Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Size soracaklarım varrr
inci 2 haydı sor soooorrr
Hoşbuldm nazoom nabeeer ne var ne yk
iyilik be ne olsun. pazartesi işte. gene yoğunuz hemen cevap veremiyorum. şu işleri toparlıyım. kesintisiz yazcam leydim

sende ne var n yok

Bronzuummmm napıyosunn aşk pıtırcığıı
Akşam facede gördüümmm resminiziiii
Ayyy bir burnumun direği sızladı ki sormaaa
Benimki burnumda tüttü resmenn

Allah kavuştursun tatlım. sizinde pıtırcık pıtırcık resmlerinizi görmek isteriz

Ahhh ahh sormaaa 2 hafta sonra eğitim vardı 2 hafta bile nasıl dayancam derken
Akşam bi baktı aöf sınavlarıyla eğitim tarihleri aynı günlerde.. yine iptal etti gelemiyor

Heee öyle desenee yaa
Bi an gözlerim ayrıldııı na böylee

Bende aynııı canm skılıyo bakınıyorum öyle

Akşam bi baktı aöf sınavlarıyla eğitim tarihleri aynı günlerde.. yine iptal etti gelemiyor

ayy ne çektiniz yaaaa.

vardır bundada bi hayır kuzu, sabret

Ayy çok kötü olmuş bu tatlım ya. Kaç oldu ucundan heveslenip heveslenip kalıyosun Ama olsun elbet düzgün bi tarih ayarlycaksınız kavuşucaksınız

Bende aynııı canm skılıyo bakınıyorum öyle
Ladym Okul ne zmn başlıyo tatlım
ayy ne çektiniz yaaaa.

vardır bundada bi hayır kuzu, sabret
Boncuğummmm

kızlarr benim dost dediğim adam beni hergün salya sümük arayıp yıllardır beni sevdiğini söylüyo

Ballısııııı hoşgeldinn

kızlarr benim dost dediğim adam beni hergün salya sümük arayıp yıllardır beni sevdiğini söylüyo

Ayy baştan tost yediğim okudum hahahahh
Adam dediğine göre büyük biri heralde. Nasıl ki yani aşkı mı depreşmiş nasıl biri dost dediğine göre iyi biri heralde:26:

Ayy çok kötü olmuş bu tatlım ya. Kaç oldu ucundan heveslenip heveslenip kalıyosun Ama olsun elbet düzgün bi tarih ayarlycaksınız kavuşucaksınız

Ladym Okul ne zmn başlıyo tatlım

Boncuğummmm
öyle tatlımm bu 3 oldu erteleniyor hep

hadi buyur bide burdan yak
Bende ehh işte tatlım pek keyfim yok bugün havada puslu yağmurlu evde olup battaniye altından çıkmayasım var
burasıda aynı dışarı çıkılmıyor valla çok iğrenç bi hava

Ayy baştan tost yediğim okudum hahahahh
Adam dediğine göre büyük biri heralde. Nasıl ki yani aşkı mı depreşmiş nasıl biri dost dediğine göre iyi biri heralde:26:

hahah hiç gülesim yoktuu
Yok ya adam gibi de beraber büyüdük
Çok ayrıdır bende yeri çok severim kendisiniz ama dostum olarak

Bir bakış attım kalbini yaktım

Şuan asker
Benim bebeklikten bu zamana kadar hep yanımda olan temiz kalpli iyi bir insan ama dost kardeş çizgisinden öteye götüremiyorum onu

Ama ama ama seni de hep böyle aşklar buluyor be kardeşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…