Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

canım benim okulum var onun askerliği var daha açıktan okuyor da şuanda mezuniyeti var onunda daha
ben hem okul hem evi çekip çeviremem ayrıca kendimi ona mı okutturcam olmaz öyle
askerede gitsin gelsin evlendikten sonra hiç dayanamam
halledilecek yola sokacak işlerimiz var canım daha ikimizinde
sabrın sonu selamettir 3 sene geçip gitti hiç anlamadım
bir 3 daha geçivercek hemencik sabretmeyi çok çok iyi öğrendim ben Allaha şükür
seviyorum seviliyorum gerisi boş vakti zamanı gelince illaki kurcaz yuvamızı bizde

öyleyim be kuzum dünden beri keyfim yok şu 1,5 ay geçer mi artık?

pembem sen ne dersin geçer dimi

gecer kuzum ya baksana aylar gecti allahın izniyle son 1 buçuk ay da gecer
son zamanlar gelince insan farklı duygulara kapılıyo sanırım ondan senin keyifsizliğin
hem sevinç hem hüzün hem heyecan

öyleyim be kuzum dünden beri keyfim yok şu 1,5 ay geçer mi artık?

pembem sen ne dersin geçer dimi

Geçer tabi bebeğim çoğu gitti azı kaldı. Zaten 15-20 gün sonra telaşlar koşuşturmalar artıcak sen bile anlamycaksın nasıl geçtiğini. Bi bakmışsın topikinle balayındasın

gecer kuzum ya baksana aylar gecti allahın izniyle son 1 buçuk ay da gecer
son zamanlar gelince insan farklı duygulara kapılıyo sanırım ondan senin keyifsizliğin
hem sevinç hem hüzün hem heyecan

evet, hepsi bi arada ağır geliyo bazen. sadece evimizde ikimiz olalım o kapı kapanınca herkes ardında kalsın istiyorum.

Geçer tabi bebeğim çoğu gitti azı kaldı. Zaten 15-20 gün sonra telaşlar koşuşturmalar artıcak sen bile anlamycaksın nasıl geçtiğini. Bi bakmışsın topikinle balayındasın

inşallah kuzucum her şeye katlanabilirim herkese karşı güçlü durabilirim ama o işte gülmeyince o keyifsiz olunca dünya duruyo benim için ama kolay değil herkesi memnun edemezdik zaten şu düğün geçsin bi tek biz olucaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…