Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

]

evet yer cok da önemli degil o yanımda olduktan sonra her yere giderim ben
içimize sinen güzel bi tatil geciririz inşallah canım karar vermek için daha zamanımız var nasıl olsa

ben de aman bi yere gitmesek evde kalsam diyorum iftarı yaptıktan sonra hiçbi şey yapasım gelmiyo çocuğu da bunaltma hemen ne olcak altı üstü bi foto işte kız

Benene yaaa kırıcam kafasını dur dahaa

Ben evde sıkılıyorum hiç bi yere iftara gitmiyozz Ben çıkıyorum kızlarrrr görüşürüzzz

dışarısı yanıyo ama çok şükür bugün patron da sıcağa dayanamadı erkenden çalıştırdık klimaları
Bizim tam tersi dışarıda rüzgar var ama acayip ağırlık yağmur yağacak onun sıcağı var.

Ben evde sıkılıyorum hiç bi yere iftara gitmiyozz Ben çıkıyorum kızlarrrr görüşürüzzz

görüşürüz balım

]

evet yer cok da önemli degil o yanımda olduktan sonra her yere giderim ben
içimize sinen güzel bi tatil geciririz inşallah canım karar vermek için daha zamanımız var nasıl olsa
aynen öyle canım şimdi daha öncelikli telaşlarımız var. senin kına nasıl oluyodu canım? biz düğün gibi yapmaya karar verdik akrabaların büyük bi kısmı istanbuldaki düğüne gelmeyecek o yüzden öyle olsun dedik

güle güle eylüloooo

bizim burda da kına düğün gibi oluyor canım
ikimizde buralıyız aynı düğün gibi kalabalık kadın erkek karışık oluyo sadece gelinlik yerine bindallı olacak üstümde

bizim burda da kına düğün gibi oluyor canım
ikimizde buralıyız aynı düğün gibi kalabalık kadın erkek karışık oluyo sadece gelinlik yerine bindallı olacak üstümde

bizde de öyledir kına aslında ama nişanlımın tarafında öyle değilmiş kadınlar arası olurmuş. tabi bizim taraf düğünde az olacağı için burada öyle yapmaya karar verdik. ben bindallıdan önce başka bi elbise giycem kına yakılmadan önce kıyafet değiştiricem canım

hmm evet farklı şehirler olunca genelde öyle yapılıyor canım
sizin bi de baya mesafe var arada gelemeyen cok olur iyi yapmıssınız
ben simdilik sadece bindallı düşünüyorum canım hürrem bindallısı giyicem zaten hem elbise hem bindallı yerini tutuyo
sonradan karar degiştirmezsem

ayyh daha kınada ne giyicem hiç bakmadım işten ayrılmadan rahat edemicem ama 14 ağustostan önce çıkmam mümkün değil geçici vergilerin son günü ve ben işliyorum tüm şirketler ben de inşallah yetişir bütün hazırlıklar henüz bindallı çeşitlerini öğrenmedim ama gelinlikte model isimlerini öğrendim bi günlük gezmeyle ona da sıra gelince bakarız nasılmış hürrem bindallısı

düğün günü muhakkak yanınıza yedek ayakkanbı alın he yoks amahvolursunuz benden demesi

tospaaam napyon
konuşmaları okuduuumda ya ben özeniyorum böyle gelinlikti bindallıydı kınaydı balayıydı. huuuuf:76:

bende şimdi ikindiyi kıldım. toparlanıyorum birazdan çıkıcammmmm

tospaaam napyon
konuşmaları okuduuumda ya ben özeniyorum böyle gelinlikti bindallıydı kınaydı balayıydı. huuuuf:76:

bende şimdi ikindiyi kıldım. toparlanıyorum birazdan çıkıcammmmm

inşallah senin de heyecanını beraber paylaşıcaz burda canım sude gibi deneyimlerimizi paylaşıcaz sizle hepimizin huzur dolu yuvaları olacak inşallah canım benim. ben de çıkıcam 10 dk ya canım inşallah babam eve gitmemiştir beni de götürür otobüsle uğraşmam

ouyy ne güzel söyledin kiii. iinşallah canım benim Allah büyük ben önce üzerimdeki enkazı bir temizliyeyimde :26:
eveeet deneyimlerinizi eksik etmeyinde bizdeeeen. ben daha sudenazın deneyimlerine çok denke gelemedim hem o foto paylaştımı bakiim onuda göremedim hiiiiç :44:
ara hemen bakayım inşallah gitmemiştir. of yaaa yol deme deli oluyorum birbuçuk iki saat sürüyor evde olmam ya

resim eklicektm de beceremedim
google amcaya yazınca cıkıyo anm benm begendiğim modele benzeyen modeller

işte geldim burdayım

açılışı yapmışsınız bensiz hiç yakıştıramadm

neyse bol muhabbetli güzelll neşe dolu olsun topikimiz

başgaaan mı oldun boncııımmm

bnde yatmadım he
dizi izledim dalmışım keşke bi ara gelip baksaymışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…