Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

heheh bugün paldur küldür olasım geldii

sabahtan beri sizi bekliyorum çürüdüm
uyku tutmadı hasretinizdeeennn
Ben bugün fazla duramayabilirim, arada kaçabilirim, baya işlerim var. patron gelsinde bi.

naptın bakalım h.sonu

iyiyim bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmm senin mutluluğunu paylaşıyorummmmmm :119::119::119:

hadiiiiiiiiiiiiii hadiii bian önce :123::123:
Canımsııııınnn.

Aradı mı seninkii, çözüme ulaştınız mı

Olsun canım benim ya 2 gün şaka gibi 2 gün Şükürler olsun bitirdiniz askerliği. Senden mutlusu olamaz şuan.

Evi de mi toparladın sen o zmn çooooook erkencisin Pazara yalnız gidebiliyomusun bebeğim.

Bugün yarında sallansam, çarşamba bana geçmeez

ben sıkıntı yapmıyorum da asker cok mızmız ya :26:

ayyy sabah sabahh gıcık oluyorum canımm napiimmm
internetimin hızı okadar düşük kiiii
boşuna mı para ödüyorum benn
speed test yaptımm resmen yerlerdee
Benim evdeki internetim 1 aydır yok tatlım. Sürekli arıyorum müşteri hizmetlerini yapıyoruz diyolar yapmıyolar. Yada bi geliyo 10 dk sonra gidiyo. Haline şükret yine bebeğim
Bugün yarında sallansam, çarşamba bana geçmeez

ben sıkıntı yapmıyorum da asker cok mızmız ya :26:

Onun halini bi düşünsene yerinde duramıyodur. Kolay mı ya kolay mı. Çocuk özgürlüğüne sevdiklerine sana kavuşuyo

hiç valla napim aynı şeyler işte
cümrtesi benimki bankadaydı işleri vardı
sivil gidiyo tabi skypeden aradı konuştuk
gişede olan diğer kızla sürekli bişiler konuşuyolar
bana diyo kızmıyon dimi aşkım konuşuyorum onunla diye
kızsam ne olacak dedim
ama aşkım mecbur napim diyo
verim mi telefona konuş onunla diyo
yok dedim istemezzzz

pazartesi yoğun oluyodu normalde dimi:26:

2 güncük daha sıksın dişini. sonrası musmuutluuuu

ne yapsan yakışr yavrummmmmmmmmmmmm ben bile heyecanlanıyorum seni böyle görünce

heheh bugün paldur küldür olasım geldii

sabahtan beri sizi bekliyorum çürüdüm
uyku tutmadı hasretinizdeeennn
toplaştık yine işte piskomm

gunaydın canımmmmmmmmm
benım keyifler burası sayesınde duzelen keyıflerden işte

sen bugun ilk defamı pazara gideceksin bakalım
yok kız daha öncede gitmiştim bozma moralini hiç yakında dövünecek karşında yine.

Olsun canım benim ya 2 gün şaka gibi 2 gün Şükürler olsun bitirdiniz askerliği. Senden mutlusu olamaz şuan.

Evi de mi toparladın sen o zmn çooooook erkencisin Pazara yalnız gidebiliyomusun bebeğim.

ivet bugün atom karınca modundayım gidiyorum kuzum uzak değil bi caddeyi geçiyorum pıt pıt pazar arabamı da alıyorm yapıyorum alışverişimi geliyorum ohh bugün yalnız gidicem kv nin misafiri gelecek hazırlık yapıyodur eltim de sanırım hamile söylemiyolar ama yatış yapıyo kaç gündür niye saklıyolarsa ne saçma

komşumm bişe izleyemiyorum kii
ben dizilerimi izleyemiceksem ne anlamı kaldıı
internet var ama birşey yapılmıyor
google bile yavaş yavaş açılıyor
vidyo fln izlemek oooo

Cok sağolun canım, sayenizde yeri geldi mutsuzken, üzgünken neşelimdim. zamanın nasıl geçtiğini anlamadım.

İyi ki varsınız bebeklerim :119:

eveeeeeeettttttttt

yok cnm
yani aradıda
çözüm yok bizde sadece kavga var

Cok sağolun canım, sayenizde yeri geldi mutsuzken, üzgünken neşelimdim. zamanın nasıl geçtiğini anlamadım.

İyi ki varsınız bebeklerim :119:

oyy kuzum bu dediğin hepimiz için geçerli yüz yüze görüşemesek de bi çok arkadaşımdan yakınsınız bana derdimi, mutlulğumu ilk paylaştıklarımsınız prosa tişikiri bi borç bilrim açtğı o eski topik sayesinde bulduk birbirimizi

Bilmukabele.

Pros terfi etmeyeydi eyidi. ona çemkirmeyi, sataşmayı özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…