Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

aynen cnm

artık olsun olmasın umurumda kalmadı sadece net birşey olsun istiyorum
belirsizlik ne kötü bişi yahu.

hakkaten ailen sorsa ne cevap vereceğini bilemezsin . cünkü sende bilmiyosun. :44:

İviiit okudum ama yorum yapamıyorum artk
Ne yapmak istediğini kendi de bilmiyo bence sadece zaman kazanmaya çalışıyo şuan sanırım :26:

Hoşbulduk tosbikim
Sevmese, istemese evet bu olabilir..
ama kapısına dayanıyo kızın, yalvarıyo yakarıyo.. niye uğraşıyo bu kadar. millet bi an önce isteme olsun der, bu da erteleyip duruyo. Ki morincinin babası tepkili bide. :26:

hayırlısı olsun, sonucunda morincim üzülmesinde..

İNŞALLAH kazansın canım başka çareside yok zaten :/:/

bunları söylüyorum ona zaten ama yok işte anlamıyor

çamaşırlarım yıkandı şimdi kim gidip asıcak onları pofff
bende bi gün atom karınca oluyorum bi sürü iş görüyorum bi günde ağustos böceği misali dolanıyorum

kz casper piskoya da öğretmişsin hayaletliği artık hanginiz olduğunu anlamak için size parola, şifre gibin bi şey vermemiz lazım

Öğrettim iviiitt
Olsuuun sevimli casperizz biiizzzz

İştee ne yapacağını bilemediği için evet seviyo ama erkeklerin bazıları evlilikten ciddi adımdan korkarlar korkuyordur belki söyleyemiyodur anlayamadık derdini

çamaşırlarım yıkandı şimdi kim gidip asıcak onları pofff
bende bi gün atom karınca oluyorum bi sürü iş görüyorum bi günde ağustos böceği misali dolanıyorum

Boşver bgnde ağustos böceği oluveer hergün atomluk olmaz

Korkuyo olabilir.

İNŞALLAH kazansın canım başka çareside yok zaten :/:/

bunları söylüyorum ona zaten ama yok işte anlamıyor

ahh be canım sıkma canını lütfen kolay degil biliyorum belirsizlikle beklemek cok zor biliyorum ama bu hafta her sey belli olacak öyle de diyo bakalım inşallah yanıltmaz bizleri bu hafta halleder bu işi. baska türlü bi sey olabilir mi yani sana söylemeye cekindiği bi şey olabilir mi? yoksa bronzunda dediği gibi bu adam kaç gün uğrastı seni tekrar kazanmak için sevmese uğraşmazdı. o yüzden başka bi sıkıntısı olma ihtimali geliyo aklıma, tabi sen daha iyi bilirsin:26:

Dağıtalım şu havayı. :101:

Güzel haberler gelecek.. Hepimizdeeen

Böyle hissedin hadi.

aaa kızlar bu arada ben eylülü silemmişimki resmen listemde gördüm bugun :26::26:
temizlik yapma vaktin gelmiş de geçiyo dimek
keşke yıkatmasaydım bugün çamaşırları o dereceyim zaten

camaşır teline atı atıver canım.

neyse biraz sıkılıyım belki kalkarım

Açtım bi müzik.

Kendi kendime dıptıs yapıyorum.

Ay gülün be azcıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…