ayyy sabah sabahh gıcık oluyorum canımm napiimmmPiskommmmmmmmmmmm napıyosun tatlım ballım komşum
Ben bugün fazla duramayabilirim, arada kaçabilirim, baya işlerim var. patron gelsinde bi.heheh bugün paldur küldür olasım geldii
sabahtan beri sizi bekliyorum çürüdüm
uyku tutmadı hasretinizdeeennn
Canımsııııınnn.iyiyim bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmm senin mutluluğunu paylaşıyorummmmmm:119::119::119:
hadiiiiiiiiiiiiii hadiii bian önce :123::123:
Olsun canım benim ya 2 gün şaka gibi 2 günŞükürler olsun bitirdiniz askerliği. Senden mutlusu olamaz şuan.
Evi de mi toparladın sen o zmn çooooook erkencisinPazara yalnız gidebiliyomusun bebeğim.
Benim evdeki internetim 1 aydır yok tatlım. Sürekli arıyorum müşteri hizmetlerini yapıyoruz diyolar yapmıyolar. Yada bi geliyo 10 dk sonra gidiyo. Haline şükret yine bebeğimayyy sabah sabahh gıcık oluyorum canımm napiimmm
internetimin hızı okadar düşük kiiii
boşuna mı para ödüyorum benn
speed test yaptımm resmen yerlerdee
Bugün yarında sallansam, çarşamba bana geçmeez
ben sıkıntı yapmıyorum da asker cok mızmız ya :26:
hiç valla napim aynı şeyler işteBen bugün fazla duramayabilirim, arada kaçabilirim, baya işlerim var. patron gelsinde bi.
naptın bakalım h.sonu
Canımsııııınnn.
Aradı mı seninkii, çözüme ulaştınız mı
Benim evdeki internetim 1 aydır yok tatlım. Sürekli arıyorum müşteri hizmetlerini yapıyoruz diyolar yapmıyolar. Yada bi geliyo 10 dk sonra gidiyo. Haline şükret yine bebeğim
Onun halini bi düşünsene yerinde duramıyodur. Kolay mı ya kolay mı. Çocuk özgürlüğüne sevdiklerine sana kavuşuyo
Çok mutluyum ki. cıplaya cıplaya geldimmm
hatta yarın elime bi sepet alıp içini çiçek doldurup etrafa çiçekler saçıp la la la la la alaaaaa diye cıplıycam ahahaha
Günaydın benim mavişim. Nasılsın
toplaştık yine işte piskommheheh bugün paldur küldür olasım geldii
sabahtan beri sizi bekliyorum çürüdüm
uyku tutmadı hasretinizdeeennn
yok kız daha öncede gitmiştimgunaydın canımmmmmmmmm
benım keyifler burası sayesınde duzelen keyıflerden işte
sen bugun ilk defamı pazara gideceksin bakalım
Olsun canım benim ya 2 gün şaka gibi 2 günŞükürler olsun bitirdiniz askerliği. Senden mutlusu olamaz şuan.
Evi de mi toparladın sen o zmn çooooook erkencisinPazara yalnız gidebiliyomusun bebeğim.
komşumm bişe izleyemiyorum kiiBenim evdeki internetim 1 aydır yok tatlım. Sürekli arıyorum müşteri hizmetlerini yapıyoruz diyolar yapmıyolar. Yada bi geliyo 10 dk sonra gidiyo. Haline şükret yine bebeğim
Onun halini bi düşünsene yerinde duramıyodur. Kolay mı ya kolay mı. Çocuk özgürlüğüne sevdiklerine sana kavuşuyo
İyiyim güzelim su böreği yiyorum ben çok güzel
Sen napıyosun tatlım
ne yapsan yakışr yavrummmmmmmmmmmmm ben bile heyecanlanıyorum seni böyle görünce
toplaştık yine işte piskomm
yok kız daha öncede gitmiştimbozma moralini hiç yakında dövünecek karşında yine.:
:26::26::26: noldu yavrumm
eveeeeeeetttttttttne yapsan yakışr yavrummmmmmmmmmmmm ben bile heyecanlanıyorum seni böyle görünce
toplaştık yine işte piskomm
yok kız daha öncede gitmiştimbozma moralini hiç yakında dövünecek karşında yine.
ivet bugün atom karınca modundayımgidiyorum kuzum uzak değil bi caddeyi geçiyorum pıt pıt pazar arabamı da alıyorm yapıyorum alışverişimi geliyorum ohh bugün yalnız gidicem kv nin misafiri gelecek hazırlık yapıyodur eltim de sanırım hamile söylemiyolar ama yatış yapıyo kaç gündür niye saklıyolarsa ne saçma
Ben bugün fazla duramayabilirim, arada kaçabilirim, baya işlerim var. patron gelsinde bi.
naptın bakalım h.sonu
Canımsııııınnn.
Aradı mı seninkii, çözüme ulaştınız mı
evetttay yok geçmişi okuyordum da marga nın sevgilisine şok olmuştum
benımkınden daha piskopatlarıda varmış
yok cnm
yani aradıda
çözüm yok bizde sadece kavga var
Cok sağolun canım, sayenizde yeri geldi mutsuzken, üzgünken neşelimdim. zamanın nasıl geçtiğini anlamadım.
İyi ki varsınız bebeklerim :119:
oyy kuzum bu dediğin hepimiz için geçerli yüz yüze görüşemesek de bi çok arkadaşımdan yakınsınız bana derdimi, mutlulğumu ilk paylaştıklarımsınız prosa tişikiri bi borç bilrim açtğı o eski topik sayesinde bulduk birbirimizi
Bilmukabele.
Pros terfi etmeyeydi eyidi. ona çemkirmeyi, sataşmayı özledim
ama ama ben sonki olaydan sonra bi ışık görmüştüm. :26:
pof.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?