- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
İyiym şekerim sen nasılsın
Hmm erken kalmışsın aferin sanaHalana ulaşabildin mi tatlım merak ettim
Ayy maşallah yeni evlisiniz. Rabbim mutlu etsin inşallah
Alışabildin mi evliliğe nasıl gidiyor
son bölüm kaldı sadece. topicde kimse yokken izliyorum
neler neler oldu valla. merhamet'i bayadır izlemedim. ona başlıcam bugün yarın..
sagol canimm
ilk 1 ay falan.cok zorlandim ben.anneme.cok duskunum ..
ama zamanla alisiyorsun mecbur :97:
Tosbiğim whats.'dan yazdım ama iletilmemiş.
Bide resim gelmedi
günaydın cici hatunlar ben geldimmmmkeyifler nasıl bakalım
günaydın cici hatunlar ben geldimmmmkeyifler nasıl bakalım
Tünaydın tosbikiiimmm
İzleyesim de gelmiyo nedenseeee
internetim mi bitmiş anlamadım kuzum sabah baktım lira düşmüş bende kapadım neti yarın paketim yenileniyo nasılsa. resim olayı niye öyle oluyo anlamadımsenden de gelmiyo bana internetten baktım dün samsung telf. için bilmem ne güncellemesi adını hatırlamıyorum şimdi onla ilgili bi şeyler yazıyodu
o değil de benim derdim şimdi başkaPAZAR günü eşimin babaannesiyle dedesi bize gelicek yemeğe. ilk kez gelicekler ve babaanne bildiğin süper ninelerden. ne yemek yapsam diye kara kara düşünüyorum aklıma bi sürü şey geldi ama karar vermekte güçlük çekiyorum:26: o değil niye pazar günü yani zaten kocamla geçirebileceğim tek gün hafta içi çuvala girdi sanki o da değil. dün akşamüstü kv aradı tam evden çıktım markete giiyorum neyse yukarı çıkıyım ne istiyo bakalım dedim tel.im meşguldü. meğer eltim ordaymış çay içiyolar girdim bende oturdum bi yarım saat hiç söylemiyo bana babaanneler size gelmek istiyo diye gidiyo oğluna söylüyo. akşam eşim söyledi bize gelmek istiyolarmış. gelsinler tabi ama anan niye sana söylüyo da bana söylemiyo sanki o yapıcak hazırlığı
Hoşgeldin kuzum. Seni anıyoduk bizde iyi insan misali
tünaydın dimi öğlen oldunaber okullu güzel bitmedi mi daha sınavların?
senin yerine izliyorum ben
benimki de samsung ama :26: neyse dur diğer derdini okıyım ben
o değil de benim derdim şimdi başkaPAZAR günü eşimin babaannesiyle dedesi bize gelicek yemeğe. ilk kez gelicekler ve babaanne bildiğin süper ninelerden. ne yemek yapsam diye kara kara düşünüyorum aklıma bi sürü şey geldi ama karar vermekte güçlük çekiyorum:26: o değil niye pazar günü yani zaten kocamla geçirebileceğim tek gün hafta içi çuvala girdi sanki o da değil. dün akşamüstü kv aradı tam evden çıktım markete giiyorum neyse yukarı çıkıyım ne istiyo bakalım dedim tel.im meşguldü. meğer eltim ordaymış çay içiyolar girdim bende oturdum bi yarım saat hiç söylemiyo bana babaanneler size gelmek istiyo diye gidiyo oğluna söylüyo. akşam eşim söyledi bize gelmek istiyolarmış. gelsinler tabi ama anan niye sana söylüyo da bana söylemiyo sanki o yapıcak hazırlığı
hoş buldum ballı lokmamsenin nişanlın şehir dışında mı okuyodu kuzum?
ihihihhigeçmişi okudum aynen öyle kız yine 10.30 gibi uyandım annemle ablamla yataktayken çene çaldım havadisleri aldım kalktım geldim canım kocam yaaa beni yormak istemedi bugün izin vermedi arkasından kalkmama bende uykuya devammm akşama güzel yemekler tatlılar yapıcam ona ben de
beyin bedava diye boşuna demiyorum bende işte bronzummmDimiiii! nkocan işte. evde olann sensin yemeğini ikramını hazırlayack olan sensin!
elticiğin kv. giderken seninde ziline bassa ne olur, ya da kv. de ' x geldi sende gel' deyiverse.. gidip gitmemek sana kalmış nasıl olsa.
kız bu dede gene densizlik etmesin?
öyle değil de üçümüz beraberken kendimi sevgililerin yanındaki 3. kişi gibi hissediyorum. kv bi şey oldu mu hemen ona dönüp anlatıyor bi şey yapıcak olsa yine ona dönüp soruyo bende öyle bakıyorum. o yüzden mümkün olduğunca az görüşmeye çalışıyorum. ama şimdi babaanneler gelicek ya kv.ler de gelecek e eltileri de çağırıcam mecbur.Aaaa cidden niye söylemiyo kiTatlım peki sana karşı aleni bi hareketi oluyo mu? Laf sokması eltini övmesi onun yannda olması vs. Yinede korktuğun kadar olmadı sanki:26:
Hmm yemek konusunda aklıma pek bişey gelmiyo ama yinede yazayım.
Mercimek Çorbası
Karnıyarık
Biber dolması/ Baebunya
Çiğ Börek
Pilav
Baklava
yok kuzum onun derdi başka beni kaldırmamasının sebebi başkaKarşılıklı çıkar ilişkisi mi bu
Yoo o nerden çıktı tatlım hep yanı başımda kokusuna doyamadığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?