niye zorunluluk ki canıımmmm
ayrıca biz şimdi teyzoşlar mı olucaaazzzz
kız dur daha bi şey yok bu ay geçti yumurtlma dönemim adetimi bekliyorum artık önümüzdeki aydan itibaren bakıcaz allah nasip eder bize de inşallah özel bi durum gelişti o yüzden şekerim zorunluluk gibi oldu dedim:26:niye zorunluluk ki canıımmmm
ayrıca biz şimdi teyzoşlar mı olucaaazzzz
piskoma dediğim gibi caanım özel bi durum gelişti o yüzden. ama tabiki çok isteriz bebeğimiz olsun biz sadece biraz daha bekleyecektik. hayırlısı rabbim her şeyin hayırlısını versinZorunluluğu anlamadım amaaaa
Olsunn bebek çok güzel Allah herkese nasip etsin bizleredeeee
naparız biz anca kynatırıziyim canım Allaha şükür
okuldan geldim işte gelim bakim napıyosunuz dedim
darısı 5. ye inşallahamaninnn 4. kalbim gelmiiişşşşşş
nihayeetttt yaaaaaa
kız dur daha bi şey yok bu ay geçti yumurtlma dönemim adetimi bekliyorum artık önümüzdeki aydan itibaren bakıcaz allah nasip eder bize de inşallah özel bi durum gelişti o yüzden şekerim zorunluluk gibi oldu dedim:26:
piskoma dediğim gibi caanım özel bi durum gelişti o yüzden. ama tabiki çok isteriz bebeğimiz olsun biz sadece biraz daha bekleyecektik. hayırlısı rabbim her şeyin hayırlısını versin
naparız biz anca kynatırız
darısı 5. ye inşallah
ayyy ne güzel teyze olucaz çok sevindim canım yatmm bebeğim bekliyorum seni allah kabul etsin inşallah bana da bebiş duası yapar mısınbiz çalışmalara başlıcaz da
Evet tatlım evlendiğimde bende kapanıcam ve etrafımdaki herkessss karşı. En başta annemleröyle canım tek şansım eşim diyorum her zaman içinsende mi kapanıcaksın kuzum? dua et bana o zaman fıstığım kolaylıkla olsun sonra sana taktik vereyim ben de
lady de burdaaaaaaa
naber kızlaaarrr
Piskommm hoşgeldin bebeğim. Hadi gözün aydın benimde 5. gelsin artıkamaninnn 4. kalbim gelmiiişşşşşş
nihayeetttt yaaaaaa
anladım canımmmm Allah nasip eder tez zamanda inşAllahkız dur daha bi şey yok bu ay geçti yumurtlma dönemim adetimi bekliyorum artık önümüzdeki aydan itibaren bakıcaz allah nasip eder bize de inşallah özel bi durum gelişti o yüzden şekerim zorunluluk gibi oldu dedim:26:
piskoma dediğim gibi caanım özel bi durum gelişti o yüzden. ama tabiki çok isteriz bebeğimiz olsun biz sadece biraz daha bekleyecektik. hayırlısı rabbim her şeyin hayırlısını versin
darısı 5. ye inşallah
hoşbulduk canımmm hadi bakalım gelir o daayyy ne güzel teyze olucaz çok sevindim canım yaDualarımız seninle
Evet tatlım evlendiğimde bende kapanıcam ve etrafımdaki herkessss karşı. En başta annemlerSeninle bire bir aynı durumdayım
Piskommm hoşgeldin bebeğim. Hadi gözün aydın benimde 5. gelsin artık
tımam dahasını merak etmicem burdan
ivet kızlar gelince bize kızıcak:18::18:
tmm bebeğim bekliyorum seni allah kabul etsin inşallah bana da bebiş duası yapar mısınbiz çalışmalara başlıcaz da
birazcık zorunluluk gibi oldu canım ama demek ki hayırlısı buymuş da böyle bi karar aldık. hani derler ya her şerde bi hayır var diye cidden öyleymiş
amaninnn 4. kalbim gelmiiişşşşşş
nihayeetttt yaaaaaa
kız dur daha bi şey yok bu ay geçti yumurtlma dönemim adetimi bekliyorum artık önümüzdeki aydan itibaren bakıcaz allah nasip eder bize de inşallah özel bi durum gelişti o yüzden şekerim zorunluluk gibi oldu dedim:26:
darısı 5. ye inşallah
anladım canımmmm Allah nasip eder tez zamanda inşAllah
sen doktora gitçem diyodun gidebildin mi:26:
iyilik canım nolsunn sen nasılsınbebeğim naberrrrrrrrrrr
aynen öyle canım. evlilik güzel gidiyo maşallahTatlım herşey yerine gelir sağlık ve huzurun olsun da..
