132::123:
hem beterin beteri var bak bana 6 yıl hep şafak sayıyorum bir nevi

hey maşşAllahh hatuna bak seennn

ayy yok beni çok etkilemiyo zaten öyle bağırsak sorunum olmuyo çok şükür yediğim acılar saolsun tadısını sevdiğim iin içiyorum arada bi

piskolatam bende burdayım hello

Etkilemiyorsa sıkıntı yok.

Acuba sorun bende mi. bende mi acı yemeliyim kiğğ :26:

Ya benim lunnam,, sarı şekerim, şekerparem nerde ola ki :26:

Son düzenleme:

doğru valla koskoca mesaj sayısı doldurma topiği var orada dimi ama buraya geliyor dalga gecer gibi

çöpmü burası

yap kuzum yap kışta geliyor güçlendirmek lazım bünyeyi

he ilk zamnalarda bizdede ciddiye almıyordu ama artık kendisi söyler oldu ondan bende kestim artık ilişkiyi ama onada izin vermiyor bakalım hayırlısı

Evett evet resmen 1 ay bile yoook Seneye adı konulur inşallah bu ilişkinin

Senin durumun cok zor canım ama yapacak bişey yok ki sabretmekten başka. o günlerde gelecek ve seni gelinlikle göreceğiz.

Evett evet resmen 1 ay bile yoook Seneye adı konulur inşallah bu ilişkinin

Senin durumun cok zor canım ama yapacak bişey yok ki sabretmekten başka. o günlerde gelecek ve seni gelinlikle göreceğiz.
konulur canımm yaa seneye ne kaldı ki zaten 2 ay sonra 2014 geliyor
birde 2012 de sözde ölecektik hey Allahım yaaa...

inşAllah canım o günleride görücez
bizde el mahkum napalımmm sanki sabretmesem gönlüme başkası mı girecek

çocuklarımıza anlatırım artık teeee nerelerden buldu beni babanız diyee

ev hanımı olmanın temel şartı bu canım aynı anda birden fazla işi yapabilmelisin
Etkilemiyorsa sıkıntı yok.

Acuba sorun bende mi. bende mi acı yemeliyim kiğğ :26:

Ya benim lunnam,, sarı şekerim, şekerparem nerde ola ki :26:
ben acisizzzzzz yapamam canım babam memlekete gittiğimde almış getirmiş buzdolabında sakla yersin uzunca bi zaman bozulmaz dedi valla kahvaltıda bile yediğim oluyo bazen her acı da acı değildir benim için en acısı benim olmalı

bi aktar bulursam ıhlamur ve zencefil almak istiyorum akşamları eşimle içeriz hasta olma mevsimi ama işte henüz bizim evin çevresini pek bilmiyorum ümraniye çrşıyı daha çok biliyorum burdan kv ler orda oturuyodu ya önceden
yok daha benim eşimin ağzından hiç çıkmadı o laf inşallah da hiç çıkmaz ama benim dilimde yalama olmuştu başlarda kuzum diyorum sana uzatmadan bi an önce tatlıya bağlayın bu ilişkiyi

bende ev hanmı olma potansiyeli yok o zaman yaaa
öyle 4e bölünemiyorum ki beeenn
Allahtan makinalar fln var artık çamaşırlar yıkanırken insan yemekte yapabilir
eskiden o da yokmuşş

ahahah dimi. ölmeyi bekledik aralıkta.
Allah gönlünüze öyle bir aşk vermiş ki, bak kopmuyorsunuz, ne yaparsa yapsın seni üzsede sen dahada cok bağlanıyorsun

ne güzel işte, cocukların leyna mecnun- ferhat ile şirin i ya da başka efsaneleri dinleyeceğini sizin aşkını dinlesin

Ama acı acı da cıkarıyorsundur dimi?

Ahhh duygulandım şimdi yaaaa...
ama onların hikayesi kötü bitmiştiii...
mem ü zin var biliyon mu cizredee
tam hikayesini bilmiyorum aşkım anlatmıştı birazcık ama aklımda kalmadı
cizreye ilk ayak bastığımda oraya götürsün beni istiyorumm
onlarda iki aşıkmış ama kavuşamamışlar
isimleri bir taş üstünde yazılı...

Hayır canım, hiç duymadııım :26: netten bakarım . merak ettim.

Yalnııııızzzzlık alııır götürürrrrr

vay beniiiiiiiiiii

yazık banaaaaaaaaaa

ahahahaha. göndert bakayım. Ayy dün siz iyi vakit gecirmişsinizzzz nasıl mutlu oluyorum böyle var yaaaa.

evet canım

yani ilk başta bayağı hararetli geçti falan ama sonradan beyefendi alttan girdi üstten çıktı başardı günü güzelleştirmeyi

benim çayımda şeftali kayısıymış haberim yok şimdi fark ettim

onuda iç ama sen evdesin sallama çaya gerek yok git al yarımşar kilo ıhlamur medine gülü tarçın falan
güzell bi karışı bitki çayı yap kendine miss gibi iç evde
ben haftasonları bizzat kendim hazırlıyorum bitki çaylarımızı

hmm anladım iyi oldu onuda öğrenmiş olsun sağol canım

yaaa işte öyleeee ben hep yaptıklarını anlattım istemiyorum artı vs vs vs oda sürekli alttan aldı tamam çok haklısın ben senin yerinde olsam bende kızarım haklısın vs deyip durdu sonrada bitirdim ben tabi tamamen yine ama kafeden çıkarkene geldi arkamdan doğru elimi tuttu çırpınma oboşuna sende bensiz yapamazsın tamam nolur son bi şans ver bize bak gör bendeki dğeişikliği falan dedi
birde ben sinirlenince üstüme gelme sakinleşmemi bekle birazda sen nolursun sen üstüme gelince hepten çıldırıyorum falan dedi
bende nolursa olsun saygını bozamazsın dedim oda nolursun tek kötü huyum sinirim bunuda bu şekilde halledelim falan dedi bakarız dedim bende
sonrada üsküdarı gezdik işte kız kulesine karşı çekirdek yedim ben o yemedi çay içti
sonra arabada bayağı şebeklik yaptı beni güldürmek için
sesi çok güzel benimkinin yol boyu bana aşk şarkıları falan söyledi durdu durdu özür diledi ben senin kıymetini nasıl bilmem ya ben tam bi eşşeğim gül gübü bi sevgilim var üzüyorum falan deyip durdu
öyle kötü başlayıp güzel biten bir gündü

ha söyleee bize bunlarla gel kızıııımmmm
bi an hayal ettim sizii yaaa Allah dahada küslük vermesin hiç
biz insan oğlu birşeyleri kaybedince o zaman değerini anlıyoruz
bak seninkide anlamış ama çok şükür seni kaybetmedenn...
kötü günleri geride bırakacaksınız inşAllahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…