Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Hiç gelip size biz ayrıldık demiyorum. barışıcağımızı bildiğim için

ohoooo daha neler neler diyoruz bi görsen olursun . ama biz barışıncada anında oluveriyoruz. kavgada unutuluyor zaten

barışacağınızı biliyorsun
oda güzel

ben genelde gerçekten barışmayacağız bitti artık moduna giriyorum ama o birşekilde başarıyor kandırmayı
yada ben bile isteye kanıyorum

neler neler diyonuzzzzzzzzzzzzz ki

kuburnuda kuşburnunun bir değişiği

Sen miydin bana mailden, ben özet gecerim ki diyen?

detaycısın sende ve ben bu huyuna bayılıyoruuuummmmmmm

çok güzel yazmışsın ya. 'ben cekirdek citledim ama o yemedi , çay içti ' hasgdjhasgdhgsadhg

bir daha biz ayrıldık lafını duymayalım senden, siz hep mutlu olun. biz hep mutlu olalım. hepimiz mutlu olalım.

hepimiz

sevelim

sevelim

seveliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm

hayat sevince güzel sevdikçe tatlı günlerrrr.....

Ayşecik - Hayat Sevince Güzel - YouTube

hiiiiiiiiiiiiiiiii, küfür ettiii diye kib'leyin sonra ahahahah . eğer bir daha kavga edersek yazcam buraya neler dediğimizi ahahaha

al kuzum ya iyi olur hasta olmazsınız ne güzel işte

maşallah kız ne acı aşkı o öyle doğulularda olur o acı aşkı genelde ama
benimkide çok sever acıyı şeker yer gibi acı yer
hadi bakalım hayırlısı kuzum

amin kuzum inşALLAH vermez ya ikimizde sıkıldı kartıkın
ayenn öyle ille bi kaybetmek gerekiyor yani :26:

Morincimin sevgilsinin , inciye söylediği şarkı...

- Yalancıııı dostlrındaaaaaaaaaaannnnn elaleminnnnnnn lafındannnnn gecmedin gececiğinnnn yoooooookkkk.

Bu gönülllll az mıııııııııııııı kahrını cektiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bensiz askınnnnnnnn neye yararrrrrrrrrr kiiiiiiiiiiiii

hsadghasdghjagsdhgasd süperrr süperrrrrr

İncim bu arada ben Emre Karayel'e benzettim sanki seninki :26: hiç benzeten olmuş muydu?

heeeeeeeeeeeeeee

hıııııııııııııı
şeyyyyyyyyyy

evet öyle demitşim değil mi

ahahahahahahha

yalnız sen söyleyince farkettim okadar ayrıntı verdiğimi ne alaka dimi o çekirdek yemedi çay içti
ay çok komikkk yaaaaaa

tamam kuzum inşALLAH bundan sonra duymayacaksınız duyarsanızda bu son olur artık oda avucunu yalar artık

hiiiiiiiiiiiiiiiii, küfür ettiii diye kib'leyin sonra ahahahah . eğer bir daha kavga edersek yazcam buraya neler dediğimizi ahahaha

hiiiiiiiiii yazma yazma küfür varsa yazma kuzum sonra ban yersen sensiz naparız koca bir gün

hem ben bnmkini kfür ediyor diye süründürüyorum bukadar çokkkkkkkkkkkkkkkk
siz küfür ettkten sonra bi kaç saat içinde yeniden böyle olabiliyormusunuz cidden ya

ben çokmu abartıyorum. yok ya yok yok değiiiiillllll

dün facede bi yazı okumuş benimki onu anlatıyor bana

'' akdeniz kızına sormuşlar sevgilin sana vursa naparsın diye oda ağlarım demiş
ege kızına sormuşlar sevgilin sana tokat atsa naparsın diye oda' çeker giderim ağlarım birdahada asla affetmem demiş
karadeniz kızına sormuşla sevgilin sana tokat atsa naparsın diye
oda ' benda oğa bitane çakarum, hayırdur uşağum nolii sıkıntın ne derum ' demiş

diyorki tam öylesin heeee

bende dedim tabikide bende sana çakarım ne ağlicam kafanı bile kırarım

cok güldüm , iyi ki yalnızım şuan

sondu ve barıştınız bir daha çözceksiniz uzamayacak böyle inşALLAh

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa geldiiiiiimiiiiiiiii bende çarpı gözüküyor

ahahahahahah

kuzum orada dalga geçiyordu yaaa onu yannış gönnderttim asılı diğeri

emre karayel kim kuzum tanımıyorum bile :26:

ama bi erkek bi kadındaki erkek varya ona benzetiliyor genelde hem kendisi hemde konuşması hali tavrı falanda hep ona benzetirler bende çok benzetirim

hatta benim sinirli halimide oradaki pörlek göze benzetirler

Ortalığa küfür ediyor bende üstüme alınıyorum, kızıp küsüyorum sonra anlaşıyoruz zaten. ağzı bozuk brazcık. bide askerde full erkek. sürekli küfür ediyorlar ya biz telle konuşurken arkadan gelen sesleri duyuyorum , hepsi küfüüürr yok canım abartmıyorsun hatta en iyisini yaıyorsun korkksuuunnn birdaha küfür edemesiiiiiiinnnnn

ahahahahaha. yaaa cok güzel. ordaki k.deniz kızı sensin benceeeee

emre karayel kim kuzum tanımıyorum bile :26:

ama bi erkek bi kadındaki erkek varya ona benzetiliyor genelde hem kendisi hemde konuşması hali tavrı falanda hep ona benzetirler bende çok benzetirim

ahhahahahhahahaha. ikiside aynı kişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
cok güldüm , iyi ki yalnızım şuan

sondu ve barıştınız bir daha çözceksiniz uzamayacak böyle inşALLAh

ayyyyyyyyyyyyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii rezik olduk sevgilimlennn bende orada kes şunu diye bağırıyorum olmadıki bu yaaaaaa

inşALLAH bebeğim yaaaa

ayyyyyyyyyyyyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii rezik olduk sevgilimlennn bende orada kes şunu diye bağırıyorum olmadıki bu yaaaaaa

inşALLAH bebeğim yaaaa

Ya kapat şunu başka birşey aç.!

ahahahaa hanfendi beğenmiyor bide başka istiyor

evt işteeeeeeeeeee
bizddeede öyle
ortalığa küfür ediyor bende üstüme alınıyorum hatta bazen üstüme alınmasamda deliriyorum benim karşımda terbiyesizleşmesine

bencede daha edemesiiiiinnnnn
bundan sonra ederse dilini keseceğim zatennnn

oda öyle diyor

yazıyı okuyunca hah dedim bu soruyu kesin morinci cevaplamıştır o k.deniz kızı kesin morincidir dedim diyor gıcık :))

Son düzenleme:

hah . evet bide buuuu. ben telle konuşuyorsak suratına kapatıyorm bazen

bu arada 2. video geldi.

adam araba kullanıyor sen yüzüme bakarak söyle diyorsun jdfhjkdshfjdhsfhdkjfhkdhfkjh

sesi hakkaten güzeeelmiş

yalnız senin 'hihihihihihihihihihihihiihihhiihhiihihh'lerin yüzünden adamın şarkısını dinleyemedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…