Dağıtalım şu havayı. :101:
Güzel haberler gelecek.. Hepimizdeeen
Böyle hissedin hadi.
Açtım bi müzik.
Kendi kendime dıptıs yapıyorum.
Ay gülün be azcıkın
bencedeakşama ne pişirsem ki kuzular yani pirinç pilavı istemeyen bi şey yapmak istiyorum ama aklıma hep yanına pirinç pilavı giden şeyler geliyo sıkıldım bulgur pilavı yapmak istiyorum ama yanına ne yapacağummmm
bencedeakşama ne pişirsem ki kuzular yani pirinç pilavı istemeyen bi şey yapmak istiyorum ama aklıma hep yanına pirinç pilavı giden şeyler geliyo sıkıldım bulgur pilavı yapmak istiyorum ama yanına ne yapacağummmm
Bende radyo dinliyorum yabancı
Bugün hava çok güzel burdaaaa
kız yok öyle olmaz kokar sonra ıslak çamaşırlar makinedeŞimdi gitme zaten , biz gidnce git . yani 5 de
sepete aldım accık dursunlar öyle birazdan asarımDurmasın ama içinde hadi bi koşu as gel
Ahanda patron geldi dıptıs faslı cabbıkkk bittiiii
buraya kış geldiiii bugün
kız yok öyle olmaz kokar sonra ıslak çamaşırlar makinede
sepete aldım accık dursunlar öyle birazdan asarım
hayınnnnnnnnnnnnnnnnnn patron daha ankaranın bağlarına oynayacadıkk günün anlam ve önemine uygun olacaktı:118::118::118::118:
burasıda bugün kışburaya kış geldiiii bugün
ona da karar vermiş değilim domatizli de yaptığım olur şehriyeli de çok severim yeşil mercimeklide yapıyorum bazen. kızartma ben pek sevmiyorum yağlı diye bazen pazar günleri kahvaltıya patates kızartırım o da eşim seviyo diye yoksa hiç aramam. dışarda menü yerken burger veya kfc de yerim patates kızartmasınıbulgur pilavını nasıl yapıyorsun? tavuk varsa içinde ekstra bişi ypma. kızartma ve corba ,bide ayran.. tamam bence
Bulgur pilaviyla tavuk çok güzel gidiyor tatlım göğüs veya pirzola yapablrsin
burasıda bugün kış
ona da karar vermiş değilim domatizli de yaptığım olur şehriyeli de çok severim yeşil mercimeklide yapıyorum bazen. kızartma ben pek sevmiyorum yağlı diye bazen pazar günleri kahvaltıya patates kızartırım o da eşim seviyo diye yoksa hiç aramam. dışarda menü yerken burger veya kfc de yerim patates kızartmasınıaslında aklımda güveçte mantar sote vardı ama yanına bulgur gitmez gibi şimdi ekstra iş çıkar bana yanına tavuk yapmam lazım. ya da kolayından bezelye mi yapsam aslında brokoli almıştım pazardan onu da yapabilirim ama üff bugün dışardan yesek daha iyi olur bence hiç yemek yapma hevesim yok
göğüs var aslında evde şu an tavuk çorbası da yapabilirim kız dur iyice çorba oldum ben. ayy benim kocamda hiç demez ki akşam şunu yap aşkım. sorarım bazen sen bilirsin der. bi kerede bi şey istee ama yaa her gün bi şey uydurmak kolay değil kiacıktım zati kahvalti yapmadım bugün sabahki keyifsizliğimden
alın bunu alın bu kızı evlendirin çabıkkkk bu iş bilioooooBende onu demek istemiştim makinanın içinde kalmasın diye
Biri beni durdursuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Siteyi göçertcem yoksa şimci ne güzel fincanlar kahve takımları falan var yaaa kendmi zor tutuyorummmmmmmm :18::18:
Öyle de o zaman kocacımmm bgn biraz halsizim dışardan yisek olur mu hiçbişi yapasım yok de
alın bunu alın bu kızı evlendirin çabıkkkk bu iş biliooooo
hani hangi fincanlar casperimmm
dışarı gitmesek de daha iyi aslında eve getirtelim on numara olsun
ben makşneden cıkrrsın dye düşünmüştüm amaaaaa:18:kız yok öyle olmaz kokar sonra ıslak çamaşırlar makinede
sepete aldım accık dursunlar öyle birazdan asarım
hayınnnnnnnnnnnnnnnnnn patron daha ankaranın bağlarına oynayacadıkk günün anlam ve önemine uygun olacaktı:118::118::118::118:
sen gez biz çalışalııımmGünlük güneşlik insanın gezip tozası geliyooo
sen bncede bişi yapmaburasıda bugün kış
ona da karar vermiş değilim domatizli de yaptığım olur şehriyeli de çok severim yeşil mercimeklide yapıyorum bazen. kızartma ben pek sevmiyorum yağlı diye bazen pazar günleri kahvaltıya patates kızartırım o da eşim seviyo diye yoksa hiç aramam. dışarda menü yerken burger veya kfc de yerim patates kızartmasınıaslında aklımda güveçte mantar sote vardı ama yanına bulgur gitmez gibi şimdi ekstra iş çıkar bana yanına tavuk yapmam lazım. ya da kolayından bezelye mi yapsam aslında brokoli almıştım pazardan onu da yapabilirim ama üff bugün dışardan yesek daha iyi olur bence hiç yemek yapma hevesim yok
göğüs var aslında evde şu an tavuk çorbası da yapabilirim kız dur iyice çorba oldum ben. ayy benim kocamda hiç demez ki akşam şunu yap aşkım. sorarım bazen sen bilirsin der. bi kerede bi şey istee ama yaa her gün bi şey uydurmak kolay değil kiacıktım zati kahvalti yapmadım bugün sabahki keyifsizliğimden
elektrik kesildi şaka gibi şimdi pc kapanıcak şarj etmemenin sonu
ben makşneden cıkrrsın dye düşünmüştüm amaaaaa:18:
gitsin acıcm ki angara havalar
sen gez biz çalışalııımm
sen bncede bişi yapmakafam döndüü
pizza yiyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?