Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

daha yeni başladınız,hemen üzülmek yok.

hayırlısıyla zamanında gelsin bebito
*
amin inş
haklısın insanlar yıllarca uğraşıyor:26: ayy allah bu konuda doktora muhtaç etmesin inşallah kolaylıkla olsun, amin.
O sayılırım zaten çooook benziyoruz ama benim gözlerim biraz daha koyu yeşil o kadar Tmm değiştirmeyeyim o zmn

ivet doğru karar kutluyorum senii

benim kv geldi bağaa tatlı getirmiş ama yemicem kocamla diyetteyiz gündüz çok az yiyoruz akşam beraber abur cuburun dibine vuruyoruz

dün sitem ediyo bana hiç annene benzemiyosun baban annene diyo muydu kalk hanım meyve getir ya da çay koy diye. annen kendi önce çay getiriyodu sonra meyve getiriyodu:26::26: ee napim o ses türkiyeyi izliyodum reklamda getiricektim zaten

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn
Tatlm yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsiniz. Hem otogarda biraz bekle heyecan olur

beklicek şeyim kalmadı,dermanıııımm.

Hhahahhh bu diyetle kilo verebiliyomusunz bari
Bende annenin bi üst versiyonuyum galiba. Benimkine bişeyler yedirmeye bayılırımmmmm. Durmadan tatlı yapayım mı meyve soyayım mı, çerez mi koysam diye tepesinde dolanıyorum. Yeteeer diye isyan ediyo

kuzum ilk evlendiğimizde öyleydm bende sonra kızmaya başladı iştahm açıldı kilo alıyorum yemeklerimi az ver lütfen diyodu şimdi dediği gibi yapıyorum bu sefer sitem ediyo ayy onun yüzünden ben de yiyorum resmen nefsimle cebelleşiyorum evde şu an en sevdiğim tatlılar buzdolabında duruyo annesi de baklava getirdi yemiyorum ama aklımdan çıkmıyo hem şimdi yicem hem akşam onla yicem fazla abartmış olcam o yüzden direntospikkkk diyorum çok da şişko olsa tamam dicem gördünüz yani fotolarda abartıyo o
Sen kiiiiiiii 15 ay beklemiş asker yarenisin

Tospiğim sen napıcaksın ya:26:

hangi konuda yavrum :26:

Bende evlenince kilo almaktan çok korkuyorum ya. Yapar yapar yerim heralde Bizim erkeklerde kız gibi oldu heee bizden çok düşünüyolar kilolarını

Askerlik konusunda bebeğim. Neyse şimdi onu düşünmek yok vazgeçtim

gecmezz işteeee

evet kuşum.1,bçuk-2.

trafik vardır bide
deli deli konuşma yavrum şafak kaçtan başlamıştı şimdi saatlerin geçmeyeceğinden sitem ediyo
ayy sorma valla çok takar benimki kilosunu yemez hemen zayıflar bi ara 86 kiloya çıktı aslında 180 cm boyu olan biri için çok değil ama bu başladı akşamları koşuya çıktı derken 77 kiloya düştü ben zayıflamak istesem kırk sene uğraşırım

kuzummm öyle itelemişim ki beynimin en ucra köşelerinde resmen askerlik mevzusu hatırlamak istemiyorum 2015 e kadar yüksek lisansa başlasın istiyorum ama şimdi değil tecilin bitimine yakın bi iki yıl daha kazanalım ayy ne biliyim o ertelemek istemiyo daha fazla önümüzden kalksın diyo ama ben nasıl onsuz kalıcam bilmiyorum

hihih.

ay akşam ne yesek ki

[video=youtube;2x1ei5RHfrM]http://www.youtube.com/watch?v=2x1ei5RHfrM[/video] sana bunu armağan ediyorum

önden bi atıştırmalık olsun afiyet olsun ana yemek akşama

ALLAH iyiliğini versin.

çok güldürme. gülmek için masa altına eğilmek zorunda kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…