İşte geldim burdayım ben bu işte ustayım
Hoşgeldin kuzum. nerde bu millet. kimse yazmamış ben cıktıktan sonra
Evet tatlım bugün çok sakin topiğimiz. Pztesi yoğunluğu dicem ama bizden başka çalışanda yok
Gerçekten çok fenalar. İnsanı vezirde ediyolar rezildeMagazin haberlerine bakıyodum.
Başlık şu : Zevkten Öldürrümm
Bakıyım kim demiş bunu dedim tıkladım baktım ki İVana Sert ablamızHiç şaşırmadım didim.
Aslında kadınceiiz 'erkeği zekamla zevkten öldürürüm ' demiş.
Magaziinciler çook fena yahu
Bide morincim var o da topak topuk geziyor
İşlerim vardı benimde birazını hallettim, sıkıldım. sizi özledim . Biraznıda yarın yapcam, banane
Gerçekten çok fenalar. İnsanı vezirde ediyolar rezilde
Bırak canım ya. Sen mi kurtarıcaksın orasını. Bende 1 iş yaparsam 2 eğlence yapıyorum
Bazı lafları cımbızla çekip taak yapıştırıyolar. Kafalarına göre ekleme çıkarma yapıyolar.
Ben olsam mah. veririm heralde. İyi ki ünlü değilim
* Dimi. bazen kafamı karıştıran şeyler oluyo, çözene kadar canım çıkıyo. bazen çözemiyorum bile. Yalan yanlış bişiler yapıyosamda çıkıcak ortaya :18: ay onlar çıkmadan ben işten çıkayım ahahah
Senin orda sorabileceğin danışabileceğin kimse yok dimi canım. Yalnzı çalışıyosun?
Ferhat Göçer'in ilk defa bi şarkısını beğeniyorum
[video=youtube;v97OAlbl-NQ]http://www.youtube.com/watch?v=v97OAlbl-NQ[/video]
Keşke bende yalnız olsam. İki kişi çalışıyoruz bi de patron bütün gün tepemizde hiç güzel değilMalesef yalnızım. Patrona soruyorum bazen. Anlatamıyosa ( anlamıyorum değil yalnız)
hemen muhasebeyi arıyorum .
dinliyim bakalım ben beğenecek miyim
Keşke bende yalnız olsam. İki kişi çalışıyoruz bi de patron bütün gün tepemizde hiç güzel değil
Dinle bakalım Ferhat abimize kaç puan vericeksin
Patron tam karşımda ve de 2 de kardeşi var. hergün 2 öğün gidip geliyolar
Bide sigara dumanına maruz kalıyorum burda ya pof.
Bu ara işten çıkma düşünceleri sardı yine beni.
Hadi ya ben hep senin işinin rahat olduğunu düşünürdüm. Sakın başka işi garantilemeden çıkma güzelim. Tam söz-nişan üstü olmaz. Gerçi sen akıllı kızsın söylemeye gerek yokta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?