doğru söyle komisyon ücretin ne kadar
geri ödemeli mi.
ne bursu?
iyi diyelim iyi olsun canımm
sen nasılsın hazırlık fln varmı
canım omuzuma kadar kestirdim ya saçımı ben gerçi 3-4 parmak kadar uzadı artıkk
saç diplerimde sürekli küçük küçük saçlar çıkıyor Allaha şükür dökülsede sıktır saçlarım
ama saç telim sert ve ne hikmetse atıyorum kıvırdım mesela çok kalıcı olmuyor bozulmaya meyilli yani:1
yavrumm alıntının canına okumuşsunnayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
naptım ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pırdınnnnn :18::18::18:
bende çok istiyorum şööööyyleee belime kadar bi uzatim ama gögüs altıma düştümü çok dökülüyor ve uzaması yavaşlıyorben para biriktiremem.ay sonu zor geliyor yahu ne birkmi
ağzıma sigarayı hiç sürmedim bile
amaaaaan uğraşma sal gitsin
benimde cok sert hemen bozulur . ama inadına kıvırcık yaparım
bu sefer kısalttım ve bakımı daha bi arttırdım aktardan yağ karışımı birşey aldım banyodan sonra sürüyorum durulamıyorum
argan yağıda aldımm ikisinide uyguluyorum yalnız arganı saçımı yıkamadan önce saç maskesi gibi kullanıyorum 1 saat fln tutuyorum saçımda
geri ödemeli
adını bilmiyorum ünvdeyken almıştım herkese verilenler varya ondan :26:
dağıldım canım birazcık benimki yazdı ona cvp yazdımpiskom ne yapıyorsun neden oradan bakıyorsun konuşmuyorsun
yavrumm alıntının canına okumuşsunn
bende çok istiyorum şööööyyleee belime kadar bi uzatim ama gögüs altıma düştümü çok dökülüyor ve uzaması yavaşlıyor
bu sefer kısalttım ve bakımı daha bi arttırdım aktardan yağ karışımı birşey aldım banyodan sonra sürüyorum durulamıyorum
argan yağıda aldımm ikisinide uyguluyorum yalnız arganı saçımı yıkamadan önce saç maskesi gibi kullanıyorum 1 saat fln tutuyorum saçımda
şmpuanına biraz çam terebentin dök.uzar cabucak.
badem yağı kullan bide
BEDAVA PARFÜM ALIYORUM
ayyyy keşke öyle olsa yaaaaaa.. 3 ayda bir 150 tl çok kouyo aslında ama yapacak bişi yok onsuz olmuyor
badem yağını çok zor yıkıyorum canım saçlarımdan yaaaşmpuanına biraz çam terebentin dök.uzar cabucak.
badem yağı kullan bide
ben o burberry'yi hiç kullanmadım yaaaBen doldurttuyorum ahahah
eee kyk işte:26:
ne zmn aldın? bn 2 yıl evvel aldım 2013 eylülde başlattılar
yavrumm alıntının canına okumuşsunn
bende çok istiyorum şööööyyleee belime kadar bi uzatim ama gögüs altıma düştümü çok dökülüyor ve uzaması yavaşlıyor
ayy sorma cnm ya bende anlamadım ne yaptığımı :26:
dağıldım canım birazcık benimki yazdı ona cvp yazdım
sonra arkadaşa skypeden bişiler gönderdim size dönene kadar bi baktm kk atmış beni
Ben doldurttuyorum ahahah
badem yağını çok zor yıkıyorum canım saçlarımdan yaaa
birde en pahalı yağlardan biridir ama ben ucuzunu buldum ve bildiğin doğal bio ürün değil yani ve almadım
argan yağı aldım bende doğal olduğunu biliyorum eminim yani
badem yağını kirpik için almayı düşünüyodum zaten ama doğalını bulamayınca kaldıı öyle
şuan için zaten amacım uzaması değil güçlenmesini istiyorum
çam terebentinide zarihli diye biliyorum çok dikkat edilmesi gerekiyor kullanılırken:26:
ben o burberry'yi hiç kullanmadım yaaa
okadar mı güzel kokusu var yaniii
zarih ne ki :26::26::26:
odur.baya gecikmiş seninnn:18:ben 2007 de aldım :18::18::18::26::26::26:
aslında 4 5 ay önce bi mail geldi gib diye biryerden borcunuz var vergi kurumuna gidip bilgi alınız vs diye ama muhtemelen o borç oydu :26:
ben sürekliyok beeee aynı hesaba geliyor doldurulmuştan aldım 30 tl bir ay bitmeden bitiyor çünkü kokusu çabuk uçuyor birde diğeri gibi değil biraz daha ğır doldurulanlar
zehir canım yaa yanlış yazmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?