Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ailen de haklı tabi canım. ee olsun yaa madem daha o zaman 24 oluyosunuz bi şey değilmiş bnde 24 de evlendim

kız ben kreviz, pırasa, brokoli, karnabahar bayılırım hepsine

hatta 25-26 yaş ideal bi yaş bence ama. artık o kadarda beklersek bizi topa tutarlar . yeter artık ne bekliyosunuz diye

o saydıklarından hiç birini yemiyoruuummm hele karnbahar :104:

hatta 25-26 yaş ideal bi yaş bence ama. artık o kadarda beklersek bizi topa tutarlar . yeter artık ne bekliyosunuz diye

o saydıklarından hiç birini yemiyoruuummm hele karnbahar :104:

kız yok 24 iyidir candır daha beklerseniz topun ardında bende dururum
kız neyle besleniyosun kışın kış sebzesi hep bunlar işte

ne alıyosun markafoniden ?

bu kızlar nerde yahu

kaç zamandır kendime bi şeyler almak istiyorum canım ama bi türlü hoşuma giden şeyler bulamadım aslında çok da oldu gitmeyeli yarın kardeşimle bi çarşı yapalım diyorum gömlek istiyorum çok güzel kazaklarım var var ama önü açık diye pek kullanamıyorum altına uygun gömleklerim olsa süper kombin olurlar öyle bi iki gömlek alasım var bi de şimdi markafonide bi kaban beğendim uygunda aslında ihtiyacım yok ama değişiklik olur diye düşünüyorum bi yandan da tospik müsfirlik yapma öteki tarafta hesabı sorulur diyorum bilemiyorum tam karar veremedim alsam mı almasam mı diye:44::44:

morincim olurdu aslında full time pisko zaten okuldadır lady kayıplarda kaç gündür lunnamda bi görünüp bi gidiyo eskisi gibi gelmiyo artık e pembegelin yavrum okuldadır daha öğrencilerine abc öğretiyodur

kabanın varsa hiç bakma bile.onun yerine başka şeyler bak.ihtiyacın olan bişeyler bak.
benmde av.cıkmam lazım artık kasım sonu aşkitle çıkarız

kızlar bugünlerde çok yoğun

rtük tarafından kapalıydın heee

evlilik senin benzetme huyunu geliştirdi bayaaaaağı

ne gibi hileler

maşallah bayada kalablıkmışsınız

sen düşünüyor musun peki kapanmayı falan ?
ayyyy mor mu dedinnnnnnnnnnn evet tam benlikmişşşş

ama bende morun neredeyse her tonu var daaa çift renkli olanlarından yok henüz onlardan almadım

bilme bilme artık bilem yok öyle bi topik şaka yaptımki ben cidden şaka şaka

bu nasıl bir muhabbet şeklidir arkadaş

ihtiyacın yoksa alma kuzum

yemekteydim ki ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…