Amiiiin kuzum inşallahihihihiben hamiş topiklerine dalıyorum ki artık ordakiler benden çok biliyo bat sat hgs ne bbilmiyodum mesela öğrendim bebiş istiyorum artık hemencecik allah nasip eder inşallah cuma günü daktıra gidicez kocamla bakalım genel bi muayene etsin beni doktor abla ayhh çok utanıyorum ama çamsakızını ondan soruodum bakalım inşallah herbi şeyim normal çıkar ve önümüzdeki ay rabbim bebek sahibi olmaı nasip edeer
az sora gitceeeeeeek .oh
Gider gider 5e kdar tutcak halin yok ya
kızlar kocam iyice havalara girdi 2 günde hamilelik belirtileri ortaya çıkıcak sanıyo ne desem sen artık yüklüsün iş yapma yat diyobi de hamile kalsam peri kızı gibi bakıcak 9 ay boyunca bana heralde
Amiiiin kuzum inşallah
göbüşler bebiş yazmışın sabah gördüm,yaptım
teyzoş olalım bizdeeeeeee
az sora gitceeeeeeek .oh
göbüşlere bebiş dolasıcalar diminapim ordada ben aynı ben aslında daha hanım hanımcığım kızzzzzzzzzzzzzzzz benim ikinci çişim geldi gidiyorum bi daha yapıcammm
puhahah
du bismillah.
şimdiden böyleyse hamil olunca düşünemiyoruumm
yuh.
hamilelerin boyna çisi gelirmiş.
yoksa
yoksa
yoksağğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
ivet bi de ilişkiden sonra biraz kadının yatması lazım derler 15- 20 dk ayağa kalkmasa yeter benim kocam beni sabaha kadar yatırıyo çişim geldi diyorum olmaz yapma diyor çocuk musun tut kendini diyo27:
kız sende koCAMLAŞMAAbu çiş su çişi ilk çişten sonra kana kana su içtim haliyle fazlasını attım ikincisinde ayrıcana biz ne zaman çocuğa karar verdik daha bi hafta olmamıştır ne belirtisi olsun
Seninki abartmış
o testi şaapnca bize yaz. geçi sen yazarsın da , olsun genede söyliyim ben içimde kalmasın
3 aralıkta adet olucam muhtemelen ama olmazsam yapıcam testine diyon yavrummm o çift çizgiyi görür görmez kocişe bile söylemeden gelir yazarım size ona akşam sürpriz yaparım ayy hadi inşallah
Bende mi değiştireyim avatarımı:44:
bence de şafak sayıyım benŞafak sayalım o zaman
3 aralık-6 aralık arası anavatan kan ağladı ağladı, ağlamadı --->
40 dk. sonra aşkit İstanbul-Esenlerdee :119::119::118:
yoo güzel.
ben bazen sıkılıyorum o yüzden değişiyorum
Bende mi değiştireyim avatarımı:44:
bence de şafak sayıyım benayyy ama bu ay için umutlanmak istemiyorum sonra hayal kırıklığı yaşarım üzülürüm
bize yaklaşmış dimek hadi kalanını da sağsalim bitirin inşallah
Boncuğum bak gün ne kadar çabuk geçti kaldı 1 saat
nayırrrrrrrrr nolamazzzz değiştirme seni o sanıyorum bazen ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?