Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

niye zorunluluk ki canıımmmm

ayrıca biz şimdi teyzoşlar mı olucaaazzzz
kız dur daha bi şey yok bu ay geçti yumurtlma dönemim adetimi bekliyorum artık önümüzdeki aydan itibaren bakıcaz allah nasip eder bize de inşallah özel bi durum gelişti o yüzden şekerim zorunluluk gibi oldu dedim:26:

Zorunluluğu anlamadım amaaaa

Olsunn bebek çok güzel Allah herkese nasip etsin bizleredeeee
piskoma dediğim gibi caanım özel bi durum gelişti o yüzden. ama tabiki çok isteriz bebeğimiz olsun biz sadece biraz daha bekleyecektik. hayırlısı rabbim her şeyin hayırlısını versin
iyim canım Allaha şükür

okuldan geldim işte gelim bakim napıyosunuz dedim
naparız biz anca kynatırız
amaninnn 4. kalbim gelmiiişşşşşş
nihayeetttt yaaaaaa
darısı 5. ye inşallah

Tatlım herşey yerine gelir sağlık ve huzurun olsun da..

Evlilik nasıl gidiyoo sorumluluklar nasıl bekarlık gibi olmuyor diyolar doğrumu

tmm bebeğim bekliyorum seni allah kabul etsin inşallah bana da bebiş duası yapar mısın biz çalışmalara başlıcaz da
ayyy ne güzel teyze olucaz çok sevindim canım yaDualarımız seninle
öyle canım tek şansım eşim diyorum her zaman için sende mi kapanıcaksın kuzum? dua et bana o zaman fıstığım kolaylıkla olsun sonra sana taktik vereyim ben de
Evet tatlım evlendiğimde bende kapanıcam ve etrafımdaki herkessss karşı. En başta annemler Seninle bire bir aynı durumdayım
lady de burdaaaaaaa

naber kızlaaarrr

amaninnn 4. kalbim gelmiiişşşşşş
nihayeetttt yaaaaaa
Piskommm hoşgeldin bebeğim. Hadi gözün aydın benimde 5. gelsin artık

anladım canımmmm Allah nasip eder tez zamanda inşAllah

sen doktora gitçem diyodun gidebildin mi:26:

hoşbulduk canımmm hadi bakalım gelir o da

nasılsın bakalım napıyosun

tmm bebeğim bekliyorum seni allah kabul etsin inşallah bana da bebiş duası yapar mısın biz çalışmalara başlıcaz da

ah bebeğimmmmmmmmm gittim geldim bile yeni gördüm bu yazdığınıııııııııııı

ama akşam namazında ederim İNŞALLAH canım benim

ayyyyyyyyyyyyyy sahimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

senin o konu vardı dimiiiiiiiiiiiiiiii demekki kocan tamam başlayalım bebek çalışmalarına dedi heeee

zorunluluğu sormuştum ama bakıyorum herrrrkes sormuş zaaati

daha önce ladynin yazdıklarını dikey görüyordum şimdi senin yazdıkalrını dikey görüyorum :26::26::26::26:

benim kk hesabımın pro üyelere gıcığı var heralde :26::26::26:

Tatlım herşey yerine gelir sağlık ve huzurun olsun da..

Evlilik nasıl gidiyoo sorumluluklar nasıl bekarlık gibi olmuyor diyolar doğrumu
aynen öyle canım. evlilik güzel gidiyo maşallah valla ben evliliği bekarlıkta cok sevim şuan için bunu söylemekte beis görmüyorum belki biliyossundur ben evlenmeden önce çalışıyodum şimdi bıraktım hiç özlemiyorum o günleri desem yeridir
evime öyle alıştım ki yıllardır burada yaşıyo gibiyim e akşam sevdiğim adamın eve geleceğini bilmek en güzeli daha ne isteyebilirim ki. allah isteyen herkese gönlündekiyle evlenmeyi nasip etsin

inşallah canım bakalım kısmet. çok zor bi durum benim ailemde hiç istemiyo ama dua ediyorum ailem yumuşasın bu fikre alışsınlar :26:

yok gitmedim kuzum gerek kalmadı çok şükür
aslında ben sinoplu olduğumu çoooooooooooookk defa yazmıştım ammmaa

yok yok kızmazlar anlarlar bizi anlarlar :18::18:
okumamışlar ki bile suss sesiz ol çaktırmayalım

ayy saol canım benim inşallah güzel müjdelerle gelirim bi an önce bende sana dua edicem akşam söz
evet kuzucum bizde artık başlıcaz hayırlısıyla rabbim bize de nasip eder inşallah

iyilik canım nolsunn sen nasılsın

bu arada kim neye kızacakmış

tospile yazıştığımız şeyleri silmiştikte konular dağılmış falan ona kızar kızlar demiş tospik ama silmek zorundaydıkkk

bende iyiyim canım bugun cuma haftasonuna giriyoruz iyiim işteee

İNŞALLAH bekliyoruz güzel müjdelerini canımmm
et canım ya valla mümini mümine duası daha kolay kabul olurmuşşşşşşşşşş

tospile yazıştığımız şeyleri silmiştikte konular dağılmış falan ona kızar kızlar demiş tospik ama silmek zorundaydıkkk

bende iyiyim canım bugun cuma haftasonuna giriyoruz iyiim işteee
aaaaa bak baaakkk birde dün gözdağı veriyordun sır mır olmaz diyeee
küstüm ben size hıhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…