Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

BENCEDE BÖYLE KALIRSA İYİDİR KUZUM ÖYLE çoluk çocuk olduğu zaman iyi olur birilerinin yakınlarda olması ALLAH korusun çocuk hasta olur birşey olur kocan işte olur herşey olur yani

İnciiimm, görüşemedik bugün. bi geldim bi gittim, duramadım ki hiç yerimde. bak anca geldim. 1 saat sonra da cıkcam

Ben gene geldim, ama kimse yok, gelsenize

ben geldm canımcım nereye kaybolmuştun bakıyım
BENCEDE BÖYLE KALIRSA İYİDİR KUZUM ÖYLE çoluk çocuk olduğu zaman iyi olur birilerinin yakınlarda olması ALLAH korusun çocuk hasta olur birşey olur kocan işte olur herşey olur yani
bakalım allah bize de bebiş nasip eder inşallah hayırlı zamanda ayhh kendimi çocukla hayal edemiyorum bu kadar yaklaşmısken niye nazlanıyoruz anlamıyorum bazen

Postaneye gidip geldim. Sıra vardı. Sonra yerime geldim müşteri vardı. Giremedim hemen foruma. Poff şimdide patron geldi. Ekran klavyesine döncem mecbur

harf eksiliğiyle yazabilirim, anlayın mimkinse

Postaneye gidip geldim. Sıra vardı. Sonra yerime geldim müşteri vardı. Giremedim hemen foruma. Poff şimdide patron geldi. Ekran klavyesine döncem mecbur

harf eksiliğiyle yazabilirim, anlayın mimkinse

aman şu patronları anlamıyorum valla iş varsa zaten işimizi yapıyoruz ama iş yokken de ne yapalım yani boş boş mu oturalım ne var ki iki lafın belini kırsak şurda sen yaz kız biz her türlü anlarız şifreli bile anlaşabildiğimize göre iki eksik bir fazla farkmaz

evet cınım eklisin bende sen ama şuanda facem donuk
bnki ile arayı doğru düzgün düzeltince açacağım

zaten bişi demez de klavye sesi yapmıyım diye şeediyorum

ayyyy ben ne kaa düşünceli elemanımm

İnciiimm, görüşemedik bugün. bi geldim bi gittim, duramadım ki hiç yerimde. bak anca geldim. 1 saat sonra da cıkcam

ebet bronzumm konuşamadık bugunnn
gecede hemen cıktın bı dertleşemedik

benım 2 saatim var dahaaaaaaaaaaaaaa
ay çok acıktım bnkiyle konuşmaktan öğlen yemeğini kaçırdım bugun :26:

evet cınım eklisin bende sen ama şuanda facem donuk
bnki ile arayı doğru düzgün düzeltince açacağım

demek ki ondan karıştırdım facem açıktı o zaman seni görmeyince ekleşmedik sandım bi an neyse tmm bebeğim sözde nişanda her türlü ben de görmek istiyorum çünküm seni ondan didim

ebet bronzumm konuşamadık bugunnn
gecede hemen cıktın bı dertleşemedik

benım 2 saatim var dahaaaaaaaaaaaaaa
ay çok acıktım bnkiyle konuşmaktan öğlen yemeğini kaçırdım bugun :26:

ne konuştunuz .

gelecekler mi bu h.sonu:26:

gerçekten neden nazlanıyorsunuz ki
süper olur bence ya İNŞALLAH nasip eder hayırlı bi evlat rabbim

sıhhatler olsun canımmmm :108:

bak mutlaka bence çok faydalı
teşekkür ederim tatlım bakıyorum zaten şu an

zaten bişi demez de klavye sesi yapmıyım diye şeediyorum

ayyyy ben ne kaa düşünceli elemanımm
valla helal olsun ben aksine öğle arası tepeme gelip napıyosun o ne diye soran patronuma sözlükkkkk diye gayet doğal bi şekilde söylemiştim. o zamanlar kk ya girmiyodum sözlükte yazıyodum. gelmiş tepeme naptığıma bakıyo utanmaz öğle arası yemeğe çıkmamısım iş beklio benden hakkım o benim çalışmam ki
gerçekten neden nazlanıyorsunuz ki
süper olur bence ya İNŞALLAH nasip eder hayırlı bi evlat rabbim

sene başında deneriz dedik ama sanki ilk denemeden olacakmış gibi bakıyorum etrafımdakilere benle aynı zamanda evlenen iki arkadaşım var ama istemelerine rağmen henüz yok bence biz bunu yeniden konuşmalıyız eşimle neyse hayırlısı ya

Son düzenleme:

ciddi misin.

ALLAH var bir kere bile bna npysun neye bakıyosn demez.

*

öğle tatilinde sana karışamaz ki, calışanısın diye tapulu malı sanıyo zaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…