Evlilik nasıl gidiyoo sorumluluklar nasıl bekarlık gibi olmuyor diyolar doğrumu
inşallah canım bakalım kısmet. çok zor bi durum benim ailemde hiç istemiyo ama dua ediyorum ailem yumuşasın bu fikre alışsınlar :26:ayyy ne güzel teyze olucaz çok sevindim canım yaDualarımız seninle
Evet tatlım evlendiğimde bende kapanıcam ve etrafımdaki herkessss karşı. En başta annemlerSeninle bire bir aynı durumdayım
Piskommm hoşgeldin bebeğim. Hadi gözün aydın benimde 5. gelsin artık
yok gitmedim kuzum gerek kalmadı çok şüküranladım canımmmm Allah nasip eder tez zamanda inşAllah
sen doktora gitçem diyodun gidebildin mi:26:
okumamışlar ki bile suss sesiz ol çaktırmayalımaslında ben sinoplu olduğumu çoooooooooooookk defa yazmıştım ammmaa
yok yok kızmazlar anlarlar bizi anlarlar :18::18:
ayy saol canım benim inşallah güzel müjdelerle gelirim bi an önce bende sana dua edicem akşam sözah bebeğimmmmmmmmm gittim geldim bile yeni gördüm bu yazdığınıııııııııııı
ama akşam namazında ederim İNŞALLAH canım benim
ayyyyyyyyyyyyyy sahimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
senin o konu vardı dimiiiiiiiiiiiiiiii demekki kocan tamam başlayalım bebek çalışmalarına dedi heeee
iyilik canım nolsunn sen nasılsın
bu arada kim neye kızacakmış
aynen öyle canım. evlilik güzel gidiyo maşallahvalla ben evliliği bekarlıkta cok sevim şuan için bunu söylemekte beis görmüyorum belki biliyossundur ben evlenmeden önce çalışıyodum şimdi bıraktım hiç özlemiyorum o günleri desem yeridir
evime öyle alıştım ki yıllardır burada yaşıyo gibiyim e akşam sevdiğim adamın eve geleceğini bilmek en güzeli daha ne isteyebilirim ki. allah isteyen herkese gönlündekiyle evlenmeyi nasip etsin
inşallah canım bakalım kısmet. çok zor bi durum benim ailemde hiç istemiyo ama dua ediyorum ailem yumuşasın bu fikre alışsınlar :26:
yok gitmedim kuzum gerek kalmadı çok şükür
okumamışlar ki bile suss sesiz ol çaktırmayalım
ayy saol canım benim inşallah güzel müjdelerle gelirim bi an önce bende sana dua edicem akşam söz
evet kuzucum bizde artık başlıcaz hayırlısıyla rabbim bize de nasip eder inşallah
aaaaa bak baaakkk birde dün gözdağı veriyordun sır mır olmaz diyeeetospile yazıştığımız şeyleri silmiştikte konular dağılmış falan ona kızar kızlar demiş tospik ama silmek zorundaydıkkk
bende iyiyim canım bugun cuma haftasonuna giriyoruz iyiim işteee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?