Heee öyle desenee yaaYokk be kendi aramızda taktığımız yüzükler
Öylesine koydum
inci 2Size soracaklarım varrr
iyilik be ne olsun. pazartesi işte. gene yoğunuz hemen cevap veremiyorum. şu işleri toparlıyım. kesintisiz yazcam leydimHoşbuldm nazoom nabeeer ne var ne yk
Bronzuummmm napıyosunn aşk pıtırcığıı
Akşam facede gördüümmm resminiziiii
Ayyy bir burnumun direği sızladı ki sormaaa
Benimki burnumda tüttü resmenn
Ahhh ahh sormaaa 2 hafta sonra eğitim vardı 2 hafta bile nasıl dayancam derkeninci 2haydı sor soooorrr
iyilik be ne olsun. pazartesi işte. gene yoğunuz hemen cevap veremiyorum. şu işleri toparlıyım. kesintisiz yazcam leydim
sende ne var n yok
Allah kavuştursun tatlım. sizinde pıtırcık pıtırcık resmlerinizi görmek isteriz
Heee öyle desenee yaa
Bi an gözlerim ayrıldııına böylee
inci 2haydı sor soooorrr
iyilik be ne olsun. pazartesi işte. gene yoğunuz hemen cevap veremiyorum. şu işleri toparlıyım. kesintisiz yazcam leydim
sende ne var n yok
Ahhh ahh sormaaa 2 hafta sonra eğitim vardı 2 hafta bile nasıl dayancam derken
Akşam bi baktı aöf sınavlarıyla eğitim tarihleri aynı günlerde.. yine iptal etti gelemiyor
Hoşgeldin canımm iyi Allaha şükür seni sormalıSelam kızlar keyifler nasıl
Mecburen tatlımmayy ne çektiniz yaaaa.
vardır bundada bi hayır kuzu, sabret
Ayy çok kötü olmuş bu tatlım ya. Kaç oldu ucundan heveslenip heveslenip kalıyosunAhhh ahh sormaaa 2 hafta sonra eğitim vardı 2 hafta bile nasıl dayancam derken
Akşam bi baktı aöf sınavlarıyla eğitim tarihleri aynı günlerde.. yine iptal etti gelemiyor
Ladym
Bende aynııı canm skılıyo bakınıyorum öyle
Boncuğummmmayy ne çektiniz yaaaa.
vardır bundada bi hayır kuzu, sabret
inci 2haydı sor soooorrr
sende ne var n yok
Hoşgeldin canımm iyi Allaha şükür seni sormalı
Mecburen tatlımm
Ayy çok kötü olmuş bu tatlım ya. Kaç oldu ucundan heveslenip heveslenip kalıyosunAma olsun elbet düzgün bi tarih ayarlycaksınız kavuşucaksınız
LadymOkul ne zmn başlıyo tatlım
Boncuğummmm
kızlarr benim dost dediğim adam beni hergün salya sümük arayıp yıllardır beni sevdiğini söylüyo
kızlarr benim dost dediğim adam beni hergün salya sümük arayıp yıllardır beni sevdiğini söylüyo
Ne yaptın lan adama..
Kimki o? ne iş yapar ? senin ona karşı bi ilgin var mıydı?
öyle tatlımm bu 3 oldu erteleniyor hepAyy çok kötü olmuş bu tatlım ya. Kaç oldu ucundan heveslenip heveslenip kalıyosunAma olsun elbet düzgün bi tarih ayarlycaksınız kavuşucaksınız
LadymOkul ne zmn başlıyo tatlım
Boncuğummmm
hadi buyur bide burdan yakkızlarr benim dost dediğim adam beni hergün salya sümük arayıp yıllardır beni sevdiğini söylüyo
burasıda aynı dışarı çıkılmıyor valla çok iğrenç bi havaBende ehh işte tatlım pek keyfim yok bugün havada puslu yağmurlu evde olup battaniye altından çıkmayasım var
Bir bakış attım kalbini yaktım
Şuan asker
Benim bebeklikten bu zamana kadar hep yanımda olan temiz kalpli iyi bir insan ama dost kardeş çizgisinden öteye götüremiyorum onu
Ayy baştan tost yediğim okudum hahahahh
Adam dediğine göre büyük biri heralde. Nasıl ki yani aşkı mı depreşmiş nasıl biri dost dediğine göre iyi biri heralde:26:
Adamdan bir kurtuldun kısmetin açıldı be
Bir bakış attım kalbini yaktım
Şuan asker
Benim bebeklikten bu zamana kadar hep yanımda olan temiz kalpli iyi bir insan ama dost kardeş çizgisinden öteye götüremiyorum onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?