aynen öyle şimdiden öyle cok sık gelip gitmeler olmasın diye onu alıştırıyorum inşallah böyle kalır yine razıyım
ayhhh vahh bana vahlar banaunutkanlık başlamış napim kız döviim mi kocamı başka bi şey gelmedi aklıma bence de hem ziyalar sonradan gelip okumamış olur
ben geldm canımcım nereye kaybolmuştun bakıyımBen gene geldim, ama kimse yok, gelsenize
bakalım allah bize de bebiş nasip eder inşallah hayırlı zamandaBENCEDE BÖYLE KALIRSA İYİDİR KUZUM ÖYLE çoluk çocuk olduğu zaman iyi olur birilerinin yakınlarda olması ALLAH korusun çocuk hasta olur birşey olur kocan işte olur herşey olur yani
ben geldm canımcım nereye kaybolmuştun bakıyım
bakalım allah bize de bebiş nasip eder inşallah hayırlı zamandaayhh kendimi çocukla hayal edemiyorum bu kadar yaklaşmısken niye nazlanıyoruz anlamıyorum bazen
Postaneye gidip geldim. Sıra vardı. Sonra yerime geldim müşteri vardı. Giremedim hemen foruma. Poff şimdide patron geldi. Ekran klavyesine döncem mecbur
harf eksiliğiyle yazabilirim, anlayın mimkinse
aynen öyle şimdiden öyle cok sık gelip gitmeler olmasın diye onu alıştırıyorum inşallah böyle kalır yine razıyım
ayhhh vahh bana vahlar banaunutkanlık başlamış napim kız döviim mi kocamı başka bi şey gelmedi aklıma bence de hem ziyalar sonradan gelip okumamış olur
tmm kuzum allah kabul etsin o arada da ben gidip bıcı bıcı yapayımlinki kopyaladım klasöre çıkınca bakıcam kuzum
aman şu patronları anlamıyorum valla iş varsa zaten işimizi yapıyoruz ama iş yokken de ne yapalım yani boş boş mu oturalım ne var ki iki lafın belini kırsak şurdasen yaz kız biz her türlü anlarız şifreli bile anlaşabildiğimize göre iki eksik bir fazla farkmaz
İnciiimm, görüşemedik bugün. bi geldim bi gittim, duramadım ki hiç yerimde. bak anca geldim. 1 saat sonra da cıkcam
evet cınım eklisin bende sen ama şuanda facem donuk
bnki ile arayı doğru düzgün düzeltince açacağım
ebet bronzumm konuşamadık bugunnn
gecede hemen cıktın bı dertleşemedik
benım 2 saatim var dahaaaaaaaaaaaaaa
ay çok acıktım bnkiyle konuşmaktan öğlen yemeğini kaçırdım bugun :26:
ben geldm canımcım nereye kaybolmuştun bakıyım
bakalım allah bize de bebiş nasip eder inşallah hayırlı zamandaayhh kendimi çocukla hayal edemiyorum bu kadar yaklaşmısken niye nazlanıyoruz anlamıyorum bazen
raporumu aldım geldımmmmmmmmmm
bolumumu degıstırırlerse degıstırırlerhadi gözün aydın.
nolcak bundan sonra peki
teşekkür ederim tatlım bakıyorum zaten şu ansıhhatler olsun canımmmm :108:
bak mutlaka bence çok faydalı
valla helal olsun ben aksine öğle arası tepeme gelip napıyosun o ne diye soran patronuma sözlükkkkk diye gayet doğal bi şekilde söylemiştim. o zamanlar kk ya girmiyodum sözlükte yazıyodum. gelmiş tepeme naptığıma bakıyo utanmaz öğle arası yemeğe çıkmamısım iş beklio benden hakkım o benim çalışmam kizaten bişi demez de klavye sesi yapmıyım diye şeediyorum
ayyyy ben ne kaa düşünceli elemanımm
gerçekten neden nazlanıyorsunuz ki
süper olur bence ya İNŞALLAH nasip eder hayırlı bi evlat rabbim
raporumu aldım geldımmmmmmmmmm
demek ki ondan karıştırdım facem açıktı o zaman seni görmeyince ekleşmedik sandım bi anneyse tmm bebeğim sözde nişanda her türlü ben de görmek istiyorum çünküm seni ondan didim
en şu an
teşekkür ederim tatlım bakıyorum zat
valla helal olsun ben aksine öğle arası tepeme gelip napıyosun o ne diye soran patronuma sözlükkkkk diye gayet doğal bi şekilde söylemiştim. o zamanlar kk ya girmiyodum sözlükte yazıyodum. gelmiş tepeme naptığıma bakıyo utanmaz öğle arası yemeğe çıkmamısım iş beklio benden hakkım o benim çalışmam ki
sene başında deneriz dedik ama sanki ilk denemeden olacakmış gibi bakıyorum etrafımdakilere benle aynı zamanda evlenen iki arkadaşım var ama istemelerine rağmen henüz yok bence biz bunu yeniden konuşmalıyız eşimleneyse hayırlısı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?