Gunaydinlar bronzum ve henuz aramizda bulunmayan topik guzellerim henuz yatak keyfimden ayrilamadigim icin telden gidiyorum
Ve telden smiley kullanmak ugrastirici oluyore o yuzden tospik nerde fix smileyini kullanir biliyosunuzdur umarimneyse ya
Kullanmadan edemiyorum iste
Anlaşılan kv. ve komşular dün seni çok yordu
Grip mi olmuşşşş şekerliğim..
İyiym bende ne olsun. Her zamankii gibi
Geldi bizim deli kızHayırdır yatak keyfi fln sen bize nispet mi yapıyorsun hıııı
Senin artık herzmnki gibi değil ennnn iyi olman lazım. 11 gün kalmış kızııııım
Hayır . Daha değil
Çünkü hala inanamıyorum bu kadar azzzz kaldığına.
Dur bi 7'den de düşelim
Sonraa
:119::119::124::124:
100 lerde 90 larda dolaştığın günleri unuttun herhal
Sen olmasan beni düşünen yok Morincim bitanem güzel gözlü güzel huylumevet ya benım cınım burada hasta hasta çalışıyor
Hayır . Daha değil
Çünkü hala inanamıyorum bu kadar azzzz kaldığına.
Dur bi 7'den de düşelim
Sonraa
:119::119::124::124:
İnsanoğlu biraz nammmmmkör kızım
banane 5 den düşelim.
5. günü de derim ki banane ş:1 olsun
Sen olmasan beni düşünen yok Morincim bitanem güzel gözlü güzel huylum
Dimi ya o kadar günden sonra bu kadar az kalmasına insan inanamıyorum. Onun otobüsünü/ uçağını beklerken bile inanamycaksın taaki sarılıp kokusunu içine çekene kadar. İşte oldu geldi artık yanımda diceksin. O zor günler geçti artık hep benimle diceksin
Off çok duygusallaştım
Evet evet. izine geldiğindede incem 5.dk sonra dediğinde bile inanamıyodum .Sen olmasan beni düşünen yok Morincim bitanem güzel gözlü güzel huylum
Dimi ya o kadar günden sonra bu kadar az kalmasına insan inanamıyorum. Onun otobüsünü/ uçağını beklerken bile inanamycaksın taaki sarılıp kokusunu içine çekene kadar. İşte oldu geldi artık yanımda diceksin. O zor günler geçti artık hep benimle diceksin
Off çok duygusallaştım
sen çocuk geldiğindede banane bu olmadı geri gitsin dersin
Evet evet. izine geldiğindede incem 5.dk sonra dediğinde bile inanamıyodum .
Ne zaman inerken gördüm yanına koştum, o zaman inandım
Ay canım benim yaa, gelse de sarılsam
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
der miyim...
bavulunu bile ben taşırım be sen ne diyosun
demezsin kız şaka yapıyorum
accuk öyle yaparmış gibi oldum dimiGeldi bizim deli kızHayırdır yatak keyfi fln sen bize nispet mi yapıyorsun hıııı
valla kv yormadı ama baska şeyler yordu açıkçasıAnlaşılan kv. ve komşular dün seni çok yordu
Grip mi olmuşşşş şekerliğim..
İyiym bende ne olsun. Her zamankii gibi
NE yaptın dün taze gelin
yordular mı çok seni
accuk öyle yaparmış gibi oldum dimineyse kalktım hadi bende sizdenim artık
valla kv yormadı ama baska şeyler yordu açıkçasıkv ben yukarı çıktığımda pastalar börekler poğaçalar fln hep hamurlarını hazırlamıştı bana harcını koyup şekil vermek kaldı sonra eltimde geldi hallettik kuran okund dua edildi sonra yumulduk tatlılara hamurlulara aslında çok yemedim kokudan artık midem bulandı bi o pişiyo bi diğeri kokudan doydum resmen teyzlerde iyiymiş hele bi tanesini pek sevdim o da beni sevdi belli ki sarıldı öptü durdu beni
ben rahatıma düşkün insanım canım pantolon tunik veya gömlek üzerine hırka giyerim dünde lacivert paçalara doğru bollaşan keten bi pantolon giydim üzerine kareli kırmızı ağırlıklı bi gömlekle üzerine lacivert hırkamı giydim kv dedi ki sen yeni gelinsin git üstünü değiş etek giylaaa sanki eteğim var öyle günlük giyebileceğim uzun etek kullanmıyorum ki hiç. nişanda bana bohçada almışlardı daha etiketi bile üstünde ama günlük giyilecek bi şey değil gebertseler giymem. neyse elbise severim elbiselerim vardır gittim onu giyiyim beri dedim rahatlasın. onun dışında canımı sıkan bi şey olmadı
sana şianda hıhlıyorum
siz knuşmuyonuz diye dizi izliyorum ben .
valla kv yormadı ama baska şeyler yordu açıkçasıkv ben yukarı çıktığımda pastalar börekler poğaçalar fln hep hamurlarını hazırlamıştı bana harcını koyup şekil vermek kaldı sonra eltimde geldi hallettik kuran okund dua edildi sonra yumulduk tatlılara hamurlulara aslında çok yemedim kokudan artık midem bulandı bi o pişiyo bi diğeri kokudan doydum resmen teyzlerde iyiymiş hele bi tanesini pek sevdim o da beni sevdi belli ki sarıldı öptü durdu beni
ben rahatıma düşkün insanım canım pantolon tunik veya gömlek üzerine hırka giyerim dünde lacivert paçalara doğru bollaşan keten bi pantolon giydim üzerine kareli kırmızı ağırlıklı bi gömlekle üzerine lacivert hırkamı giydim kv dedi ki sen yeni gelinsin git üstünü değiş etek giylaaa sanki eteğim var öyle günlük giyebileceğim uzun etek kullanmıyorum ki hiç. nişanda bana bohçada almışlardı daha etiketi bile üstünde ama günlük giyilecek bi şey değil gebertseler giymem. neyse elbise severim elbiselerim vardır gittim onu giyiyim beri dedim rahatlasın. onun dışında canımı sıkan bi şey olmadı
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?