hiç hızlı geçmediiiiiiiii . allll trafik varmış. ouffff
Normalde ne kadar sürüyo arası tatlım
haklısın insanlar yıllarca uğraşıyor:26: ayy allah bu konuda doktora muhtaç etmesin inşallah kolaylıkla olsun, amin.daha yeni başladınız,hemen üzülmek yok.
hayırlısıyla zamanında gelsin bebito
*
amin inş
O sayılırım zaten çooook benziyoruz ama benim gözlerim biraz daha koyu yeşil o kadar Tmm değiştirmeyeyim o zmn
6 saat.
ama trafk olunca geç geliyo hep
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnhaklısın insanlar yıllarca uğraşıyor:26: ayy allah bu konuda doktora muhtaç etmesin inşallah kolaylıkla olsun, amin.
ivet doğru karar kutluyorum senii
benim kv geldi bağaa tatlı getirmiş ama yemicem kocamla diyetteyiz gündüz çok az yiyoruz akşam beraber abur cuburun dibine vuruyoruz
dün sitem ediyo bana hiç annene benzemiyosun baban annene diyo muydu kalk hanım meyve getir ya da çay koy diye. annen kendi önce çay getiriyodu sonra meyve getiriyodu:26::26: ee napim o ses türkiyeyi izliyodumreklamda getiricektim zaten
Tatlm yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsiniz. Hem otogarda biraz bekle heyecan olur
haklısın insanlar yıllarca uğraşıyor:26: ayy allah bu konuda doktora muhtaç etmesin inşallah kolaylıkla olsun, amin.
ivet doğru karar kutluyorum senii
benim kv geldi bağaa tatlı getirmiş ama yemicem kocamla diyetteyiz gündüz çok az yiyoruz akşam beraber abur cuburun dibine vuruyoruz
dün sitem ediyo bana hiç annene benzemiyosun baban annene diyo muydu kalk hanım meyve getir ya da çay koy diye. annen kendi önce çay getiriyodu sonra meyve getiriyodu:26::26: ee napim o ses türkiyeyi izliyodumreklamda getiricektim zaten
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn
beklicek şeyim kalmadı,dermanıııımm.
Sen kiiiiiiii 15 ay beklemiş asker yarenisin
Tospiğim sen napıcaksın ya:26:
kuzum ilk evlendiğimizde öyleydm bende sonra kızmaya başladı iştahm açıldı kilo alıyorum yemeklerimi az ver lütfen diyodu şimdi dediği gibi yapıyorum bu sefer sitem ediyoHhahahhh bu diyetle kilo verebiliyomusunz bari
Bende annenin bi üst versiyonuyum galiba. Benimkine bişeyler yedirmeye bayılırımmmmm. Durmadan tatlı yapayım mı meyve soyayım mı, çerez mi koysam diye tepesinde dolanıyorum. Yeteeer diye isyan ediyo
Sen kiiiiiiii 15 ay beklemiş asker yarenisin
Tospiğim sen napıcaksın ya:26:
indi 4 de biniyorrr
hadiii saat 4 olsun binsin
gecmezz işteeee30 dk.cık kız
İstanbuldan İzmit otobüsüne mi biniyor 4te. Ne kadar sürüyor İst-İzmit
kuzum ilk evlendiğimizde öyleydm bende sonra kızmaya başladı iştahm açıldı kilo alıyorum yemeklerimi az ver lütfen diyodu şimdi dediği gibi yapıyorum bu sefer sitem ediyoayy onun yüzünden ben de yiyorum resmen nefsimle cebelleşiyorum evde şu an en sevdiğim tatlılar buzdolabında duruyo annesi de baklava getirdi yemiyorum ama aklımdan çıkmıyo hem şimdi yicem hem akşam onla yicem fazla abartmış olcam o yüzden direntospikkkk diyorum çok da şişko olsa tamam dicem gördünüz yani fotolarda abartıyo o
hangi konuda yavrum :26:
deli deli konuşma yavrum şafak kaçtan başlamıştı şimdi saatlerin geçmeyeceğinden sitem ediyogecmezz işteeee
evet kuşum.1,bçuk-2.
trafik vardır bide
ayy sorma valla çok takar benimki kilosunu yemez hemen zayıflar bi ara 86 kiloya çıktı aslında 180 cm boyu olan biri için çok değil ama bu başladı akşamları koşuya çıktı derken 77 kiloya düştü ben zayıflamak istesem kırk sene uğraşırımBende evlenince kilo almaktan çok korkuyorum ya. Yapar yapar yerim heraldeBizim erkeklerde kız gibi oldu heee bizden çok düşünüyolar kilolarını
Askerlik konusunda bebeğim. Neyse şimdi onu düşünmek yok vazgeçtim
deli deli konuşma yavrum şafak kaçtan başlamıştı şimdi saatlerin geçmeyeceğinden sitem ediyo
ayy sorma valla çok takar benimki kilosunu yemez hemen zayıflar bi ara 86 kiloya çıktı aslında 180 cm boyu olan biri için çok değil ama bu başladı akşamları koşuya çıktı derken 77 kiloya düştü ben zayıflamak istesem kırk sene uğraşırım
kuzummmöyle itelemişim ki beynimin en ucra köşelerinde resmen askerlik mevzusu hatırlamak istemiyorum 2015 e kadar yüksek lisansa başlasın istiyorum ama şimdi değil tecilin bitimine yakın bi iki yıl daha kazanalım ayy ne biliyim o ertelemek istemiyo daha fazla önümüzden kalksın diyo ama ben nasıl onsuz kalıcam bilmiyorum
bronzzz yine geldi çişimmsen yaptın mı yoksa tutuyon mu daha
[video=youtube;2x1ei5RHfrM]http://www.youtube.com/watch?v=2x1ei5RHfrM[/video] sana bunu armağan ediyorumhihih.
ay akşam ne yesek ki
yaptım yaptım.
relaxım şuan,ama açım.
demin aşure yidim
[video=youtube;2x1ei5RHfrM]http://www.youtube.com/watch?v=2x1ei5RHfrM[/video] sana bunu armağan ediyorum
önden bi atıştırmalık olsun afiyet olsun ana yemek akşama
ALLAH iyiliğini versin.
çok güldürme. gülmek için masa altına eğilmek zorunda kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?