ahahahahahahahahahhahahahah
koptum şuan yaaama onun adı ozannnnnn
hah . evet bide buuuu.ben telle konuşuyorsak suratına kapatıyorm bazen
bu arada 2. video geldi.
adam araba kullanıyor sen yüzüme bakarak söyle diyorsun jdfhjkdshfjdhsfhdkjfhkdhfkjh
sesi hakkaten güzeeelmiş
yalnız senin 'hihihihihihihihihihihihiihihhiihhiihihh'lerin yüzünden adamın şarkısını dinleyemedim
hah . evet bide buuuu.ben telle konuşuyorsak suratına kapatıyorm bazen
bu arada 2. video geldi.
adam araba kullanıyor sen yüzüme bakarak söyle diyorsun jdfhjkdshfjdhsfhdkjfhkdhfkjh
sesi hakkaten güzeeelmiş
yalnız senin 'hihihihihihihihihihihihiihihhiihhiihihh'lerin yüzünden adamın şarkısını dinleyemedim
Immm şeyyy... :18: morincim bi ayar çekben hiç kıskanmadım kiiii....
ya o video daha uzundu sana kısaltarak göndermiş neden öyle yapmış anlamadım :26: whatsap fazla uzun göndermiyor demekki :26:
ya evet ona sonradan çok güldüm oda garibim birşey demiyor dönüp yüzüme bakmaya çalışıyor
çünkü gıdıklamaya çalışıyor biryandanda beni o benim gülmemeye çalışan halim
ya incimmmmmmmmmmmmmm. şuan kırıldım gülmekteeeeeeeeennnnnne demek adı ozannnnn. oradaki adı ozan kadının adı demet evgar ordaki adı zeynep.
mesela senin burdaki adın morinci ama gercekte ......
bana bak ya anaokul cocuğuna anlatır gibi anlattım
:85::85::85::85::85::85::85:bebeğimmmmmmmmmmmm
aaaaa a ama niye bukadar ezdin niye bukadar hor gördünkiğğ beni
ben onu ozan diye biliyorum ben kimsenin gerçek adını bilmemki dizilerdeki adını bilirim hep:26:
hem emrede neymiş ona ozan yakışıyor
bırak ya onuna dı ozan kalsın hayallerimle düşlerimle oynama benim anlatma bana gerçekleri
:85::85::85::85::85::85::85:
senin arkadaşta bayağı abartmış ama olayısana inanamıyorum. bu kadar kıvırma şekli olamazzz ya
senin dizilerdeki adıyla bilmen aklıma bi olayı getirdi bak;
Lisede dil ve anlatım dersinden sınav olucaz. sınav sorusuda herkes okuduğu kitabın özetini yazacak.
benim peeek sevgili pek safencek arkadaşım yaprak dökümün özetini çıkarmış.
Ama gitmiş diziyi anlatmış
Kitapta oğuz diye biri yok.o Oğuz Leylaya şöyle yaptı Nejlaya böyle yaptı yazmış
Hocada neyse diziyi takip etmiş diye 40-mı 50 mi ne vermişti
ayyy aklıma geldi ya hooofff
senin arkadaşta bayağı abartmış ama olayı
ya kızçem ben herkesin gerçek ismini naısl ezberliiim banane be hem ben gerçek ismini bilsem benimki onu bile kıskanır niye biliyorsun gerçek ismini diye
Ben geldim diye hemen kaçtınız:85::85::85:
Kiap okuma özürlü , inceceik kitabı okuyamadı. ay bide öyle değil miydi diyor
sevgilin benzediği adamın adını bil yetersana benziyor diye biliyorum sevgilim dersin, bişi demezdi
Bende video istiyorum:95::95::95:
Taaa uzaaaakk yolllaaarrrdaaaan kaçtım geldim senin kollaarııınnaaa
Nerdesin bakıyım sen.
Çok derinlere daldım sormaek iş arıyorum ben aklınıza bişey geliyo mu evden yapabileceğim bişeyler
Çok derinlere daldım sormaek iş arıyorum ben aklınıza bişey geliyo mu evden yapabileceğim bişeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?