ailen de haklı tabi canım. ee olsun yaa madem daha o zaman 24 oluyosunuz bi şey değilmiş bnde 24 de evlendim
kız ben kreviz, pırasa, brokoli, karnabahar bayılırım hepsine
hatta 25-26 yaş ideal bi yaş bence ama. artık o kadarda beklersek bizi topa tutarlar . yeter artık ne bekliyosunuz diye
o saydıklarından hiç birini yemiyoruuummm hele karnbahar :104:
kız yok 24 iyidir candırdaha beklerseniz topun ardında bende dururum
kız neyle besleniyosun kışınkış sebzesi hep bunlar işte
24 ü geçirtmicez inş.
-nohut,k.fasulye,yeşil mercimek,ıspanak ..
ben beyaz et cok severim. ondan etli butluyum
ayhh fark etim ki ben yemek ayırmyorm hepsinden yerim bunların dabi beyaz lahanayı sevmem :26: markafoniye takıldım kk beni hemen atmış ayıp ayıpp sana kk
ne alıyosun markafoniden ?
bu kızlar nerde yahu
kaç zamandır kendime bi şeyler almak istiyorum canım ama bi türlü hoşuma giden şeyler bulamadım aslında çok da oldu gitmeyeli yarın kardeşimle bi çarşı yapalım diyorum gömlek istiyorum çok güzel kazaklarım var var ama önü açık diye pek kullanamıyorum altına uygun gömleklerim olsa süper kombin olurlar öyle bi iki gömlek alasım var bi de şimdi markafonide bi kaban beğendim uygunda aslında ihtiyacım yok ama değişiklik olur diye düşünüyorum bi yandan da tospik müsfirlik yapma öteki tarafta hesabı sorulur diyorum bilemiyorum tam karar veremedim alsam mı almasam mı diye:44::44:
morincim olurdu aslında full timepisko zaten okuldadır lady kayıplarda kaç gündür lunnamda bi görünüp bi gidiyo eskisi gibi gelmiyo artık e pembegelin yavrum okuldadır daha öğrencilerine abc öğretiyodur
öyle bi topic olduğunu bilmemeliiiiiii
kesinlikle
bu yazılanları silelim
yeni evliler ne yapartv izler dimi bizde kaç gündür yayın yoktu rtük tarafından kapalıydım dün yasağı kaldırdım ve tv izledik güzelcene öyle işte
kapatmak için hilelere başvurdum kız zati öyle açık giyip gidemezdim dur bakıyım kaç kadındık sayıcam .....saydım 12 kişiydik ve bunların hepsinin başı kapalı benimki açık:26:
ivet bebeğim o da kapalı. kuran okunmaya başlayınca ondan bi şal istedim valla çok beğendim iki renk olanlar var ya bi tarafı bordo bi tarafı mora çalıyo tam senlik aklıma geldin
hani nerdeee nerdeeeeee
artık bildim kiiiii
gitmem kız bi yere arada göz ucuynan bakarım okadannnn
Ohabu nasıl benzetme
Hep morincinin yüzünden bari burda yazmasaydı
Kereviz mi , sen ciddi miydin o kereviz olayında
bebişim, asker yarim gelsin 1-2 hafta dinlenecek. sonra işe girecek. babasıın arkadaşları vrmış. fabrika işi olacak sanırsam. onun maddi açıdan hiiiiiç sıkıntısı yok. benim borcum olcak sadece. o hemen evlenmek istiyo zatende. benim annem müsade etmiyo. yoksa ben tv izlemek istemez miyim
bian boşluğuma geldi yazmaz olaydım
ahahahahha benzetmeye bittim
kaç zamandır kendime bi şeyler almak istiyorum canım ama bi türlü hoşuma giden şeyler bulamadım aslında çok da oldu gitmeyeli yarın kardeşimle bi çarşı yapalım diyorum gömlek istiyorum çok güzel kazaklarım var var ama önü açık diye pek kullanamıyorum altına uygun gömleklerim olsa süper kombin olurlar öyle bi iki gömlek alasım var bi de şimdi markafonide bi kaban beğendim uygunda aslında ihtiyacım yok ama değişiklik olur diye düşünüyorum bi yandan da tospik müsfirlik yapma öteki tarafta hesabı sorulur diyorum bilemiyorum tam karar veremedim alsam mı almasam mı diye:44::44:
morincim olurdu aslında full timepisko zaten okuldadır lady kayıplarda kaç gündür lunnamda bi görünüp bi gidiyo eskisi gibi gelmiyo artık e pembegelin yavrum okuldadır daha öğrencilerine abc öğretiyodur
ya sen önce bi toptan okuuuuu sonra yaz.
kız topiği sayende keşfetti
bana diyor ki:
- e evlende sende rahat tv izle
ben istemez miyiiiimmmm
ahahahahaha
sanane len ben okumadan yazıyorum nolmuuuuuğğğğğğşşşşşş
o topiği şikayet edip konuyu kapattırırırm tospaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?