Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

iyiyim kuzucum bilgisayarıma kavuştum daha iyi olldum sen de çeyiz hazırlıkları başlamış oyyy en iyisini yapıyosun canım yavaş yavaş alman lazım artık nişanlı bi hatunsun şunun şurasındaa

Bişey sorucam sende kaç takım uyku seti kaç takım nevresim takımı var 4er takım yeter dimi

Bitti bitti evdeym bu sıralar hasta oluyorum grip
oyyy hafta başında bende öyleydim hemen ıhlamur, hatmi çiçeği kaynattım ballı limonlu içtim çok şükür tam kapmadan geçti. sende bi şeyler iç canım iyice kapmadan. valla tam hasta olunacak hava sabah eşimin arkasından bakmak için pencereyi açtım allahım nasıl bi soğuk o öyleee dondum hemen kapattım:26:
İyice çocuk gibi mi olur misafire nasıl çıkarılır diye düşündüm ama çoook beğendim Peki kalp mi kare mi tatlım

bence kare. ben misafir yemek takımımı öyle almıştım çok seviyorummm kareyi

Evet bende kareyi seviyorumda bunlarda kararsız kaldım. Bi de şey sorucam kare yemek takımları makineye sığmıyo diyolar doğru mu:26:

Kaynattık bizde bişiler içicem şmdi canm üff hiçte sevmem öyle şeyler içmeyi :26:

Kibleyim mi seni

Kible kible kiblemeyen ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…