Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

NE yaptın dün taze gelin

yordular mı çok seni

Senin artık herzmnki gibi değil ennnn iyi olman lazım. 11 gün kalmış kızııııım

Hayır . Daha değil

Çünkü hala inanamıyorum bu kadar azzzz kaldığına.

Dur bi 7'den de düşelim

Sonraa

:119::119::124::124:

evet ya benım cınım burada hasta hasta çalışıyor
Sen olmasan beni düşünen yok Morincim bitanem güzel gözlü güzel huylum
Hayır . Daha değil

Çünkü hala inanamıyorum bu kadar azzzz kaldığına.

Dur bi 7'den de düşelim

Sonraa

:119::119::124::124:

Dimi ya o kadar günden sonra bu kadar az kalmasına insan inanamıyorum. Onun otobüsünü/ uçağını beklerken bile inanamycaksın taaki sarılıp kokusunu içine çekene kadar. İşte oldu geldi artık yanımda diceksin. O zor günler geçti artık hep benimle diceksin
Off çok duygusallaştım

düşüneceğim tabiisi canımmmm arkadaşımı canım benimmmm

yalnız şu yazdığını okuduktan sonra ben bile duygusallaştım

Evet evet. izine geldiğindede incem 5.dk sonra dediğinde bile inanamıyodum .

Ne zaman inerken gördüm yanına koştum, o zaman inandım

Ay canım benim yaa, gelse de sarılsam

sen çocuk geldiğindede banane bu olmadı geri gitsin dersin
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

der miyim...
bavulunu bile ben taşırım be sen ne diyosun

demezsin kız şaka yapıyorum

Geldi bizim deli kız Hayırdır yatak keyfi fln sen bize nispet mi yapıyorsun hıııı
accuk öyle yaparmış gibi oldum dimi neyse kalktım hadi bende sizdenim artık

Anlaşılan kv. ve komşular dün seni çok yordu

Grip mi olmuşşşş şekerliğim..

İyiym bende ne olsun. Her zamankii gibi
valla kv yormadı ama baska şeyler yordu açıkçası kv ben yukarı çıktığımda pastalar börekler poğaçalar fln hep hamurlarını hazırlamıştı bana harcını koyup şekil vermek kaldı sonra eltimde geldi hallettik kuran okund dua edildi sonra yumulduk tatlılara hamurlulara aslında çok yemedim kokudan artık midem bulandı bi o pişiyo bi diğeri kokudan doydum resmen teyzlerde iyiymiş hele bi tanesini pek sevdim o da beni sevdi belli ki sarıldı öptü durdu beni

NE yaptın dün taze gelin

yordular mı çok seni

ben rahatıma düşkün insanım canım pantolon tunik veya gömlek üzerine hırka giyerim dünde lacivert paçalara doğru bollaşan keten bi pantolon giydim üzerine kareli kırmızı ağırlıklı bi gömlekle üzerine lacivert hırkamı giydim kv dedi ki sen yeni gelinsin git üstünü değiş etek giy laaa sanki eteğim var öyle günlük giyebileceğim uzun etek kullanmıyorum ki hiç. nişanda bana bohçada almışlardı daha etiketi bile üstünde ama günlük giyilecek bi şey değil gebertseler giymem. neyse elbise severim elbiselerim vardır gittim onu giyiyim beri dedim rahatlasın. onun dışında canımı sıkan bi şey olmadı

ahahahahah ne yordu açıkça söyleee
eni gelinsin etek giy. yeni gelinsin git bileziklerini tak . yeni gelinsin hizmet et.

amaaaaan yeni gelin olmakta iyi bişe değil zannımca:111:

başka şeyler yordu demek

hey allam yaaa çok tatlısınnnnnnnnnn

iyi elbiseyede açık bu vs gibi bi bahane bulmadılar.... olsun ondan bişeycik olmaz olsun okadar nazar oda nazar herşey dört dörtlük olmaz ya

Son düzenleme:

senin görümce kapalı mı tospaaaaaaaaa :44:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…