Ladymmmmmm nerde benim ya
Kızz yine miii Biz senle ikiz miyiz neyiz acebaaa :44:
kızz kırmızı gitti ya ona demek istiyooo
gelinler karıştıkırmızı geline hoşçakal demek istedi nazar
banane banane
neyse zaten düğünüme 1 ay 30 gün kalmış alınamıcam keyfim yerinde:103:
alınma kız aynı tarihlerde ayrı yerlerde göbek atıcaz senle
ayy inşallah inşallah
2 ay sonra bugün balayında olucaz :81:
oh yandan yandan degmeyin keyfimize
kayıp ikizimmmmmm benim gel bakam
kesin olmamakla beraber kemere gidicez inşallah canım denizden vazgecemiyoruzbalayına nereye gidiyosunuz bakim karar verdiniz mibiz karlı bi yere gitmek istiyoruz kayak yaparız dedik ikimizde bilmiyoruz ama öğreniriz güzel anı olur diye düşündük ama eylülde nerde buluruz karı bilmiyorum
Geldimm ikizimmmillet facebookta ilkokul arkadaşını bulur bende forum da ikizimi buldum abareyy
midesi ağrıyomuş accık uyumaya gitti canım
kesin olmamakla beraber kemere gidicez inşallah canım denizden vazgecemiyoruz
hoş herkes bizim evimizn oldugu yere balayına tatile geliyo ama biz de kacıcaz
arada takılıyoruz da evimize mi gtsek acaba diye ben isyan ediyorum yemegi bulaşığı kim yapacak diye
evet eylülde kar nasıl olur ki biz şubatta 2. balayımıza gidicez inşallah uludağa
dimi yauvv
boncuğum ışık hızıyla gelmiş kii
bugün inşallah nişanlım iftara bi yere davetli olmazsa akşamı ona ayırıcam özledim yüzünü görimHmm anladım kuzu. Neyse ben akşama girerim o zmn hasret gideririz onunla
yaniiiiii
Off sinirler tavan yaptı bak şimdiiii , ben bir saattir mesaj bekliyorum o facede takılıyoo bir de bana göndermeden etmeden resim koymuşşhesap verme zamanıı
ben de özellikle deniz istemiyorum zindan eder bana balayını boşanırım mazallah yok onu giyme yok bunu giyme diyeaslında yurdışı turları oluyo ya onlardan birine gidelim diyo ama benim ingilizcem 5. sınıf terk
bugün inşallah nişanlım iftara bi yere davetli olmazsa akşamı ona ayırıcam özledim yüzünü görimama yok giderse akşam ben de damlarım
kız dur coşma hemen
bende bunu istiyorum canım o yüzden nerde olduğumuzun pek bi önemi yok. benim izin sorunum yok zaten nişanlımda aile şirketinde sıkıntı yok o açıdan ama yine bi karar veremedik aslında okuduğum şehre gitmek isterdim çok güzel anılarımız var orada ama gezilecek pek bi yanın yok o ayrıhehehhe o da ayrı bi dert demi
olsun denize cok girmesem de olur zaten her zaman giriyorum normalde nasıl olsa
benim balayından tek istegim başbaşa huzurlu aşk dolu bi tatil
evet ya yurtdışı güzel olabilir aslında ama bizim iznimiz biraz sorun olabilir okullar acılacak ya o yuzden yakın bi yerler secicez canım
Destansi bi sekilde yazmistim. Net koptu te Allammm . Ezan okuncak smdi. Ben ibadetimi yapmaya gidiyorum. Geldigimde goruusuruz. Topgin kapisina Kilit vurmayin evlerinize giderken aksam konuscazoptuuumm
bugün inşallah nişanlım iftara bi yere davetli olmazsa akşamı ona ayırıcam özledim yüzünü görimama yok giderse akşam ben de damlarım
ayyy önce bana göndermesi gerekirdi ben yabancı mıyım resmini facede görücem deliriciiiiyiimmm birazdan çıkıcamm zaten akşam bi yere gitsek iftara yaa bunaldım evde ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?