Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ahahahahahahahahahhahahahah

koptum şuan yaa ama onun adı ozannnnnn

ya incimmmmmmmmmmmmmm. şuan kırıldım gülmekteeeeeeeeennnnn ne demek adı ozannnnn. oradaki adı ozan kadının adı demet evgar ordaki adı zeynep.

mesela senin burdaki adın morinci ama gercekte ......

bana bak ya anaokul cocuğuna anlatır gibi anlattım

ya o video daha uzundu sana kısaltarak göndermiş neden öyle yapmış anlamadım :26: whatsap fazla uzun göndermiyor demekki :26:

ya evet ona sonradan çok güldüm oda garibim birşey demiyor dönüp yüzüme bakmaya çalışıyor

çünkü gıdıklamaya çalışıyor biryandanda beni o benim gülmemeye çalışan halim

he bide evet bende suratına kapatıyorum .
ama hakediyorlar banane , bizene

ben hiç kıskanmadım kiiii....
Immm şeyyy... :18: morincim bi ayar çek

evet ikiside 11 sn.

delisiniz yaaa

aaaaa a ama niye bukadar ezdin niye bukadar hor gördünkiğğ beni

ben onu ozan diye biliyorum ben kimsenin gerçek adını bilmemki dizilerdeki adını bilirim hep:26:
hem emrede neymiş ona ozan yakışıyor

bırak ya onuna dı ozan kalsın hayallerimle düşlerimle oynama benim anlatma bana gerçekleri

sana inanamıyorum. bu kadar kıvırma şekli olamazzz ya

senin dizilerdeki adıyla bilmen aklıma bi olayı getirdi bak;

Lisede dil ve anlatım dersinden sınav olucaz. sınav sorusuda herkes okuduğu kitabın özetini yazacak.

benim peeek sevgili pek safencek arkadaşım yaprak dökümün özetini çıkarmış.

Ama gitmiş diziyi anlatmış

Kitapta oğuz diye biri yok.o Oğuz Leylaya şöyle yaptı Nejlaya böyle yaptı yazmış

Hocada neyse diziyi takip etmiş diye 40-mı 50 mi ne vermişti

ayyy aklıma geldi ya hooofff

senin arkadaşta bayağı abartmış ama olayı

ya kızçem ben herkesin gerçek ismini naısl ezberliiim banane be hem ben gerçek ismini bilsem benimki onu bile kıskanır niye biliyorsun gerçek ismini diye

senin arkadaşta bayağı abartmış ama olayı

ya kızçem ben herkesin gerçek ismini naısl ezberliiim banane be hem ben gerçek ismini bilsem benimki onu bile kıskanır niye biliyorsun gerçek ismini diye

Kiap okuma özürlü , inceceik kitabı okuyamadı. ay bide öyle değil miydi diyor

sevgilin benzediği adamın adını bil yeter sana benziyor diye biliyorum sevgilim dersin, bişi demezdi

Çok derinlere daldım sorma ek iş arıyorum ben aklınıza bişey geliyo mu evden yapabileceğim bişeyler

aslında napolyın diye bi site var kuzum bak şimdi geldi aklıma
anket falan dolduruyorusn anket başına nap biriktiriyorsun falan

mail adresine ben davet gömndereyim ona üye ol sen bence
ben ondan 5 6 ayda 100tl anca kazanmıştım ama olsun taş atıcanda kolunmu yorulacak
işyerinde boşsun gelen tüm anketleri doldur işte :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…