Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Amiiiin kuzum inşallah

göbüşler bebiş yazmışın sabah gördüm, yaptım

teyzoş olalım bizdeeeeeee

Gider gider 5e kdar tutcak halin yok ya
az sora gitceeeeeeek .oh

kızlar kocam iyice havalara girdi 2 günde hamilelik belirtileri ortaya çıkıcak sanıyo ne desem sen artık yüklüsün iş yapma yat diyo bi de hamile kalsam peri kızı gibi bakıcak 9 ay boyunca bana heralde

puhahah

du bismillah.

şimdiden böyleyse hamil olunca düşünemiyoruumm

Amiiiin kuzum inşallah

göbüşler bebiş yazmışın sabah gördüm, yaptım

teyzoş olalım bizdeeeeeee

az sora gitceeeeeeek .oh

göbüşlere bebiş dolasıcalar dimi napim ordada ben aynı ben aslında daha hanım hanımcığım kızzzzzzzzzzzzzzzz benim ikinci çişim geldi gidiyorum bi daha yapıcammm

göbüşlere bebiş dolasıcalar dimi napim ordada ben aynı ben aslında daha hanım hanımcığım kızzzzzzzzzzzzzzzz benim ikinci çişim geldi gidiyorum bi daha yapıcammm

yuh.

hamilelerin boyna çisi gelirmiş.

yoksa

yoksa
yoksağğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ

yuh.

hamilelerin boyna çisi gelirmiş.

yoksa

yoksa
yoksağğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ

kız sende koCAMLAŞMAA bu çiş su çişi ilk çişten sonra kana kana su içtim haliyle fazlasını attım ikincisinde ayrıcana biz ne zaman çocuğa karar verdik daha bi hafta olmamıştır ne belirtisi olsun

ivet bi de ilişkiden sonra biraz kadının yatması lazım derler 15- 20 dk ayağa kalkmasa yeter benim kocam beni sabaha kadar yatırıyo çişim geldi diyorum olmaz yapma diyor çocuk musun tut kendini diyo27:

Seninki abartmış

o testi şaapnca bize yaz. geçi sen yazarsın da , olsun genede söyliyim ben içimde kalmasın

kız sende koCAMLAŞMAA bu çiş su çişi ilk çişten sonra kana kana su içtim haliyle fazlasını attım ikincisinde ayrıcana biz ne zaman çocuğa karar verdik daha bi hafta olmamıştır ne belirtisi olsun

nihahaha. ya banane bende gaza geldim. sana artık hamiş gözüyle bakıyorum o la laaaa laaaa

Seninki abartmış

o testi şaapnca bize yaz. geçi sen yazarsın da , olsun genede söyliyim ben içimde kalmasın

3 aralıkta adet olucam muhtemelen ama olmazsam yapıcam testi ne diyon yavrummm o çift çizgiyi görür görmez kocişe bile söylemeden gelir yazarım size ona akşam sürpriz yaparım ayy hadi inşallah

3 aralıkta adet olucam muhtemelen ama olmazsam yapıcam testi ne diyon yavrummm o çift çizgiyi görür görmez kocişe bile söylemeden gelir yazarım size ona akşam sürpriz yaparım ayy hadi inşallah

Şafak sayalım o zaman

3 aralık-6 aralık arası anavatan kan ağladı ağladı, ağlamadı --->

Şafak sayalım o zaman

3 aralık-6 aralık arası anavatan kan ağladı ağladı, ağlamadı --->
bence de şafak sayıyım ben ayyy ama bu ay için umutlanmak istemiyorum sonra hayal kırıklığı yaşarım üzülürüm
40 dk. sonra aşkit İstanbul-Esenlerdee :119::119::118:

bize yaklaşmış dimek hadi kalanını da sağsalim bitirin inşallah

bence de şafak sayıyım ben ayyy ama bu ay için umutlanmak istemiyorum sonra hayal kırıklığı yaşarım üzülürüm

bize yaklaşmış dimek hadi kalanını da sağsalim bitirin inşallah

daha yeni başladınız,hemen üzülmek yok.

hayırlısıyla zamanında gelsin bebito
*
amin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…