Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

kıyamam sana bennnn

yanımızda olsalar tabiki alırlar kuzumm , kendilerini suçlu hissediyolar işte canın bir şey istediğinde alamıyorum diye düşünüyolar
bak şimdi sinirim gitti gibi bir yumuşadım
yumuşamak yokkk olmaz öyleee
yeme içirme konusunda hiç geri kalmaz canımm sağolsunn çoookk düşüncelidir
onu alim bunu alim canın ne istiyor sorar durur hep
bende biraz çekingenim bu konuda hiç diyemiyorum şunu istiyom bunu istiyom diye
zaten canım istesede söylemiceğimi biliyor o da iyicene sıkıştırıyor beni

Herkese iyi akşamlarrrrr :)
iyi akşamlarrr
ayyy evlenip yuva kurmayı düşünen adamlarr bu mesleyi seçmesinn yaaa
büyük konuşmim derdi veren Allah sabrı verende Allah ama ben dayanamazdım sanırımm:26:

ayy bende öyleydim de biraz alıştım çokta çekinmiyorum artık eskisi gibii benimki de öyledir sağolsun

yok canımm başladım bile geldi eve yağ yakıyo bana hıhhhh banane işteee

ayy bende öyleydim de biraz alıştım çokta çekinmiyorum artık eskisi gibii benimki de öyledir sağolsun

yok canımm başladım bile geldi eve yağ yakıyo bana hıhhhh banane işteee
aa geldi miiii
haydii görim senii

iyi akşamlarrr

ayyy evlenip yuva kurmayı düşünen adamlarr bu mesleyi seçmesinn yaaa
büyük konuşmim derdi veren Allah sabrı verende Allah ama ben dayanamazdım sanırımm:26:

banada öyle geliyo canım hele alıştıkça gidicek diye düşünmek ölüm gibi

inşallah gitmez bende dayanamam diyorum ona hep başka meslek mi yoktu diyorum :18: 1 yılık stajına önümüzdeki sene çıkarsa bile mahvolurum benn :18: allah yardımcımız olsunnn

valla çok zor canımm Allah kolaylık versinn:26:
peki ne yapmayı düşünüyor hani denizlere gitmemek için evlenince

valla çok zor canımm Allah kolaylık versinn:26:
peki ne yapmayı düşünüyor hani denizlere gitmemek için evlenince

şimdilik aklında dgs ye girip tekrardan okuyup denizcilik firmalarında işe girmek var ama o da zor bilmiyorum canım aslında önümüzde öyle zor günler var kiii

geçemezse de açıköğretim den okuyup tamamlamyı düşünüyo ama bunlar sırf denize gitmemek için eğer öyle yaparsa en az 3 yıl daha bekliycez okul bitsin diyee :18:

ya da bu sene okulu bitecek yaza yurt dışına staja gidicek 1 yıl 6 ayda bir gelicek stajdan sonra da nişan falan sonra çalışmaya başlıycak denizde artık 6 ayda bir mi gelir 4 ayda bir mii öyle evlenip hep öyle çalışıcak iştee

iki seçenek varr ikiside zorr bana göre ne evlenmek için okul beklemeye gücüm var ne de evlenip denizden gelmesini beklemeyee bazen isyan edesim geliyoo diyorum başka meslek mi yoktuu çok sıkıntılı olucak yani karar vermesiii canımm :97:

Son düzenleyen: Moderatör:
bence okusun okulu bekleyin sizde
3 yıl nereee ömür billah yol gözlemek nereee

bence okusun okulu bekleyin sizde
3 yıl nereee ömür billah yol gözlemek nereee

Büyük ihtimal öyle olucak kuzuu ama sabrım yokk ne olurdu bu sorunlar olmasaydııı başka bir mesleği olsaydı o kadar kızıyorum ki o da o zamanlar sen yoktun ki ne bileyim diyo

hayırlısı neyse o olsun canımm inşallah gönlümüzden geçem olur , ben 3 yılda çok yıpranır ilişki diye istemiyorum ne bileyimm

yeni konu başlığı acamıyorum yardım edin

Son düzenleme:
canım o size bağlı yıpranır mı yıpranmaz mı
bizimde 3 yılımız var daha
Allahtan onun işlerini halletmeside aşağa yukarı 3 yıl sürcek
benim mezuniyetimede 3 yıl var daha
kimse üzüntüye dalmıyor benim yüzümden evlenemiyoruz diye daha fln
hasretlik çok varr ama evliliğede daha hazır değiliz

hımmm hayırlısı işte canım bir an önce ona kavuşmak istiyorum o 3 yıl hiç geçmiycekmiş gbi geliyo niye bilmiyorumm sanki o günleri göremiycekmişim gibi geliyoo :18:
niye hazır değilsiniz ki canım allah yardımcımız olsunnn

herseyi görüyorumda onu bulamadım

bak canım

dediğin yeri anladım ama sadece reklam orası bos bişey yok canım deli oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…