ee hani video gönderiyordun
Hiç gelip size biz ayrıldık demiyorum. barışıcağımızı bildiğim için
ohoooo daha neler neler diyoruz bi görsenolursun . ama biz barışıncada anında oluveriyoruz. kavgada unutuluyor zaten
Kuşburnu yu biliyorum ama kuburnuyu bilmiyorum
ben böğürtlen hiç içmedim :26: onuda deniyeyim bakalım bakalım.
kayısıyı satışa getirmemin sebebi şudur ki: acayip wc götürme ve cırcır etme özelliği var
hmm anladım iyi oldu onuda öğrenmiş olsun sağol canım
yaaa işte öyleeee ben hep yaptıklarını anlattım istemiyorum artı vs vs vs oda sürekli alttan aldı tamam çok haklısın ben senin yerinde olsam bende kızarım haklısın vs deyip durdu sonrada bitirdim ben tabi tamamen yine ama kafeden çıkarkene geldi arkamdan doğru elimi tuttu çırpınma oboşuna sende bensiz yapamazsın tamam nolur son bi şans ver bize bak gör bendeki dğeişikliği falan dedi
birde ben sinirlenince üstüme gelme sakinleşmemi bekle birazda sen nolursun sen üstüme gelince hepten çıldırıyorum falan dedi
bende nolursa olsun saygını bozamazsın dedim oda nolursun tek kötü huyum sinirim bunuda bu şekilde halledelim falan dedi bakarız dedim bende
sonrada üsküdarı gezdik işte kız kulesine karşı çekirdek yedim ben o yemedi çay içti
sonra arabada bayağı şebeklik yaptı beni güldürmek için
sesi çok güzel benimkinin yol boyu bana aşk şarkıları falan söyledi durdu durdu özür diledi ben senin kıymetini nasıl bilmem ya ben tam bi eşşeğim gül gübü bi sevgilim var üzüyorum falan deyip durdu
öyle kötü başlayıp güzel biten bir gündü
barışacağınızı biliyorsun
oda güzel
ben genelde gerçekten barışmayacağız bitti artık moduna giriyorum ama o birşekilde başarıyor kandırmayı
yada ben bile isteye kanıyorum
neler neler diyonuzzzzzzzzzzzzz ki
ev hanımı olmanın temel şartı bu canımaynı anda birden fazla işi yapabilmelisin
ben acisizzzzzz yapamam canım babam memlekete gittiğimde almış getirmiş buzdolabında sakla yersin uzunca bi zaman bozulmaz dedi valla kahvaltıda bile yediğim oluyo bazenher acı da acı değildir benim için en acısı benim olmalı
bi aktar bulursam ıhlamur ve zencefil almak istiyorum akşamları eşimle içeriz hasta olma mevsimi ama işte henüz bizim evin çevresini pek bilmiyorum ümraniye çrşıyı daha çok biliyorum burdankv ler orda oturuyodu ya önceden
yok daha benim eşimin ağzından hiç çıkmadı o laf inşallah da hiç çıkmaz ama benim dilimde yalama olmuştu başlardakuzum diyorum sana uzatmadan bi an önce tatlıya bağlayın bu ilişkiyi
ha söyleee bize bunlarla gel kızıııımmmm
bi an hayal ettim sizii yaaa Allah dahada küslük vermesin hiç
biz insan oğlu birşeyleri kaybedince o zaman değerini anlıyoruz
bak seninkide anlamış ama çok şükür seni kaybetmedenn...
kötü günleri geride bırakacaksınız inşAllahh
Sen miydin bana mailden, ben özet gecerim ki diyen?
detaycısın sende ve ben bu huyuna bayılıyoruuuummmmmmm
çok güzel yazmışsın ya. 'ben cekirdek citledim ama o yemedi , çay içti ' hasgdjhasgdhgsadhg
bir daha biz ayrıldık lafını duymayalım senden, siz hep mutlu olun. biz hep mutlu olalım. hepimiz mutlu olalım.
hepimiz
sevelim
sevelim
seveliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm
hayat sevince güzel sevdikçe tatlı günlerrrr.....
