- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
yaaaaaaaaaaaaaa :18::18::18::18:
bende okadar çok yokk.. yani bikaçtane çıktı işte
birde kırmızı kırmızı damar gibi bişeyler çıktı elmacık kemıklerimde çok rahatsız ediyor :18:
iiğğğkkkkk ben hayatta dokunamam o beyazlara hatta hiçbirine kendimden bile miğdem bulanır :120::120::120:
benimde canım çekti valla olsa da yesem elti mantı yapsa keşke ama kim uğrşır dimi
nazarıma bak sen ne cevherler varmış da haberimiz yok anca gitsin google den pasta resimleri paylaşsın bi kere de kızlar ben yaptım dimesinnazarrrr oku kız bunu
bioderma bebeğim
eltiyle yakındık işte kv gelmeseydi çok güzel olacaktı ama kocamın peşinden kuyruk gibi geldiler işte. eşim diyo bazen taşınırız ömür boyu burda oturmayız satarız evimizi gideriz başka bi şehre ama ya peşimizden gelirse annemler napıcazböyle oldum yuhh artık kıta mı değiştirelim yani gelmemleri için dedim dalga geçiyo benle kız vala evimden ayrılmak istemem aslında ama yeter ki kocamla olayım nereye olursa olsun giderim
ahahah...kız ben beter sen benden beter...
biz ikimiz mutfağa girmeyelim senle
yemek dışında herşey çıkar yaniiiii
güzeldi canım bu sefer yüksek birşey bekliyorum ama bakalım hoca kaç yazcak
kocam aradı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrröğlen yemeğini evde yicekmiş bugün ilk defa çok heyecanlı hiç böyle yapmamıştı bende kahvaltımı yapmamıştım daha iyi oldu onu beklicem beraber yeriz ama beni böyle pc başında görmemeli
didim ki eve gelirken haber ver masayı hazırlamış olayımmesajı aldınız dimi hatunlarr
Muharrem ayı olduğundan mütevellit.
Hoşgeldin canımın içi
Bana niye hoş geldin canımın içi demiyon
Hoşgeldin canımın içinin içi
Nerelerdesin sen gene mi İst. dasın.
Funda Arar : Yoksun şarkısını sana ermağan ediyorum bebişim
Hıh o zaman bende sana hoşbulduk canımın dibü demek istiyorum
Yok bebeşim evdeyimde giremiyorum pek ev yoğun ..
Senin yüzünden müzik tarzım değişti , herif senin tarzın bu değildi demeye başladı. Hergün gülşen dinliyorum ya
Sen nasılsın kuzum neler yapıyorsun ha bu concikler nerede..
heeehhh. anlatmak istediğim buydu. aynısı yengemin başına geldi.
bana düdüklü ten.demeyin diyo.
bnde korkuyrum o yüzden :18:
Sizin ev? Niye yoğun? Noldu la :26:
Fena mı oldu. Mis gbi pop dinliyorsun işte , abuk sabuk şeyler dinliyodun, anlamsız anlamsız bişiler
Çok iyiym bende, her zaman ki gibi k'da vakit geçiriyorum.
Valla kızlar dağılıştılar. Gelirler birazdan sanırsam.
Morincim oruçlu aşure konusunu kapatın artık canını çektirmeyin
Ayy çok fena canım ya bende çok korkarım düdüklüden ama yinede kullanırım sanırım. Çoook dikkatli olmak lazım:26:
kocam aradı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrröğlen yemeğini evde yicekmiş bugün ilk defa çok heyecanlı hiç böyle yapmamıştı bende kahvaltımı yapmamıştım daha iyi oldu onu beklicem beraber yeriz ama beni böyle pc başında görmemeli
didim ki eve gelirken haber ver masayı hazırlamış olayımmesajı aldınız dimi hatunlarr
sen genede dikkatli ol canım,yakma bi yerini.
çakkal.
hazırlık yap koooş
ay yanış smileeeeeyapcaktım
Yok be tatlım bir şey olmadı misafirin biri gidiyo biri geliyor şu aralar ondan yoğun ..
Birde istanbula taşınacağız o yüzden biraz biraz hazırlık yapıyoruz ediyoruz . Annişkoma yardım ediyorum falan..
Oh maşallah kanka, ah sorma yine dinliyorum o parçaları ama telefonumda ki tüm şarkıları silip 2013 popların hepsini attım..
Bi yere giderken , oynaya oynaya gidiyorum..
Geçen az kalsın araba çarpıyordu..
incimm niye oruçluu
kaza orucu mu acaba:26:
Eve gelirken haber versin ki , kk da yakalamasın seni hahahaha
Afiyet olsun tospik.
Hee taşınacağınızdan dolaı , evet olabilir.
Yolda giderken ya kısık seste dinle, ya da tek kulaklığı çıkar. Allah korusun ya
yok yok ondan değil başka sebebi var hazırlanması lazım
Babam gibi konuştun kapıdan çıkmadan hep tembihler beni o müziğin sesini kıs diye.. nazar baba büyüksün
Az önce kk da bi konu gördüm. Bildiğimiz tang meyve sularından millet saçlarını boyuyormuş la ilk defa duydum şok oldum
Nasıl yani :26: o toz ile saç mı boyanıyormuş
Neye hazırlancak nereye gidiyor ki adam öğle yemeğine geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?