Hmm ne gibi şeyler bunlar1. ayı kutlamıştık, benim 2 yi de kutlama planlarım var evde oluruz amasabah rutin sarılıp öperek gönderdim işe ama 2. ayın lafı geçmedi akşama bi şeyler düşünüyorum
Ohh ne güzel bu arada lunnacım şimdi farkettim sen nışanlanmışsınnn
yaaa tabiside aşure içiiiiiiiiiiiiiiin
bu gece bekletip yarın yapsan:26:
düdüklü olayından ben biraz korkuyorumda:18:
Hmm ne gibi şeyler bunlar
Neyoom sen çok geride kalmışsın 2 ayı geçti2 günde nişanlanıverdim valla. Akşam karar verdik ertesi gün alışverişe çıkıldı sonraki günde nişan oldu
aşure yapma gibi planlarım var şekerim
teşekkür ederim bebeğim bugün güzel bi akşam olsun bizim için inşallah
aşure yapmak istiyore bende bugünnndün komşu teyze getirmiş tadı damağımızda kaldı ayıptır söylemesi
diğer güzeller nabersiniz
kız eşim dünden beri istiyo bak hiç yemek istemez ama aşure yap dedi ilk defa bende yapıyım bi an önce artık diyorumdüdüklü bi harika canım ya geçen kaburgadan patatesli karalahana haşlaması yaptım o etler 25 dk da pert oldu kemikten ayrıldı resmen ve yumuşacık piştiler. normal tencerede pişirsen ohoooo pişir babam pişir yine sert kalıyo bence düdüklü bi evin olmazsa olmazı nohut yapmıştım bi ara yine suda bekletmedim bi gece öncesinden bende sabah suya koydum saat 4 gibi pişirdim düdüklüde yine yarım saat bile sürmedi yumuşacık oldu nohutlar
pişirme konusunda muhakkak öyledir.
düdüğünden korkuyorum ben
ben o düdüğü annemin üstüne patlatmıştım birkere
bilmiyordum nasıl kullanıldığını yarım saat çektim kapağı açmaya çalıştım açılmadı delirdim en son gittim anneme anne bu salak tencerenin kapağı açılmıyoooooooooooooorrrrrrrrrrdedim oda napıyorsun sen o hiç açılırmı havası çıkmadan naptın dedi koşarak düdüklünün yanına gitti kaldırdığım kolu indirip tekrar kilitlemek için ama annem düdüklünün koluna dokunduğu an düdüklü patladı
1 ay hiç hareket edemedi yanıklarıda 1 yılda anca geçti bende vicdan azabından ölmüştüm
dahada asla ne evime ne köyüme düdüklü almam didim . onu görünce kalbim hopluyor
Morincim oruçlu aşure konusunu kapatın artık canını çektirmeyinayyyyyyyy missssssssss
yine canım çektiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben o düdüğü annemin üstüne patlatmıştım birkere
bilmiyordum nasıl kullanıldığını yarım saat çektim kapağı açmaya çalıştım açılmadı delirdim en son gittim anneme anne bu salak tencerenin kapağı açılmıyoooooooooooooorrrrrrrrrrdedim oda napıyorsun sen o hiç açılırmı havası çıkmadan naptın dedi koşarak düdüklünün yanına gitti kaldırdığım kolu indirip tekrar kilitlemek için ama annem düdüklünün koluna dokunduğu an düdüklü patladı
1 ay hiç hareket edemedi yanıklarıda 1 yılda anca geçti bende vicdan azabından ölmüştüm
dahada asla ne evime ne köyüme düdüklü almam didim . onu görünce kalbim hopluyor
öyle deme kız aşurede çok atraksiyonlu bi şeyTühh be ben daha atraksyon düşünmüştüm
bende çok seviyorum eşimde bayılıyo o yüzden yapiciğim hatta şimdi gidip buğday alammmda gelemyapın yapın evinize bereket gelsin
ay çokkkkkkkkkkkk severim ben aşureyi ya çok çok çok çok
pişirme konusunda muhakkak öyledir.
düdüğünden korkuyorum ben
sen genede dikkatli ol canım,yakma bi yerini.öyle deme kız aşurede çok atraksiyonlu bi şey
hihihibende ilkinde korkmuştum kız düdüklüyü bırak ben ütümün buharından bile korkmuştum bi püskürttü aklım çıktı ama şimdi düdüklüde mesela kullanma klavuzu hep yanımda ne pişiriceksem yazıyo pişirme süresini çok şükür sıkıntı yaşamıyorum aksine kolaylık sağlıyo bana
kocam aradı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrröğlen yemeğini evde yicekmiş bugün ilk defa çok heyecanlı hiç böyle yapmamıştı bende kahvaltımı yapmamıştım daha iyi oldu onu beklicem beraber yeriz ama beni böyle pc başında görmemeli
didim ki eve gelirken haber ver masayı hazırlamış olayımmesajı aldınız dimi hatunlarr
sen genede dikkatli ol canım,yakma bi yerini.
çakkal.
hazırlık yap koooş
ay yanış smileeeeeyapcaktım
yapsam mı yoksa ne yapıcam kız her daim hazırım ki ben
markete gidiyorum bari buğday alıp diğer malzemeleri de ıslatıyım görsün sevinsin
incimm niye oruçluu
kaza orucu mu acaba:26:
hee anladım canımmmMuharrem ayı olduğundan mütevellit.
Hoşgeldin canımın içi
hee anladım canımmm
hoşbulduk tatlımmm ıssız yine topic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?