Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

evet yaaaaaaaa
okurken karnım acıktı canım çekti ağzımın suyu aktı vs vs vs vs
ben okurken dedim MAŞALLAH diye yesem ne derim acaba :81::81::81:

sana da yaparım ki kuzum ama benim de karnım acıktı kahvaltı yapmadım henüz bugün de dünün tam tersi bi şey yemedim dün bu saatlerde ohoooo neler neler yidim neyse zaten böyle olmasa kilo alırdım her gün her gün yesem

ivet kararı verdik bronzum ve lunnamlaa ama tatlımız henüz kararlaştırılmış değil:26:

az az yerler ama her şeyden yerlerse çatlamazlar kız tatlı ne yapsam şekerpare kolaya mı kaçar acaba?

hmmmm
tatlı olarakta aslında biliyorsan macaron yap ayyyyyyyyyyyy ne güzel olur
ben tarifini bilmem ama yemesini bilirim

heeeeee ben onu pazartesielri izliyorum sadece
bebişim seninki ne yaptı iş muhabbetini. bakınıyormu yoksa biraz dinlenmek mi istiyor

bende o ses türkiyeyi izliyorum kocişimle hatta bu hafta hep dışardaydık diye cok sinir oldum haftaya özetten izlemeye başlıcam kız ne biliyim kolay gibi geldi bana ama sen öyle diyosan şekerpare yapıcam o da tamamdır
hmmmm
tatlı olarakta aslında biliyorsan macaron yap ayyyyyyyyyyyy ne güzel olur
ben tarifini bilmem ama yemesini bilirim
kız ne macaronu yaşlı insanların önüne koysam bu ne derler bana ama macaron candır kocişle yemelik şeyler onlar

heeeeee ben onu pazartesielri izliyorum sadece
bebişim seninki ne yaptı iş muhabbetini. bakınıyormu yoksa biraz dinlenmek mi istiyor

Dinleniyor daha. İşte kolay bulunmuyo kii. ha deyince girebileceği bi işte yok. bakalım napcak, nasibinde neresi var. Şimdi işkur'a gitti. Kayıt yaptırcak.

bana kahvaltılık hazırla sen ben kahvaltıya gelirim bebişim
evet iyi taktik birgün ye birgün aç kal ve formunu koru

ay evet ne macaronu yaşlı yaşlı insanlar anlamaz öyle şeyden. onlara baklava-kadayıf lazım

sen bana güven kuşum

olsun genç işi tatlar tatsınlar

Dinleniyor daha. İşte kolay bulunmuyo kii. ha deyince girebileceği bi işte yok. bakalım napcak, nasibinde neresi var. Şimdi işkur'a gitti. Kayıt yaptırcak.

aa işkur iyidir bak hem eğitim falanda veriyorlar
hadi hayırlısı bakalım canımm

bana kahvaltılık hazırla sen ben kahvaltıya gelirim bebişim
evet iyi taktik birgün ye birgün aç kal ve formunu koru
aynen öyle bebişim bi gün iki günlük yiyorum ertesi gün yemiyorum tamam canım bekliyorum, kahvaltı da candır benim için valla
ay evet ne macaronu yaşlı yaşlı insanlar anlamaz öyle şeyden. onlara baklava-kadayıf lazım

sen bana güven kuşum
aynen kız değiştirmiyorum daha karar verilmiştir

olsun genç işi tatlar tatsınlar
pizza da yapiyim dimi ya da dışardan hamburger söyliyim

aynen yaa ne uğraşacan pilavdı kebaptı bilmemneydi

Puhahah

Hatta dersin ki:

- Hacı yeeeeaa, doymadysanız bişiler daha söyliyim dışaardan. chickn menü felan puhaha
seviyom kız senii ne güzel espriyi yakalayıp göğsünde yumuşatıp 90 na çakıyosun

aynen yaa ne uğraşacan pilavdı kebaptı bilmemneydi
dur bakıyım seni de görcem bi evlen bakalım
iştahsıztosba bir arkadaşta sölemiş gerçi yaşlı insanlara klasik şeyler yap bencede daha çok mutlu olurlar.

karar verdim abla ben morincim deli kızımın aklına uyar mıyım hiç ama sende bana tospik tospaa dsen yiter ablacım yazma uzun uzun uğraşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…