Bi beş ay sonra kayınvalidenle ilgili sorunlarını burada paylaşmazsan bende marga değilim
hemen yatak odamın penceresinden apartmanlarını görebileceğim uzaklıktayürüme mesafesi 10 dk bile değil
kız ne beş ayı ben düğün sonrası 3. haftada geldim başladım anlatmaya sen kaçırmışsın
amin kuzum benim
amaninnnn kız, erkek kardeşimle babam bi ara evde yalnız kaldılar yumurta pişiricekler annemi arıyolar önce yumurtayı mı kırıcaz yoksa yağımı dökücez tavayaseninki de o hesap
iş başa düşsün evinize yerleşin o zaman bi ev kadını çıkıyo ki içinden sorma gitsinben şu an öyleyim mesela mantı bile yaptım kocama daha taptaze evliyken
benim bi tane kremim var ama gece değil bildiğin nemlendirici aklıma geldikçe kullanıyorum sadece
zaten yavaştan başladıki
ama ben okadarla kalacağını düşünüyorum İNŞALLAH
hemen yatak odamın penceresinden apartmanlarını görebileceğim uzaklıktayürüme mesafesi 10 dk bile değil
kız ne beş ayı ben düğün sonrası 3. haftada geldim başladım anlatmaya sen kaçırmışsın
amin kuzum benim
amaninnnn kız, erkek kardeşimle babam bi ara evde yalnız kaldılar yumurta pişiricekler annemi arıyolar önce yumurtayı mı kırıcaz yoksa yağımı dökücez tavayaseninki de o hesap
iş başa düşsün evinize yerleşin o zaman bi ev kadını çıkıyo ki içinden sorma gitsinben şu an öyleyim mesela mantı bile yaptım kocama daha taptaze evliyken
allahtan sende öyle bi şeyi yapıcak potansiyel yok o zaman yoksa mazallah seninkiCiddi ciddi benimkinden beklerim. Öyle bi psikopatlık potansiyeli görüyorum onda
Sen herzmn havalısın bebeğim. Hele evlenince daha bi karizma oldun sanki
aaaaaaaa süper yaa iyiymiş bende üzüldüydüm bitti diyeeee
afferim afferim çeki düzen verin yok yere yıpratmayın kendinizi 3 günlük dünya..
geçmiş olsun canım bu toparlama aşamasına dikkat et bianda devirmesin seni. iyi bak kendine
bende iyiym cnm nasıl olim bu hafta bizim ailelerin tanışması olacak kısmetse yada herşey tamamen bitecek
hiçbirşey demiyorum beklemedeyim bakalım
ya benımde yuzum çokkkkkkkkk kötü oldu bu aralar aynaya bakamıyorum üzülüyorum o derece
Teşekkür ederim canım =)
Aynen onca senemize yazık olmasın saçma sapan şeyler yüzünden .. Haklısın..
Vayy aileler tanışıyor demek ..
Ne giyceksin kız tanışmada =)
Kayın validesiyle sorun yaşamayan bir gelin adayı bir gelin var mıdır Kİ ?
allahtan sende öyle bi şeyi yapıcak potansiyel yok o zaman yoksa mazallah seninkiyapıcak
kız evlenince kabuk değiştirdim heralde dilimin kimiği yok artık ondan heralde. ama kocişim kızıyo bana :26::26: söz verdim daha tv izlediğimiz zamanları, keyif kahvaltılarımızı internet mecralarında anlatmıcam:26::26: yoksa dövücek benii
söyleyene bak hele3 günlük dünyaymışta kendinizi yıpratmayın daaaa kız seni tanımasam inanıcam
Keşke yüzümdeki sivilceler aynaya bakacak kadar küçük olsalardı be morim..
Sivilce ordusu sanki yüzüme bir bomba attı o bombanın etkileri suratımın her yerine yayıldı gibi..
Aynaya bakmıyorum elime löpür löpür çok rahat geliyolarAh o içindeki beyaz sıvıya bitiyorum sıkınca fışk diye bi an da sıçrıyor ya harika ya
Nasıl bir manyağım ben
benimde canım çekti valla olsa da yesem elti mantı yapsa keşke ama kim uğrşır dimiHahahaDaha evlenmeden başlamasın demek ben kaçırdım ya Ama arayı kapatırım sen merak etme
ımmm canım mantı çekti bak..
