ı hı bişey olmadı canım sıkıldı
patron geldi.kapattım diziyi
bugünkü dersimiz ne olsun
yeni gelinler gelin dertleşelim diye bir konu var forum takipte yakaladım
çok eğlenceli
tosbik orda takılabilir
bende bdv ye bakayım bari
yok olmaz
bizden gitmesin o
oraya takılırsa birdaha bize çok az döner
olmaz olmazzzzzzzzzzzzzzzz
yeni evliler ne yaparahahahahah ne yordu açıkça söyleee
eni gelinsin etek giy. yeni gelinsin git bileziklerini tak . yeni gelinsin hizmet et.
amaaaaan yeni gelin olmakta iyi bişe değil zannımca:111:
kapatmak için hilelere başvurdum kız zati öyle açık giyip gidemezdim dur bakıyım kaç kadındık sayıcam .....saydım 12 kişiydik ve bunların hepsinin başı kapalı benimki açık:26:başka şeyler yordu demek
hey allam yaaa çok tatlısınnnnnnnnnn
iyi elbiseyede açık bu vs gibi bi bahane bulmadılar.... olsun ondan bişeycik olmaz olsun okadar nazar oda nazar herşey dört dörtlük olmaz ya
ivet bebeğim o da kapalı. kuran okunmaya başlayınca ondan bi şal istedim valla çok beğendim iki renk olanlar var ya bi tarafı bordo bi tarafı mora çalıyo tam senlik aklıma geldinsenin görümce kapalı mı tospaaaaaaaaa :44:
hani nerdeee nerdeeeeeeyeni gelinler gelin dertleşelim diye bir konu var forum takipte yakaladım
çok eğlenceli
artık bildim kiiiiiöyle bi topic olduğunu bilmemeliiiiiii
yok olmaz
bizden gitmesin o
oraya takılırsa birdaha bize çok az döner
olmaz olmazzzzzzzzzzzzzzzz
yeni evliler ne yapartv izler dimi bizde kaç gündür yayın yoktu rtük tarafından kapalıydım dün yasağı kaldırdım ve tv izledik güzelcene öyle işte
hani nerdeee nerdeeeeee
artık bildim kiiiii
Ohabu nasıl benzetme
Hep morincinin yüzünden bari burda yazmasaydı
yavrum tv izlemek de mi suç yaneeeee:26:
Ha evet. tv diyorduk. evet evet
bugün menünde neler var bakalım sayın ev hanımı
kardeşim geldi o yüzden kesintiye uğradım biraz kahvaltı yaptık. kreviz vardı daha aslında çünkü dün kv de yedik yemeği. yanına da köfte ve pilav yapmayı düşünüyorum bebişim aslın bilav yerine makarnada yapabilriim şu an tam karar vermiş değilim aslında
kuzum seninki askere gitmeden önce ne iş yapardı dönünce iş mi arıcak yoksa dönüceği bi işi var mı? yani kv ile altlı üstlü oturcaksın ya sen de eğer o ev hazırsa evlenmeniz daha kolay olur diye düşünüyorum senin işi onun işi e ailelerde biraz destek çıkıyo illa ki sende tv izle diye şeediyom ben yanee
Hoşgeldin kız gelin, napıyosun ne var ne yok, gelmiyosun hiiç.
Unuttun bizi zaliiiimmmm
Kereviz mi , sen ciddi miydin o kereviz olayında
bebişim, asker yarim gelsin 1-2 hafta dinlenecek. sonra işe girecek. babasıın arkadaşları vrmış. fabrika işi olacak sanırsam. onun maddi açıdan hiiiiiç sıkıntısı yok. benim borcum olcak sadece. o hemen evlenmek istiyo zatende. benim annem müsade etmiyo. yoksa ben tv izlemek istemez miyim
uhi
unuturmuyum şekerim ask olsun evde nete girmeye zaman kalmiyo :)
bazen telden giriyorum zor oluyo burdan da
okulda firsat buldukca yaziyorum
uhi
unuturmuyum şekerim ask olsun evde nete girmeye zaman kalmiyo :)
bazen telden giriyorum zor oluyo burdan da
okulda firsat buldukca yaziyorum
ben belli bi süre calışıcam bakalım. eğer borçsuz evlenirsem (Allahtan bi mucize tabiiivalla zamanında bende bi salaklık edip babama sormadan gittim kyk bursu aldım tabi sonra yediğim haltlar ortaya çıkmak zorunda kaldı eve kağıt geldi şu şu borcu diye paparayı yedim babadan ama simdi o ödüyo saolsun ne diyim çalışırken ödüyodum ama şimdi evlendikten sonra babam ödemeye başladı bi senesini ben ödemiştim kaldı yarısı işte sen çalışacaksın evlendikten sonra yine ödersin diye düşünüyorum kirada oturmadığınız müddetçe sadece kocanın maaşıyla geçinebilirsiniz diye düşünüyorum. bu sene değil de işte sene başında bi nişan 2014 eylül gibi düğün mis gibi olurduhayırlısı yaa valla ben hiç olmaz dediğim bi anda nişanlandım lunna da aynı şekilde inşallah sende de öyle olur ve 2014 geleni olursun inşallah bol bol tv izlersiniz
bronzzzzzzzzzzzzz bu arada ben krevizi esahtan yaptım kız çok da severim zeytinyağlı ohh limonlu ımmmhhhh
ben belli bi süre calışıcam bakalım. eğer borçsuz evlenirsem (Allahtan bi mucize tabiii) calışmam.
2014 de düğün istemez bizimkiler gecen sene düğün yaptık derler. 2015 olur 24 yaşımızda evleniriz
ben kerevizi hiç sevmem, pırasayı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?