Bende zor zayıflıyorum tatlım ya ama benimkide kafasına koysun deli gibi kilo veriyo. O zmn napıyoruz fazla yemek pişirmiyoruzdeli deli konuşma yavrum şafak kaçtan başlamıştı şimdi saatlerin geçmeyeceğinden sitem ediyo
ayy sorma valla çok takar benimki kilosunu yemez hemen zayıflar bi ara 86 kiloya çıktı aslında 180 cm boyu olan biri için çok değil ama bu başladı akşamları koşuya çıktı derken 77 kiloya düştü ben zayıflamak istesem kırk sene uğraşırım
kuzummmöyle itelemişim ki beynimin en ucra köşelerinde resmen askerlik mevzusu hatırlamak istemiyorum 2015 e kadar yüksek lisansa başlasın istiyorum ama şimdi değil tecilin bitimine yakın bi iki yıl daha kazanalım ayy ne biliyim o ertelemek istemiyo daha fazla önümüzden kalksın diyo ama ben nasıl onsuz kalıcam bilmiyorum
Bende zor zayıflıyorum tatlım ya ama benimkide kafasına koysun deli gibi kilo veriyo. O zmn napıyoruz fazla yemek pişirmiyoruz
Valla kusura bakma canım ya nerden aklına getirdim neyse bunları konuşmaya daha çooook seneler var boşverelim
Boncuğum vakit tamam. Hadi sana bol bol eğlenceler, koklaşmalar, sırıtmalar
Bak zmn geçti gitti gördün mü? Bu son ayrılığınız bundan sonra elini uzatsan tutacak. Çok çok çoooooooook mutlu ol bebeğim benim
Anası aramış,erken gel-yemek yeme,senin için çok yemek yaptım,abinlerde gelcek diyomuş
keşke varış saatini geç söyleseymiş be canım. ne olcak şimdi:26:
trafik vardı,geç indim diyecek
zaten benimle görüşceğini biliolar.
o zaman hiç moral bozmaya gerek yok kuzum akşamı düşün ne kaldı şurda
ayy yollar hiç bitmicekmiş gibi gelmeye başladı şuan:18:
kızlar bugün çok mızmızlandım.
valla hakkınızı helal edin
kuzum çok normal çünkü kavuşmaya az kaldıkça daha çok heyecan yapıyosun allah nazarlardan saklasın ki böylesine seviyosun seviliyosun heyecan bunca yıla rağmen devam ediyor
orda beklemek de ayrı heyecan verici oluyor dimi. kuzum çok iyi anlıyorum seni aklıma bizim eşimle daha sevgiliyken otogardaki kavuşma anlarımız geliyoo nasıl sabırsızlanırdım bizimde o zamanlar 6 saat mesafe vardı aramızda okurken
çok özledim be tosbişim.
şuan otogara ışınlanmak istiyorum.
ayyyyy.yüreğim ağzımda şuan
orda beklemek de ayrı heyecan verici oluyor dimi. kuzum çok iyi anlıyorum seni aklıma bizim eşimle daha sevgiliyken otogardaki kavuşma anlarımız geliyoo nasıl sabırsızlanırdım bizimde o zamanlar 6 saat mesafe vardı aramızda okurkenne günlerdi ama geçti gitti iştee
oynaa yavrum oynaaaaben çıkıyorum şimdi canım hava kararmadan markete gidiyim geliyim daha yimek yapıcam yarın mis kokulu parfümünü sıkıştıra sıkıştıra gel topiğe çok güzel bi akşam diliyorum sana kuzum çok mutlu olun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?