Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Bişey sorucam sende kaç takım uyku seti kaç takım nevresim takımı var 4er takım yeter dimi
canım benım iki tane uyku setim var 4 tane nevresimim iki pamuk saten iki pamuklu. valla keşke hepsini pamuk saten alsaymışım çok seviyorum yumuşacık ve ipeksiii şampuan reklamı gibi ooldu dimi pikelerim çok 5 tane aldım ama o kadar almasaydım da olurdu. iki yatak örtüsü almıştım biri şu fransız dantelli gibi olanlardandı biri de günlük mint yeşili çok seviyorumm ama uyku seti 4 taneye gerek yok bence ben henüz kullanmadım bile yorgana nevrsimi geçir eynı işlevi görüyor
Evet bende kareyi seviyorumda bunlarda kararsız kaldım. Bi de şey sorucam kare yemek takımları makineye sığmıyo diyolar doğru mu:26:
benim makineye sığıyo canım bi sıkıntı yaşamadım sadece yerleştirirken dik kenarı aşağı getirmiyorum makineyi çalıştırmadan içindeki pervanesini donduruyorum değiyo mu değmiyo mu kontrol ediyorum öyle çalıştırıyorum

Kaynattık bizde bişiler içicem şmdi canm üff hiçte sevmem öyle şeyler içmeyi :26:

Kible kible kiblemeyen ...
ben de cok severim bitki çaylarını hep tüketiyorum üşenmediğimde yanii

Pamuk saten tmmdır aklıma yazdım bunu yarın büyük ihtimalle bakıcam. 2 tane uyku setim 2 nevresim takımım var 2şer tane daha alayım diyodum. Pike battaniye fln bende de çokça var. Yatak örtüsü dantelli olanlardan 2 tane var ama normal var mı onu bilmiyorum işte anneme bi sorayım

Görümceminde kare onunkiler hiç sığmıyomuş makineye. Öyle olursa sıkıntı olur zaten kalabalık olunca misafir gelince çıkarıyosun. Boyutlarına dikkat ederim ben alırken

ayhh battaniyede cok var bende annem zamanında almış hep. pamuk saten şiddetle tavsiyemdir bende bi tane taç bi tane özdilek var ikisi de çok hoş. tabii canım misafir gelince resmen kurtarıcı bulaşık makinesi kız normal günlerde makineyi kullanayım diyorum 3-4 güne anca doluyo sinir oluyorum bi su içiyorum atıyorum makineye bi an önce dolsun diyeee tabaklara evet dikkat et bak benimki tam keskin hatları olan bi kare değil kare yumarlak karışımı sanki ne daha yumuşak hatları var

Allahım Allahım. Ben zaten yoğundum. Bide bu maaaasebeci geldi. bi dünya iş kitledi bana

Saat 1 den beri çalşıyoruz.

Bugün burdan cıkıp bir daha gelmemek istiyorum ühü

evet ısteyım malesef
napıyosun kuzum
gtme nolur , konusalm

gitmiyorum şimdi bi yere kuzum öğleden sonra cıkıcam evden o zamana kadar buralardayım iştenapıyım yeni kalktım bi baktım kimsecikler yok. kız bölümün değişmedi senin dimi sonra? geçen bu baş ağrılarıyla ilgili ahmet meranki miydi neydi o konusuyordu bitkisel tarifler veriyodu sitesinde varmış tarifler bi bak

nereye gtceksın bakım ?
valla daha degısmedı ocakda degsıcek sozde ama bılmıyorum
basım agrıyo yne bgn keyfım yok yA

selam gençlik :2:

öyle yoğun öyle yoğunum ki.

kendime izin verdim biraz.

Tosbiğim
Senle konuşurken muh.aradı. Bişiler sordu. bende ona sordum yıllık izin zımbırtısını. gayet detaylı anlattı
bu da bitti oh.

Son düzenleme:
nereye gtceksın bakım ?
valla daha degısmedı ocakda degsıcek sozde ama bılmıyorum
basım agrıyo yne bgn keyfım yok yA
hem pazar hem market yavrum alışveriş yapıcam eve tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakk diye bi lf vardır bilir misin kuzum

ben çok musmutluyummmmmmmmmmmmmm
hoş geldinnnnn aşk böcüğüüüü anlat çabıkkkkkkkk
ohh şükürler olsun toplaştı güzellerimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…