Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Bende zor zayıflıyorum tatlım ya ama benimkide kafasına koysun deli gibi kilo veriyo. O zmn napıyoruz fazla yemek pişirmiyoruz

Valla kusura bakma canım ya nerden aklına getirdim neyse bunları konuşmaya daha çooook seneler var boşverelim

Boncuğum vakit tamam. Hadi sana bol bol eğlenceler, koklaşmalar, sırıtmalar
Bak zmn geçti gitti gördün mü? Bu son ayrılığınız bundan sonra elini uzatsan tutacak. Çok çok çoooooooook mutlu ol bebeğim benim

erkekler öyle canım onlar daha çabuk zayıflıyo :26::26: kızz sen kilodan hiç bahsetme gayet iyisin canım aslında bende kilo almadım çok şükür evlendiğimden beri ama ne biliyim bazen triplere giriyorum kendi kendime yoksa çok takıntılıyım bi ara çok fazlam vardı zayıfladım ondan beridir tartıya hergün çıkarım gram oynasa yemeği keserim. bende gündüz az yiyiyp kalori almamaya çalışıyorum akşamları ne yiceksem kocamla yiyorum. kızıyo benimleyken ye diyor

sağol bitanem

kalkmış oto bende 45-50 dk snra çıkcam.

gecti vallahi.

hepimiz muutlu olalım,aşık aşııık gezelim

Anası aramış,erken gel-yemek yeme,senin için çok yemek yaptım,abinlerde gelcek diyomuş

ayy yollar hiç bitmicekmiş gibi gelmeye başladı şuan:18:

kızlar bugün çok mızmızlandım.
valla hakkınızı helal edin

kuzum çok normal çünkü kavuşmaya az kaldıkça daha çok heyecan yapıyosun allah nazarlardan saklasın ki böylesine seviyosun seviliyosun heyecan bunca yıla rağmen devam ediyor

kuzum çok normal çünkü kavuşmaya az kaldıkça daha çok heyecan yapıyosun allah nazarlardan saklasın ki böylesine seviyosun seviliyosun heyecan bunca yıla rağmen devam ediyor

çok özledim be tosbişim.

şuan otogara ışınlanmak istiyorum.

ayyyyy.yüreğim ağzımda şuan

çok özledim be tosbişim.

şuan otogara ışınlanmak istiyorum.

ayyyyy.yüreğim ağzımda şuan
orda beklemek de ayrı heyecan verici oluyor dimi. kuzum çok iyi anlıyorum seni aklıma bizim eşimle daha sevgiliyken otogardaki kavuşma anlarımız geliyoo nasıl sabırsızlanırdım bizimde o zamanlar 6 saat mesafe vardı aramızda okurken ne günlerdi ama geçti gitti iştee

geçti gitti hepsi anı olarak hafızalarda kaldı

ne kıymetli günlermiş ama dimi

teşekkür ederim fıstığımöpüyorum seni

Çok trafik varmış

ortalığı toparlıyıp çıkayım,orda bekliyim bari.

byby

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…