Acıktım mı ne ya..
Kız tabi bir sürü şey öğrendim.Bu bahsettiğim mevzu taaa ne zaman oldu..
Benim ustam nazar, ben sıkıtığımda onu arıyorum kanka keke şunu katsam tutar mı tutmaz mı diye
bioderma bebeğimya ben gece bakım kremi olsun istiyorum gündüzleri süremiyorum pek
ne peki senın kullandığın?
eltiyle yakındık işte kv gelmeseydi çok güzel olacaktı ama kocamın peşinden kuyruk gibi geldiler işte. eşim diyo bazen taşınırız ömür boyu burda oturmayız satarız evimizi gideriz başka bi şehre ama ya peşimizden gelirse annemler napıcazo baya yakınmış
sen herkesle yakınsın yaa
benimde canım çekti valla olsa da yesem elti mantı yapsa keşke ama kim uğrşır dimi
nazarıma bak sen ne cevherler varmış da haberimiz yok anca gitsin google den pasta resimleri paylaşsın bi kere de kızlar ben yaptım dimesinnazarrrr oku kız bunu
bioderma bebeğim
eltiyle yakındık işte kv gelmeseydi çok güzel olacaktı ama kocamın peşinden kuyruk gibi geldiler işte. eşim diyo bazen taşınırız ömür boyu burda oturmayız satarız evimizi gideriz başka bi şehre ama ya peşimizden gelirse annemler napıcazböyle oldum yuhh artık kıta mı değiştirelim yani gelmemleri için dedim dalga geçiyo benle kız vala evimden ayrılmak istemem aslında ama yeter ki kocamla olayım nereye olursa olsun giderim
beni ekleme zaten facene ben görmiyim seniya bilmiyorum ki :/
çok hoşşş değişik bi tarz tunik beğendim dün akşam. ama fiyatı yüünden almadım .
bnmkine bi söylim eğer alırsa onu giyerim heralde çok beğendim alınada pantolon giyerim :)
facede görürsün zaten
lennnnnnnnnnnnnn sen tv maceranızı bize anlattığını kocanamı söyledin
sen kendinimi ispiyonladınayy adam bize dicek ne meraklı kızlar :18:
hahahahahniye öyle dedinkiğğğğğğğğğğğğğ yıpratmasınlar tabiiiki yalan mı söyledim
beni ekleme zaten facene ben görmiyim seni
kız yok öyle olmadı salak mıyım kendimi ispiyonlıyimbazen telden giriyorum en son o tv li konuşmamızda kalmış internetim dünde bi şeye bakıcak netten laptopu açmaya üşendi aldı telefonumu açıy internet açıldı karşısına kk bizim topik geldi tabi yine kk ya mı girdin du bakalım ne yazmışsın dedi ben de rahatım dün edepli edepli konuştum ya sandım ki en son sayfaya gelicek meğer o günden sonra telden girmediğim için orada kalmış işte tv kahvaltı falan görünce bu sefer gerilere döndü telefonu elinden alıyorum gıdıklıyorum ama yok yani gücüm yetmez ki alamadım okudu kızdı bana ben arkadaşlarıma anlatıyo muyum fln diye önce bi nutuk attı sonra bi daha görmicem dedi. bende dedim ki bakmazsan görmezzsinnnn kiyyy tabi içimden öyle dedim ona piki aşkim didim
aynen öyle şimdiden öyle cok sık gelip gitmeler olmasın diye onu alıştırıyorum inşallah böyle kalır yine razıyımaman ya sana bi zararı olmadıktan sonra yakınında olmalarında sakınca olmazda işte bakalım zaman ne gösterecek şimdi bunlar ilk günler zamnla oturacak herşey yerine bakalım
hehe
tospikkkkkkkkk bebeğim o nasıl söz sen ekledin ya beni biz ekleştik ya :130::130:
hem unutuyorsun hemde sitem ediyorsun he :76:
ahahahah çok tatlısın yaaa
birde gıdıklayarak mı almaya çalışıyorsun
neyse tamam birdaha özelden annat ozaman
bu arada tospikkk boş kaldıkça buradan birşeyler izle bak çok yararlı bir site
sbah kızlara söylemiştim
Tüm Kategoriler | Seyrangah TV
kızlar bana 20 dk namaz arası
gelicem burada olun ya hepinizzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?