Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

sen naptın bakalım şekerim geleckleri gün belli oldu mu

h.sonuna ne kaldı .:26:

düzelmediniz mi hlaa

malesef hala aramız düzelmedi yani bu hafta bu konu kapanacak diyor ama ben sorunca net bir cevap vermiyor hiçbirşeye artık sormuyorum dün anlattım ya konuştuk diye dahada konuşmadık konuşmamda artık ne düşünüyor ne planlıyor bilmiyorum ama bana dünyanın en mükemmel sürprizini bile yapsa bu saçma sapan tavırlarını şu dönemi asla unutmayacağım. ne planladığı umurumun ucunda bile değil asla.!!!!
bu hafta adam gibi net birşey söylemezse bitti bu ilişki

Son düzenleme:

kız öyle deme belki bu sesizliğinin arkasında güzel şeyler yatıyodur seni çok şaşırtacak mutlu edecek sürpriz evlenme teklifini planlıyodur, olamaz mı:26: zaten aksi bi şey yapıyosa aklına peynir ekmekle yemiş derim

ailende haber bekliyodur.
hoş 'baba yarın gelecekler' diyemezsin. 1 hafta önce netleşmeliydi.

hayır,amacı ne ben onu mrrak ediyorum.

inan bana dünyaları verse bana yaşattırdığı bu iğran hissi asla unutmayacağım ... kendimede kızıyorum. niye bu duruma katlanıyorum bilmiyorum

Son düzenleme:
inan bana dünyaları verse bana yaşattırdığı bu iğran hissi asla unutmayacağım ... kendimede kızıyorum. niye bu duruma katlanıyorum bilmiyorum

o zaman açık açık konuşmalısın canım bronzun da dediği gibi sonuçta bi gün önceden haber verilecek bi durumm değil ki bu. seni de anlıyorum ne zaman geliyosunuz, gelmiyo musunuz gibi sorular sorup sanki zorla getirtiyomuşsun gibi hissetmek istemiyorsun ama bence artık açık açık konuş gelmeyecekse bile bunu bilmek hakkın seni oyalamak gibi bi hakkı yok.

ailende haber bekliyodur.
hoş 'baba yarın gelecekler' diyemezsin. 1 hafta önce netleşmeliydi.

hayır,amacı ne ben onu mrrak ediyorum.

onlar asla istemiyor artık
zaten geldiklerinde ailem tarafından haşlanacaklar orası kesin ama umurumda değil sonuna kadar haklılar ne deseler haklılar ailem

onlar asla istemiyor artık
zaten geldiklerinde ailem tarafından haşlanacaklar orası kesin ama umurumda değil sonuna kadar haklılar ne deseler haklılar ailem

yaniii. seninkinde kabahat. blki onunda annesi gidelim gidelim ayıp oluyor iyice diyodur da. seninki ne bekliyo ben anlamadım

canım konuştum kaç kere benmi aptalım beceriksizim kendi aklımdan şüphe etmeye başladım

bu hafta olmasın bak ben birdaha affediyormuyum onu

Son düzenleme:
yaniii. seninkinde kabahat. blki onunda annesi gidelim gidelim ayıp oluyor iyice diyodur da. seninki ne bekliyo ben anlamadım

bi anlasam bi anlasam
annesine aşırı düşkündür aşırı aşırı
onada çemkirdim artık ne ayıp hiçmi adap erkan bilmiyor annen diye onun suçu yok tüm suç bende diyor
ne diyorum ya neeeeeeeeeeeeeee bağırıyrum onun böyle bi insan haline dönüşeceğine ölsem inanmazdım
artık asla birşey sormam .. kendi bilir batırdığı olayı düzeltiirse düzeltir düzeltemezsede gelseler bile biter bu iş

tuhaf.

du bakalım sen, yarın öbürgün netleşir. cumartesi günü kalkıp da biz size yarın geliyoruz dyecek hali yok. :106:

canım konuştum kaç kere benmi aptalım beceriksizim kendi aklımdan şüphe etmeye başladım

bu hafta deyip duruyor lanet olsun onun sevgisinede saygısınada
bu hafta olmasın bak ben birdaha affediyormuyum onu

sonuna kadar haklısın canım şimdi ne yalan söyliyim :26:yani seni düşürdüğü durumu düşünmesi lazım sonuçta ailen dese ki hani gelmiyolar mı net bi cevabın yok. bu hafta desen haftayı yarıladık daha ses seda yok ya gelmezlerse mahçup olacaksın o ise iyice ailenin gözünden düşecek. allahım akıl ihsan eylesin de artık olayın ciddiyetine varsın aileninde senin de gönlünü kazansın hepten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…