Ayşecik - Hayat Sevince Güzel - YouTube
hiiiiiiiiiiiiiiiii, küfür ettiii diye kib'leyin sonraahahahah . eğer bir daha kavga edersek yazcam buraya neler dediğimizi ahahaha
heeeeeeeeeeeeeee
hıııııııııııııı
şeyyyyyyyyyy
evet öyle demitşim değil mi
ahahahahahahha
yalnız sen söyleyince farkettim okadar ayrıntı verdiğimi ne alaka dimi o çekirdek yemedi çay içti
ay çok komikkk yaaaaaa
tamam kuzum inşALLAH bundan sonra duymayacaksınız duyarsanızda bu son olur artıkoda avucunu yalar artık
Morincimin sevgilsinin , inciye söylediği şarkı...
- Yalancıııı dostlrındaaaaaaaaaaannnnn elaleminnnnnnn lafındannnnn gecmedin gececiğinnnn yoooooookkkk.
Bu gönülllll az mıııııııııııııı kahrını cektiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bensiz askınnnnnnnn neye yararrrrrrrrrr kiiiiiiiiiiiii
hsadghasdghjagsdhgasdsüperrr süperrrrrr
İncim bu arada ben Emre Karayel'e benzettim sanki seninki :26: hiç benzeten olmuş muydu?
Ortalığa küfür ediyor bende üstüme alınıyorum, kızıp küsüyorum
hiiiiiiiiii yazma yazma küfür varsa yazma kuzum sonra ban yersen sensiz naparız koca bir gün
hem ben bnmkini kfür ediyor diye süründürüyorum bukadar çokkkkkkkkkkkkkkkk
siz küfür ettkten sonra bi kaç saat içinde yenidenböyle olabiliyormusunuz cidden ya
ben çokmu abartıyorum. yok ya yok yok değiiiiillllll
dün facede bi yazı okumuş benimki onu anlatıyor bana
'' akdeniz kızına sormuşlar sevgilin sana vursa naparsın diye oda ağlarım demiş
ege kızına sormuşlar sevgilin sana tokat atsa naparsın diye oda' çeker giderim ağlarım birdahada asla affetmem demiş
karadeniz kızına sormuşla sevgilin sana tokat atsa naparsın diye
oda ' benda oğa bitane çakarum, hayırdur uşağum nolii sıkıntın ne derum ' demiş
diyorki tam öylesin heeee
bende dedim tabikide bende sana çakarım ne ağlicam kafanı bile kırarım
emre karayel kim kuzum tanımıyorum bile :26:
ama bi erkek bi kadındaki erkek varya ona benzetiliyor genelde hem kendisi hemde konuşması hali tavrı falanda hep ona benzetirler bende çok benzetirim
cok güldüm , iyi ki yalnızım şuan
sondu ve barıştınız bir daha çözceksiniz uzamayacak böyle inşALLAh
ayyyyyyyyyyyyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii rezik olduk sevgilimlennn bende orada kes şunu diye bağırıyorum olmadıki bu yaaaaaa
inşALLAH bebeğim yaaaa
Ortalığa küfür ediyor bende üstüme alınıyorum, kızıp küsüyorumsonra anlaşıyoruz zaten. ağzı bozuk brazcık. bide askerde full erkek. sürekli küfür ediyorlar ya biz telle konuşurken arkadan gelen sesleri duyuyorum , hepsi küfüüürr yok canım abartmıyorsun hatta en iyisini yaıyorsun korkksuuunnn birdaha küfür edemesiiiiiiinnnnn
ahahahahaha. yaaa cok güzel.ordaki k.deniz kızı sensin benceeeee
ahhahahahhahahaha. ikiside aynı kişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ya kapat şunu başka birşey aç.!
ahahahaa hanfendi beğenmiyor bide başka istiyor
evt işteeeeeeeeeee
bizddeede öyle
ortalığa küfür ediyor bende üstüme alınıyorum hatta bazen üstüme alınmasamda deliriyorum benim karşımda terbiyesizleşmesine
bencede daha edemesiiiiinnnnn
bundan sonra ederse dilini keseceğim zatennnn
oda öyle diyor
yazıyı okuyunca hah dedim bu soruyu kesin morinci cevaplamıştır o k.deniz kızı kesin morincidir dedim diyor gıcık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?