inşallah kuzucumher şeye katlanabilirim herkese karşı güçlü durabilirim ama o işte gülmeyince o keyifsiz olunca dünya duruyo benim için ama kolay değil herkesi memnun edemezdik zaten şu düğün geçsin bi tek biz olucaz inşallah.
inşallah kuzucumher şeye katlanabilirim herkese karşı güçlü durabilirim ama o işte gülmeyince o keyifsiz olunca dünya duruyo benim için ama kolay değil herkesi memnun edemezdik zaten şu düğün geçsin bi tek biz olucaz inşallah.
Gelinim nişanlınla ailenin arası nasıl seviyolar mı? En başında nasıl karşılamışlardı hep iyimiydi?
gercekten bu dönemde herkesi memnun etmek cok zor tatlım
bende bazen bazı seyleri idre etmeye calısıyorum
ama bu gereksz seylerden dolayı asla nişanlımı üzmüyorum
bize bişey olmasın da gerisi gelir gecer nasıl olsa
en güzel zamanlarımızı kimse için mahvedemem
ilk söyledgm zaman pek istememislerdi canım bütün kız aileleri gibi paylasmak istemediler sanırım
sonra tanısmak için için bize geldi nişanlım cok sevdiler birbirlerini
o gün bugündür hiç sorun yaşamadık cok şükür
Selammünaleyküm.
Nasılız şekerlikler
amin canım inşallahNe güzel cnm benim ya. Allah bozmasın inşallah. Benimde böyle olsa ne olurdu sanki püfffNeyse gelinliğini ne zmn görücez biz
Selammünaleyküm.
Nasılız şekerlikler
amin canım inşallah
sizde sorun yoktu sanki canım yanlış mı hatırlıyorum
bi ara bişeyler anlatmıssın sanki ama ben o zaman giremedım pek buraya kacırdım gelişmeleri
sorun ne bilmiyorum ama inşallah düzelir tatlım
ya 3 gelinlik arasında kararsız kaldım ben o yüzden size de gösteremiyorum fotoları yok suanda elimde netten bulabilirmiyim acaba bi bakıyım
inşallah olacak pembişim kavuşucaz hayllerimizeaz kaldı canım inşallah
bende onu cok istiyorum artık kendi evim kendi yuvam kendi eşyalarım kendi düzenim olsun iistiyorum bnde
babasıyla biraz tartışmışlar onun keyfi yok o böyle olunca benim yüzüm daha da düşüyo. tabi belli etmiyorum sabah güldürdüm neşelendirmeye çalıştım boşver sabredicez az daha falan diyip moral vermeye çalıştım ama biliyorum içini işteBebeğim problem ne niye yüzünüz gülmüyo niye keyifsizsiniz?:26:
yok kuzum zaten çok şükür aramızda bi sıkıntı yok kimse için onu üzmem. adetler inanılmaz farklı içine girince ne nedir ne değildir daha iyi öğreniyorsun. bazen düğünden vazgeçmek istiyorum benim onunla aynı hayatı aynı çatı altında paylaşmaya başaladığım gün zaten düğünüm demektir. çok konuşamadık sabah neden tartıştıklarını söylemedi detaylı olarak. akşam anlatıcam dedi uzun şimdi sonra işe başladı 3 gündür çok yoğun çalışıyogercekten bu dönemde herkesi memnun etmek cok zor tatlım
bende bazen bazı seyleri idre etmeye calısıyorum
ama bu gereksz seylerden dolayı asla nişanlımı üzmüyorum
bize bişey olmasın da gerisi gelir gecer nasıl olsa
en güzel zamanlarımızı kimse için mahvedemem
ilk söyledgm zaman pek istememislerdi canım bütün kız aileleri gibi paylasmak istemediler sanırım
sonra tanısmak için için bize geldi nişanlım cok sevdiler birbirlerini
o gün bugündür hiç sorun yaşamadık cok şükür
aleyküm selam boncukumSelammünaleyküm.
Nasılız şekerlikler
Bizim işler bayağı karıştı kuzum ama inşallah yoluna girecek umudumu kaybetmiyorum. Gelinliğe yorum yapmak çok heyecanlııııı hadi bak bakalım bulabilecekmisin
Tam geldim iş çıktı, gelcem şimdiNazarım Boncuğum bitaneeeeeem. Ben iyiym sen nasılsın bak yoklamayı kaçırmadım erkenden geldim bugün
günaydın fıstıgım
iyiyz senden naber
bakıyorm bulunca eklicem
aslında ben üstümde nasıl durdugunu göstermek istiyordum ama bazı uyuzlar izin vermiyo fotograf cektirmeye ne olacaksa sanki
inşalah düzelir canım ya siz hala birbirinizi seviyorsanız aileler bi şekilde ikna olurlar tatlım önemli olan sizin vazgecmemeniz
Bizim işler bayağı karıştı kuzum ama inşallah yoluna girecek umudumu kaybetmiyorum. Gelinliğe yorum yapmak çok heyecanlııııı hadi bak bakalım bulabilecekmisin
Tam geldim iş çıktı, gelcem şimdi
İyiym bende gelinim, ne var ne yok?
Çok şükür iyiyim..
Çalışıyorum cumartesi üzücü bir durum ama öğlene kadar olduğu içinde kendime Teselli veriyorum
Senn napyosun şekerimmm?
Günaydın reçellerim
günaydın fıstıklar
günaydın kızlar
iştahsız tosbaaammm noldukiiiii sana
sevgülümün canını sıkıyolar boncuuum ona üzülüyorum ama bi evlenelim çok mutlu olacak o da ben de inşallah kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?