Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

oysssssssssssss
teşekkür ederim bebeğimm çokkkkkkkkkkta severim bunları bennn ama du bakalım İNŞALLAH olur hemen dua edın nolurrr

hızır olan ben hızırsam dermı :) ne bılem
vereydın 50 kuruşu gideydide bukadar konuşmıyaydı hem ayıplamakta ayıp okadar şey biliyor onu bilmiyormuymuş

canımcım
olay şuki bu haftasonu beni aradı bi mutlu bi mutlu havalar uçmuş dedim ne oldu morinciiiiiiiiii annem bize sürpriz yapmış madem oğlum evlenmek istiyor demiş gimmiş bütün beyaz eşyalarımızı almıııııııııııııııııııııııışşşşşşşşşşş diye uçuyor havalara ben bütün havasını söndürdüm tabisi istemeyerek hani onun bu konuda hatası yok onada sürpriz yapmış kv göya ama .!!!!!!!!!!!!! ne demek nasıl olur ortada fol yok yumurta yok ne demek beyaz eşya almak siz benle dalgamı geçiyorsunuz hem kız secer böyle şeyleri bu ne saçmalık daha başıma ne gelecek bilmemne baya baya coştum ben ...
sonra işte sabaha biraz sakinleştim onada kusura bakma senın sucun değil ama ben hiç beğenmedım bu davranışı dedim ben öyle sürpriz istemem bu bana sürpriz değil hakarettir dedim derken oydu buydu hoop biz tartıştık ben kapadım tlf pazar günü tüm gün gezdim tozdum bakırköye gittim kuzenle yemek yedik oradan arkadaşım var benım ona gittik ve ooh
akşam eve bi geldimki benım erkek kardeşim bizim küs olduğumuzdan habersiz benmkini aramış demiş abi buluşup konuşalım salı akşamı bu iş böyle olmayacak!! demiş çünkü bi önceki gece babamla konuşmuş konuyu babamda tutturmuş hala o beni isteyen diğer çocukla görüşsün bizim kız o onun istediği çocuk asla olmaz diyormuş. kardeşimde aramış demiş bu akşam buluşup konuşacaklar. bende dün sabah açtım tlf bir dolu aşk dolu mesajlar ben sensiz yaşayamam ne olur beni anla bilmemne bak kardeşinle buluşacağız salı akşamı eminim o benı anlayacaktır vs bilmemne

bende dedim beni arama
sonra bugunde az önce aramış diyorki gel gidelim seninle arçelik bayisine annemin aldığı modellere herşeye bak beğenmezsen başka şey beğen değiştirelim sen nasıl istiyorsan öyle olsun ama beğeneceğinden eminim diyor hala.!!
bende ben senle konuşmuyorum diyorum sen ev eşyası derdindesin ortada söz yok nişan yok hala beni delirtmeyemi çalışıyorsun sen dedim
oda hala herşey tahmininden bile çok daha güzel olacak güven bana vs......................
allahım delirmeme az kaldı.!!!

bu olayı biliorum , devamı yok mu:26:

Aaa adama bak ya dilenci değil infaz memuru sanki. Sanki vermek zorundasın. Bizde ayakaltı olduğumuza çok geliyo. Yaşlı bi kadın var hemen hemen hergün geliyo müsait değiliz diyoruz. Kadın bigün dayanamadı patladı. Hergün geliyorum hergün müsait değilsiniz bu ne insaf diye bi başladı bağırmaya böyle kaldık şaşkınlıktan

Kimbilir kaç sayfa geride kaldım ama internetim yoktu yazılı kaldım gönderemedim boşa gitmesin bari

şaka mı bu allahım yaa kadın neyin peşinde onu anlamıyorum oğluna karşı göz mü boyamak istiyo nedir derdi. hele bi önce gel kızın ailesiyle tanış sen o kadar ki tepki çektin kzın ailesinden bi düşün bakalım kızı verecekler mi acaba? valla kuzum kızma bana ama babana hak veriyorum ben bu konuda yani adam resmen gelmelerini beklerken kaç zaman oldu gelemediler illaki bi şüphe düşecek içine acaba kzımı istemiyolar mı. hepsinden geçtim kv nin kafasına göre beyaz eşya alması neyin kafası? tamam sevgilinin bi kabahati yok ama keşke o da bi çıkışsaydı anne daha kızı istemedik sen beyaz eşya derdine düştün ne yapmaya çalışıyosun fln deseydi bi şeyler.
gelip isteme mevzusunun gününü ARTIKKKK belirleyeceğine annem beyaz eşya almış diyo heyy allahım yarabbim. bence kardeşin keşke aramasaymış canım ama hayırlısı olsun bundan sonrası için

Özel mesaj yazmamı engelleyen mesaj sayısı uygulaması için son birkaç mesaj gerek. Siz bunu görmezden gelin. Aslında ben yoğum. Naber?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…