- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
Kibledimbir iki gün uzak kalda beni özlee
İyiyim tatlım dün gece nişanlım kv kp bizdeydi
canım benım iki tane uyku setim var 4 tane nevresimim iki pamuk saten iki pamuklu. valla keşke hepsini pamuk saten alsaymışım çok seviyorum yumuşacık ve ipeksiiiBişey sorucam sende kaç takım uyku seti kaç takım nevresim takımı var 4er takım yeter dimi
benim makineye sığıyo canım bi sıkıntı yaşamadım sadece yerleştirirken dik kenarı aşağı getirmiyorum makineyi çalıştırmadan içindeki pervanesini donduruyorum değiyo mu değmiyo mu kontrol ediyorum öyle çalıştırıyorumEvet bende kareyi seviyorumda bunlarda kararsız kaldım. Bi de şey sorucam kare yemek takımları makineye sığmıyo diyolar doğru mu:26:
ben de cok severim bitki çaylarını hep tüketiyorum üşenmediğimde yaniiKaynattık bizde bişiler içicem şmdi canm üff hiçte sevmem öyle şeyler içmeyi :26:
Kible kible kiblemeyen ...
canım benım iki tane uyku setim var 4 tane nevresimim iki pamuk saten iki pamuklu. valla keşke hepsini pamuk saten alsaymışım çok seviyorum yumuşacık ve ipeksiiişampuan reklamı gibi ooldu dimi pikelerim çok 5 tane aldım ama o kadar almasaydım da olurdu. iki yatak örtüsü almıştım biri şu fransız dantelli gibi olanlardandı biri de günlük mint yeşili çok seviyorumm ama uyku seti 4 taneye gerek yok bence ben henüz kullanmadım bile yorgana nevrsimi geçir eynı işlevi görüyor
benim makineye sığıyo canım bi sıkıntı yaşamadım sadece yerleştirirken dik kenarı aşağı getirmiyorum makineyi çalıştırmadan içindeki pervanesini donduruyorum değiyo mu değmiyo mu kontrol ediyorum öyle çalıştırıyorum
Pamuk saten tmmdır aklıma yazdım bunu yarın büyük ihtimalle bakıcam. 2 tane uyku setim 2 nevresim takımım var 2şer tane daha alayım diyodum. Pike battaniye fln bende de çokça var. Yatak örtüsü dantelli olanlardan 2 tane var ama normal var mı onu bilmiyorum işte anneme bi sorayım
Görümceminde kare onunkiler hiç sığmıyomuş makineye. Öyle olursa sıkıntı olur zaten kalabalık olunca misafir gelince çıkarıyosun. Boyutlarına dikkat ederim ben alırken
cok canım sıkılıyuır
elime düştünnnnnnapıyosun bakım işte misin?
evet ısteyımmalesef
napıyosun kuzum
gtme nolur , konusalm
gitmiyorum şimdi bi yere kuzum öğleden sonra cıkıcam evden o zamana kadar buralardayım iştenapıyım yeni kalktım bi baktım kimsecikler yok. kız bölümün değişmedi senin dimi sonra? geçen bu baş ağrılarıyla ilgili ahmet meranki miydi neydi o konusuyordu bitkisel tarifler veriyodu sitesinde varmış tarifler bi bak
ben çok musmutluyummmmmmmmmmmmmm
hem pazar hem market yavrum alışveriş yapıcam evenereye gtceksın bakım ?
valla daha degısmedı ocakda degsıcek sozde ama bılmıyorum
basım agrıyo yne bgn keyfım yok yA
hoş geldinnnnn aşk böcüğüüüüben çok musmutluyummmmmmmmmmmmmm
ohh şükürler olsun toplaştı güzellerimmmselam gençlik :2:
öyle yoğun öyle yoğunum ki.
kendime izin verdim biraz.
Tosbiğim
Senle konuşurken muh.aradı. Bişiler sordu. bende ona sordum yıllık izin zımbırtısını. gayet detaylı anlattı
bu da bitti oh.
canlar selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm herkeseeeeeeeeeeeee
ben çok musmutluyummmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?