Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Papatya çayı yok ama melisa çayıda iyi gelir mi acaba:26:

Senin kardeşin gelmedi mi hasta değil mi gidip onunla ilgilensene kızııım

internet elimizin altında yavrum hemen bakıyorum:126::126: hımm yok şekerim genel olarak uygu düzeni, stres, sakinleştirici mide rahatsızlıkları ve iştah açmak için kullanılıyomuş

kız kahvaltı yaptık arkamdaki koltukta oturmuş özet çıkarıyo sınavı varmış p.tesi

Aaa öylemiymiş. Strese iyi geliyosa ben bi biberona doldurup nişanlımla buluşunca yanımda taşıyayım. Baktım gözleri kızarmaya başlıyo, burnunda dumanlar çıkıyo hemen dayayıveririm ağzına

Kardeşinin orda olması senin için çok büyük avantaj. En azından kendini yalnız hissetmiyorsun. Ne güzel valla. Kardeşinin okulu ne zmn bitecek. Ne kadar yanında daha.
Bi de tospiğim hep sorucam unutuyorum. Senin kapanma işi ne oldu. Kocan lafını yapıyor mu?

ihihihi ilahi sen kuzum yaa güldürdün valla biberonla dayıycan ağzına hee
tabi canım hem benim için iyi oluyo hemde o gurbetlik çekmemiş oluyo en azından hafta sonları ev ortamına geliyo sıcak ev yemekleri yiyo çamaşırı yıkanıyo güzel oldu bu da rabbimin bize sunduğu bi kolaylık oldu. o üni.ye yerleşince en çok ben sevinmiştim zaten üni.de 2. yılı daha 2 yılı var bitirmeye zamanımız uzun şimdilik kafam rahat belki o zamana bende yalnız kalmamış olurum minik juniorlar yaparım

aslına bakarsın eşim biraz daha ağırdan alıyo bu mevzuyu önce eksiklerini tamamlıcaz diyo dini yönden iyi bi birikimin olacak neyin ne olduğunu öğreneceksin sonra en son kolay olan kapanman zaten diyo. öyle boş boş sırf kapanmış olmak için kapanmamı istemiyor. ben bazen açıkçası kötü hissediyorum kendimi bi ortama giriyorum hepsi kapalı hepsi çarşaflı ben açığım sanki herkesin gözü bende gibi hissediyorum resmen piskolojik baskı:26:

bayramdan önce bi mevzu olmuştu söylemiştim burdada abilmiyorum okudunmu dedesine gitmiştik beni gördü çağırdı yanına gel bakayım sen şöyle dedi bende eğildim elini öptüm nasılsın dede diyodum "bi daha karşıma böyle çıkma" dedi. şaşırdım nası yani diyiverdim sonra jeton düştü babaanne koştu susturdu konuyu değiştirmeye çalıştı. işte onlar yeni geldi sen geç içeri hadi dedi gönderdi ama ben anlamıştım ne demek istediğini. çok ağrıma gitti bi daha karşıma çıkma fln demesi başladım ağlamaya eşimde görmesin diye başka odaya geçtim. dedesini çok sever üzülmesin istedim. neyse hala babaanne fln sakinleştirmeye çalıştı beni. eve gelince anlattım eşime çok üzüldü biliyorum ama bağrına bastı beni özür diledi dedesi adına. üzülme dedi ben seni anlıyorum bi anda senden böyle bi şey de beklemiyorum gibi sözler söylemişti.
ya bi yanım çok istiyo bi yanımda ilk annemlere nasıl söylicem böyle bi şeyi diye içim içimi yiyo düşünmekten rabbim yardımcım olsun ne diyim bilmiyorum bi kolaylığını versin bana inşalalh

ol whatsaplı gel aramıza ki

aynen ben gelene kadar ancak brunch olu o ama olsun ben her türlü yer siler süpürürüm herbişeyi

ya niye sevmiyor kimse hayvanları ama kiiii :26:

herrrrrrrrrrzaman yanında taşı kuzum

ol whatsaplı gel aramıza ki

aynen ben gelene kadar ancak brunch olu o ama olsun ben her türlü yer siler süpürürüm herbişeyi

ya niye sevmiyor kimse hayvanları ama kiiii :26:
afiyetler olsun derim bende kuzum kız hayvanları severim ama uzaktan anca o yumuşaklıkları beni bi değişik hissettiriyo:26:

bende çok beğeniyorum onu

bu arada ben facemi açtım

seni kutluyorum kiiii

eşin çok güzel düşünüyor gerçekten tüm eksiklerini biran önce tamamlarsın İNŞALLAH canım. sonrasında zaten içindeki o korkuyu tedirginliği alır rabbim hiç merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…