Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Sen mesafeli ol canım, boşver. hem daha gizemli

bence sen yapamyı düşündükklerini söyle . milletin ne yiyp ne yemediğini bilemeyiz çünkü

Tmm o zmn değiştiriyorum
Domates Çorbası
Sigara Böreği
Amerikan Salatası
Yaprak Sarma
Sebzeli Kebap
Pilav
Haşhaşlı tatlı

Evet tatlım Allahtan askerlik yok bi onu düşünüp rahatlıyorum ama okul var işte artık insan evlenmek yuvasını kurmak istiyo

Kesinlikle katılıyorum buna. Çok muhabbet tez ayrılık getirir zaten. Sen herkese eşit uzaklıkta ol gün gelince en sevilen sen olursun

aynen öyle .

sen hiç anlatmıyosun ama . gelip gidiyolar mı kv.kp size? nasıl gidiyor sohbet muhabbet

bence sen yapamyı düşündükklerini söyle . milletin ne yiyp ne yemediğini bilemeyiz çünkü

haklısın canım bazen diyo kv beni annen yerine koy anne kız olalım seninle. öyle samimiyetsiz geliyo ki anlatamam. sen beni 2. sınıf gelin yerine koy sonra ben seni annem biliyimmm ahhh ahhh canım annem kardeşim yarın memlekete gidicek bi haftalığına şimdiden bi sürü şey hazırlamış sana da göndericem diyo ne istiyosun canın ne istiyosa söyle diyo kurban olduğum kim insanın gerçek annesi gibi olabilir kiii

aklımdan geçenleri yazayım o zaman aklıma köfteli tuzlu yoğurt çorbası geldi veya bugün et haşlıcam onun suyundan ayırıp o suyla mercimek çorbası yapıyım dedim. çorbayı dert etmiyorum her türlü hallederim önemli olan ana yemek. neyse bizim yöreye has bi yemek var sarımsaklı ıspanaklı köfte. köftelik bulgurdan hazırlanıyo sonra top top yuvarlayıp ortasına parmağınla bastırıyosun sonra onları suda haşlıyosun. bu arada ıspanağı haşlayıp bi yandan sarımsak eziyosun ıspanak haşlandıktan sonra suyunu süzüp sarımsakla karıştırıyosun en son köfteleride ekleyip zeytinyağıyla karıştırıyosun. ben bunu kesin yapıcam ama ortaya servis tabaklarına koyucam isteyen tabağına alır. ana yemek olarak aklıma tas kebabı geldi en son pilav yaparım ama pilavı boş vermek istemiyorum yanına tavuk mu kızartsam. ama tatlıya dair aklıma bi şey gelmiyo. salata bi de abugannuç bu da yöresel mezelerden öyle düşündüm ama aklıma pilav yerine mantı da gemiyo değil hani:26:

yöreselleri, meze olarak kullan. herkes yemeyebilir. mesela tas kebabını yemeyen erkek yoktur, kesinlikle yapmalısın

mantıyı boşver, pilav daha çok yakışıyor misafir sofralarına.

ayrıca corba dediğin sıcak olur, yap mis gibi mercimek çorbasını

Tmm o zmn değiştiriyorum
Domates Çorbası
Sigara Böreği
Amerikan Salatası
Yaprak Sarma
Sebzeli Kebap
Pilav
Haşhaşlı tatlı

o zaman kızlar şöyle yapıyorum dediğim ıspanaklı köfteyi ve abugannucu meze olarak salatayla beraber masaya koyucam isteyen tabağına alır. çorbam et suyuna olsun ama bronz tımam mı mercimek çorba yapıcam. ana yemek taskebabı ardından pilav gelicek. peki pilavın yanına tavuk pirzola kızartsam mı kızartmasam mı?

lunnam haşhaşlı tatlı nasıl oluyo:26: tarifi var mı sende?

ekstra bişeye gerek yok bence. zaten o mezeleride servis tabaklarına (pilavın kebabın ) yanına alacaklar muhtemelen. nasıl yesin kızım insanlar
ayyyyyyyyyyyy

çalıkuşuna aşığım ben yaaaaaaaaaaaaaaaa
üstüne dizi tanımam şu sıralar
burakada fahriyeyede bayılıyorummmmmmmm

ayyy bende bayılıyorum fahriyeye

ama izlemiyorum çalıkuşunu. ben tvde dizi izlemiyrum hatta. burda açıyorum izleyemediklerimi.

Ee artık gelsinler niye haftaya
O bile çooook

Bnde dizi izlemiyorum hiç bu ara güneşi beklerkeni izliyo musun acayip olaylar değişmiş ama 5 hftadır falan izlemiyorm ben reklamlarında gördüm sadece :44:

kv de bu haftasonu gelelim demiş de bu haftasonuna 2 gün var kuzum olmazki annem halıları yıkamaya göndereyim perdeleri yıkıyayım falan diyor o sebepten haftaya istedi

o değilde diye diye sıralamışsın dertleri kuzum
vala ben sana güveniyorum. ben hiç anlamam pek fikirde veremem ama ne yaparsan yap güzel yaparsın el lezzetin var sonuçta hiç korkma..
kv de kötü niyetle demmeiştir belki hemen kızma ne bileyim akıl edememiştir falan :26:

ne biliyim yaa ilk kez gelicekler yaa her şey güzel olsun yediklerinde hımmmsss ne güzel desinler içlerinden sonra bi de ne hamaratmış bi sürü şey yapmış desinler yani desinler işteee
canım canımcımmmm sen şimcik böylee gezdiğin için bnm kv yide hoş görüyosun ama ben göremiyorum maalesef

bu yaptıklarına bile diyecekler zaten. yeter bence bu kadar. çatlatcan mı insanları

niye kız ben tvde izliyorum hatta salı günlerini iple çekiyorum

heheh
hmm evet olabilir belkide
aman neyse sizin aranıza fitne sokmadığı sürece ne yaparsa yapsın salla

evet çok şükür cnm sağol

ben yemeğin için yorum yapmıştım ama menü hazırlanmış nile maşALLAH
ivet kararı verdik bronzum ve lunnamlaa ama tatlımız henüz kararlaştırılmış değil:26:
bu yaptıklarına bile diyecekler zaten. yeter bence bu kadar. çatlatcan mı insanları

az az yerler ama her şeyden yerlerse çatlamazlar kız tatlı ne yapsam şekerpare kolaya mı kaçar acaba?

niye kız ben tvde izliyorum hatta salı günlerini iple çekiyorum
pazartesi-salı 'o ses var. ben onu izliyorum
evet yaaaaaaaa
okurken karnım acıktı canım çekti ağzımın suyu aktı vs vs vs vs
ben okurken dedim MAŞALLAH diye yesem ne derim acaba :81::81::81:
ya dimi dimi.

hamarat olmak böyle bişi sanırsam

ivet kararı verdik bronzum ve lunnamlaa ama tatlımız henüz kararlaştırılmış değil:26:

az az yerler ama her şeyden yerlerse çatlamazlar kız tatlı ne yapsam şekerpare kolaya mı kaçar acaba?

şekerpare mi kolaya kaçıcak?

gayet meşakatli bence . hamurunu yapıcan, şekil vericen,pişirip, şerbetini ayarlıcaksın vs.
bi revani bence şekerpareye göre çoook daha basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…