- 2 Temmuz 2013
- 6.142
- 771
- 173
kim demiş dün akşam olduğunu![]()
dün akşam olduğunu biliyoruzkiii dün söylemiştin hatta hazırlık yapayımki yarın annesini çekebileyim demiştin
biliyoruz biiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kim demiş dün akşam olduğunu![]()
ne de güzel olur tüysüz şeftali dimiğğğğkonuyu tüylere gtiricem. hazır mısın?![]()
Açılın açılın bilgiye en çok benim ihtiyacım var ben nişanlıyım acele tarafından öğrenmem lazım. Boncuk yolu kapama Tospik bana öğretsin sonra ben sana öğretirim
![]()
her gün sorucammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
hı hımm çok doğru bi yaklaşım tv ve o mükemmel ikili
kılıyo canım vakit namazlarını da kılar iş yerindeyken cumayı kaçırmaz ama işte evde bazen savsaklıyo aslında ben biraz daha üstüne düşsem kılsam o da kılar ama işte ben ona uyacağıma o bana uyuyo evdeyken:26::26:
tam da konuyu kapamıştııık
kıllı tüylü muhabbete akacaktık. neyse tv izlemeye devam edelim.
sorularını alalım bebişim![]()
![]()
ne de güzel olur tüysüz şeftali dimiğğğğ
all bi deli hatun daha geldi kendimi haydar amca gibi hissetmeye başladım![]()
kız siz çok fenasınız hee valla kocam okursa beni beng bengggg:104::104:
kız ne hazırlığı bugün pek tembelimm daha yatağımızı yeni topladım o da ihtiyaç molası vermeye kalkmıştım baktım yatağı unutmuşum topladım aslında toplamasam da olurdu akşama ne kaldı ki![]()
bende sana 'hergün tv izliyoruz' diyeceğim
![]()
ağdacıya mı gitmiş tosbik,sorsana biiii
![]()
acele işe şeytan karışır derler sindire sindire yemek yemek lazım derler o zaman kilo almazmışsınşy gibi oldu bu.
seksi şeyler giymeye gerek yok. nasıl olsa 5 dk ya üstünüzden cıkarılcak .. gibiiii![]()
kız bugün kv de olmam lazımdı o zaman senin dediğine göredün akşam olduğunu biliyoruzkiii dün söylemiştin hatta hazırlık yapayımki yarın annesini çekebileyim demiştin
biliyoruz biiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzz![]()
inşallah kuzum birazdan çıkıcam yemek yapıcam sonra yıkanır abdest alırım kılıcam kocamada kıldırıcamhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hemennnnnnnnnnnnnnnn namaza başla tospaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
acele işe şeytan karışır derler sindire sindire yemek yemek lazım derler o zaman kilo almazmışsın
kız bugün kv de olmam lazımdı o zaman senin dediğine göre
inşallah kuzum birazdan çıkıcam yemek yapıcam sonra yıkanır abdest alırım kılıcam kocamada kıldırıcam![]()
morincim günleri karıştırdı şiandaaa![]()
aynen ya ev temizliği kv misafiri falan yarın da alışverişe gidicem inşallah ohh ama akşam düğün varr allahım yaa yiterrr kış geldi yazı bekleyin düğün mevsimi geçti demek istiyorummmmmm:84::84::84:egegeg
okumasın yaaaaaaaaaaaaa çok utanırızzzzzzzz bizzzzzzzzzzz
sanada yazık olur
bugun tembel günüdesin yani
olsun kuzum kaç gündür atom karınca gibisin bugun tatil yap![]()
kızzz onu da bilmeyiverin daaaa şimdi napıyonuz siz ona devam edin işteetospik naptın ağdamı epilasyon mu
onuda öğrenelim madem ne kaldı geriye![]()
acele işe şeytan karışır derler sindire sindire yemek yemek lazım derler o zaman kilo almazmışsın
kız bugün kv de olmam lazımdı o zaman senin dediğine göre
inşallah kuzum birazdan çıkıcam yemek yapıcam sonra yıkanır abdest alırım kılıcam kocamada kıldırıcam![]()
ehhe evet niiiden öyle oldukiiiii:44::44:
acıktım galibaaa![]()
aynen ya ev temizliği kv misafiri falan yarın da alışverişe gidicem inşallah ohh ama akşam düğün varr allahım yaa yiterrr kış geldi yazı bekleyin düğün mevsimi geçti demek istiyorummmmmm:84::84::84:
kızzz onu da bilmeyiverin daaaa şimdi napıyonuz siz ona devam edin iştee3 cadı birleşti soru yağmuruna tutuldum
![]()
ben burdan şey anladım.
yavaş ve uzun uzunn yemeli :44:![]()
zevk meselesi şekerim kimisi karnını doyurmak için yer yemeğini kimisi de yemekten zevk almak için yerben burdan şey anladım.
yavaş ve uzun uzunn yemeli :44:![]()
heeeeeeeeee hıııııııııııı o bi gün öndeydi değilmi
afferim kuzum kıl kıldır![]()