hiç yakışmıyoooo bizim topiğeben uyarımı yaptım hafta başı herkes gelicek eskisi gibi yes makara yes gırgırrr
neyse napıyosun bakalım sınavlar bitti mi?
lunna da gelmiş hoş gelmişşşş
Kızlar bunlar nasıl alayım mı
TAKIM KALP PASTA 7 PARCA ASK KAPIYI CALINCA « Keramikashop'a Hoşgeldiniz
Bitti bitti evdeym bu sıralar hasta oluyorum grip
canım ben çok beğendim hem fiyatı da çok uygunmuş alınabilir bence
Hoşbulduk canımıniçi nasılsın
iyiyim kuzucum bilgisayarıma kavuştum daha iyi olldumsen de çeyiz hazırlıkları başlamış oyyy en iyisini yapıyosun canım yavaş yavaş alman lazım artık nişanlı bi hatunsun şunun şurasındaa
Hemen meyveye saldır tatlm hasta olmadan önlemini al bide nurofen diye bi hap var gribe çok iyi geliyo
İçtim canm nurafon gold içtim
Şimdi de bitki çayı içicem
Nerden çıktıysa bu grip
oyyy hafta başında bende öyleydim hemen ıhlamur, hatmi çiçeği kaynattım ballı limonlu içtim çok şükür tam kapmadan geçti. sende bi şeyler iç canım iyice kapmadan. valla tam hasta olunacak hava sabah eşimin arkasından bakmak için pencereyi açtım allahım nasıl bi soğuk o öyleee dondum hemen kapattım:26:Bitti bitti evdeym bu sıralar hasta oluyorum grip
İyice çocuk gibi mi olur misafire nasıl çıkarılır diye düşündüm ama çoook beğendimPeki kalp mi kare mi tatlım
İçtim canm nurafon gold içtim
Şimdi de bitki çayı içicem
Nerden çıktıysa bu grip
Kötü olmuş cnm yaÇabuk atlatırsın inşallah
oyyy hafta başında bende öyleydim hemen ıhlamur, hatmi çiçeği kaynattım ballı limonlu içtim çok şükür tam kapmadan geçti. sende bi şeyler iç canım iyice kapmadan. valla tam hasta olunacak hava sabah eşimin arkasından bakmak için pencereyi açtım allahım nasıl bi soğuk o öyleee dondum hemen kapattım:26:
Aman aman kocişinin arkasından pencereye de çıkarmış
bence kare. ben misafir yemek takımımı öyle almıştım çok seviyorummm kareyi
oyyy hafta başında bende öyleydim hemen ıhlamur, hatmi çiçeği kaynattım ballı limonlu içtim çok şükür tam kapmadan geçti. sende bi şeyler iç canım iyice kapmadan. valla tam hasta olunacak hava sabah eşimin arkasından bakmak için pencereyi açtım allahım nasıl bi soğuk o öyleee dondum hemen kapattım:26:
bence kare. ben misafir yemek takımımı öyle almıştım çok seviyorummm kareyi
Kibleyim mi seni
Kaynattık bizde bişiler içicem şmdi canm üff hiçte sevmem öyle şeyler içmeyi :26:
Kible kible kiblemeyen ...
İnşallah tatlım yaa
Sen napıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?