Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Terfi mi ettin yoksa

etmedim henüz bebeğim ama müdür çağırdı yanına senın ıkı yılın doldu dımı dedı bende evet dun doldu dedım
senın kadro işini halledelim dedi ve bütün bilgilerimi aldı
ay ay ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy
İNŞALLAH

Puhahahaha

Tospiğimmm aştın kendini Hahahhh ben bu kıza ne diyeyim ya
kadroya giriyorum baya baya devlet memuru oluyorum kızııığğmm

Morincim bitanemmmm çok çok çok çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sevindim kendim kadroya girmiş gibi. Yaşasın ya

Tebrik ederim en bitanem benim

kadroya giriyorum baya baya devlet memuru oluyorum kızııığğmm
amanınnn bak ben bilmiyodum bunu kadrolusun sanıyodum ama iyi ki de bilmiyomusum sevinecek bi şeyim oldu hayırlı uğurlu olsun canım benim şimdiden bu çok güzel bi haber oldu

ivet çok dilim ayıplı oldu dimii

amanınnn bak ben bilmiyodum bunu kadrolusun sanıyodum ama iyi ki de bilmiyomusum sevinecek bi şeyim oldu hayırlı uğurlu olsun canım benim şimdiden bu çok güzel bi haber oldu

ivet çok dilim ayıplı oldu dimii

Bi laf vardı evlenince kadının dilinin bişeyi çocuk doğurunca bişeyi gider miydi neydi öyle bişey

Şimdi içeri bi dilenci girdi. yaşlıca bi adam.

Ama alışkanlık edindi. daha önce patrona denk gelmişti patron kızdı kovdu. adam kapıyı çarpıp gitmişti. ( adam dinç gibi görünüyo üstü başıda pis değil :26:)

Geldi bana 50 krş-1 tl versene falan diyo

dedim amca sen buraya daha öncede gelmiştin ve tartışmıştınız.

bana diyo ki; ya ben hızırsam, niye öyle konuşuyosun, demekki hızırada ben böyle söylermişim. ben niye saygılı değilmişim Allahtan korkcakmışım. 50 krşla fakir olmazmışım .

makineli tüfek gibi konuştu konuştu gene aynı şekilde kapıyı çarptı gitti.

Bide beni ayıpladı.

Şok oldum hiç bişi diyemediiiiiimmmm

Aman sakla yazdıklarını. Yeni nickini biliyomu? Seninki çakal bulur bu nicki de dikkatli ol
bilmez mi canım aynı evi paylaşıyoruz sonuçta ne kadar izleyebilirim ki

kız böylesinden korkulur he yalnız kalmanda iyi olmuyo aslında adam gıcık olur musallat olur allah korusun:26:

bilmez mi canım aynı evi paylaşıyoruz sonuçta ne kadar izleyebilirim ki

kız böylesinden korkulur he yalnız kalmanda iyi olmuyo aslında adam gıcık olur musallat olur allah korusun:26:

Allahtan meydanda bi yerdeyiz, ara sokak falan olsa sıkıntı. bi çığğlık atsam duyulur, o yüzden rahatım da. adam manyak ya. bide beni rencide ediyo.

Elin ayağın tutuyo, çenede var, ulan git pazarda bişi sat. bu desem ne derdi acaba camları indirebilirdi belki.

aman neyse gecti gitti.

allahtan dememişsin benim kuzenim buna benzer bi şey demişti adamın birine sırtını döndü yoluna devam ediyo kuzenim, pat kafasına içki şişesiyle vurdu adamm

yuuuhhhh
naptınızz snra

yarn sabah cıkıyo,bavulu resm cekmiş göndrdi şimdi
napalım canım kuzenim yakınlarına haber vermiş hastaneye götürmüşler dikiş falan atıldı. adamdan şikayetçi olmuşlar adam deli ayağına sallınmış öyle geçti gitti bayaa oldu rahat 7-8 yıl olmuştur.

oyyyyy ona da zaman geçmiyodur şimdii

Şaka gibi ya

geçmiyo vaa pofffffffff.

yarın hiç geçmz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…