Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Dağıtalım şu havayı. :101:

Güzel haberler gelecek.. Hepimizdeeen

Böyle hissedin hadi.

bencede akşama ne pişirsem ki kuzular yani pirinç pilavı istemeyen bi şey yapmak istiyorum ama aklıma hep yanına pirinç pilavı giden şeyler geliyo sıkıldım bulgur pilavı yapmak istiyorum ama yanına ne yapacağummmm

Bulgur pilaviyla tavuk çok güzel gidiyor tatlım göğüs veya pirzola yapablrsin

bulgur pilavını nasıl yapıyorsun? tavuk varsa içinde ekstra bişi ypma. kızartma ve corba ,bide ayran.. tamam bence

Şimdi gitme zaten , biz gidnce git . yani 5 de

kız yok öyle olmaz kokar sonra ıslak çamaşırlar makinede

Durmasın ama içinde hadi bi koşu as gel
sepete aldım accık dursunlar öyle birazdan asarım
Ahanda patron geldi dıptıs faslı cabbıkkk bittiiii

hayınnnnnnnnnnnnnnnnnn patron daha ankaranın bağlarına oynayacadıkk günün anlam ve önemine uygun olacaktı:118::118::118::118:

Bende onu demek istemiştim makinanın içinde kalmasın diye

Biri beni durdursuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Siteyi göçertcem yoksa şimci ne güzel fincanlar kahve takımları falan var yaaa kendmi zor tutuyorummmmmmmm :18::18:

buraya kış geldiiii bugün
burasıda bugün kış
bulgur pilavını nasıl yapıyorsun? tavuk varsa içinde ekstra bişi ypma. kızartma ve corba ,bide ayran.. tamam bence
ona da karar vermiş değilim domatizli de yaptığım olur şehriyeli de çok severim yeşil mercimeklide yapıyorum bazen. kızartma ben pek sevmiyorum yağlı diye bazen pazar günleri kahvaltıya patates kızartırım o da eşim seviyo diye yoksa hiç aramam. dışarda menü yerken burger veya kfc de yerim patates kızartmasını aslında aklımda güveçte mantar sote vardı ama yanına bulgur gitmez gibi şimdi ekstra iş çıkar bana yanına tavuk yapmam lazım. ya da kolayından bezelye mi yapsam aslında brokoli almıştım pazardan onu da yapabilirim ama üff bugün dışardan yesek daha iyi olur bence hiç yemek yapma hevesim yok
Bulgur pilaviyla tavuk çok güzel gidiyor tatlım göğüs veya pirzola yapablrsin

göğüs var aslında evde şu an tavuk çorbası da yapabilirim kız dur iyice çorba oldum ben. ayy benim kocamda hiç demez ki akşam şunu yap aşkım. sorarım bazen sen bilirsin der. bi kerede bi şey istee ama yaa her gün bi şey uydurmak kolay değil ki acıktım zati kahvalti yapmadım bugün sabahki keyifsizliğimden

Öyle de o zaman kocacımmm bgn biraz halsizim dışardan yisek olur mu hiçbişi yapasım yok de

ben makşneden cıkrrsın dye düşünmüştüm amaaaaa:18:

gitsin acıcm ki angara havalar

Günlük güneşlik insanın gezip tozası geliyooo
sen gez biz çalışalııımm
sen bncede bişi yapma kafam döndüü

pizza yiyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…