- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
Onu bilmiyorum bak :26: ayhh aman bosverelim yoksa etkisinden cikamicam. Kiz 7 gun he
Bende temizlik sonrasi keyif yapiyorum yemekte yapmicam aksama yemege davetliyiz
Kiz nerdd bu millet nerde bu devlet hadi digerleri tmm kimi okulda kimi parrondan yazamiyo e morincim
Full online olurdu :26:
Evlilik gibisi yoktur bencede =)
Ay gitcem gitcem kısmetse ama benim adam çok dağınık..
Birde bana ben başak burcuyum çokta titiz olurum demesi yok mu 3 senedir..
Hep aynı masalı dinleyip duruyorum..
Bu yaz benim yazım olacak kocaya gidicem kafaya koydummmmmmmm
dur tahmın edeyım kv mi yemeğe davetlisin
incili morummm gel kız şöyleekaçıp kaçıp durma yamacıma gel dizimin dibinde ol ayrılma bi yere
canımm naber
aa sen ayrılmıştın barıştın mı
çok geride kalmışım ya la ben :26:
geldim canımcımmm takipteyim
ya kızlar bildiğiniz güzel bir gece bakım kremi varmı yüz için. şöyle yatarken süreyim sabah bebek gibi uyanayım mucize bi krem olsun
kız arkasından toplayan biri olunca en derli toplu adam bile dağıtıyomuş. ben çorap toplamaya başladım bilesalon kapısında çıkarmış ama hakkını yemiyim top yapmış öyle bırakmış sevgili kocam ama olsun kız seviyorum her şeyi hoş geliyo gözüme
kız arkasından toplayan biri olunca en derli toplu adam bile dağıtıyomuş. ben çorap toplamaya başladım bilesalon kapısında çıkarmış ama hakkını yemiyim top yapmış öyle bırakmış sevgili kocam ama olsun kız seviyorum her şeyi hoş geliyo gözüme
bilemedin kiiii dün çağırdı balık yapıcakmış dedim beyime bi sorayım içimden de diyorum inşallh gitmeyiz. canım kocam ayıptır söylemesi pazar günü mangalı fazla kaçırınca p.tesi günü balığa burun kıvırdı canım istemiyo gitmeyelim biz dedi. bende böyle oldum
neyse işte bugün eltime davetliyiz ama kv de davetli
bilemedin kiiii dün çağırdı balık yapıcakmış dedim beyime bi sorayım içimden de diyorum inşallh gitmeyiz. canım kocam ayıptır söylemesi pazar günü mangalı fazla kaçırınca p.tesi günü balığa burun kıvırdı canım istemiyo gitmeyelim biz dedi. bende böyle oldum
neyse işte bugün eltime davetliyiz ama kv de davetli
geldim canımcımmm takipteyim
ya kızlar bildiğiniz güzel bir gece bakım kremi varmı yüz için. şöyle yatarken süreyim sabah bebek gibi uyanayım mucize bi krem olsun
Ayrılık demeyelim bir iki saat kafa dinleyip , öfke kusmak desek şuna iyi olur be mori..
Hı hı barıştık herşey yolunda, biraz kendimize çeki düzen verdik..
Önümüze bakıyoruz artık,yapmak istediklerimize,yaptıklarımıza falan..
Ben iyiyim canım griptim kaç gündür daha yeni yeni toparlıyorum sen nasılsın mori moğ
Ciddi ciddi benimkinden beklerim. Öyle bi psikopatlık potansiyeli görüyorum ondadeli deli konuşma kız
Sen herzmn havalısın bebeğim. Hele evlenince daha bi karizma oldun sankiçok seksişimdi böyle bi çğırma şekline cık cık denmez ki
lunnammmm
ben de havalı oldum mu
hemen yatak odamın penceresinden apartmanlarını görebileceğim uzaklıktaiçini okumuş demekki
eltiin nerede oturuyor
kv den yine kurtuluş yokkkkk mu
bilemedim ama azıcık yaklaşmışım
kız ne beş ayı ben düğün sonrası 3. haftada geldim başladım anlatmaya sen kaçırmışsınBi beş ay sonra kayınvalidenle ilgili sorunlarını burada paylaşmazsan bende marga değilim
amin kuzum benimayy maşallah nazar değmesin aşkına
Keşke birimiz derli toplu olsa, ben ondan daha beterim ya..
Sadece mutfağı toplamayı seviyorum onda da su ile bulaşıkları yıkarken şap şup oynadığım için zevkli geliyor..
Yoksa elimi sürmem ..
Hey gidi günler hey ..
İlk mutfağa girdiğimde sarımsaklı yoğurt yaptırıyordu arkadaşlarım..
Sarımsağı soymadan olduğu gibi atmıştım yoğurdun içineHala unutamıyorum.Mutfak bilgim sıfır..
Nazara da patatesleri suda mı haşlıycam diye sormuştum hahaha
aaaaaaaa süper yaa iyiymiş bende üzüldüydüm bitti diyeeee
afferim afferim çeki düzen verin yok yere yıpratmayın kendinizi 3 günlük dünya..
geçmiş olsun canım bu toparlama aşamasına dikkat et bianda devirmesin seni. iyi bak kendine
bende iyiym cnm nasıl olim bu hafta bizim ailelerin tanışması olacak kısmetse yada herşey tamamen bitecek
hiçbirşey demiyorum beklemedeyim bakalım
Abi o bebek gibi tene benimde çok ihtiyacım var. Yüzüm mayın tarlası gibi oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?