hem pazar hem market yavrum alışveriş yapıcam eveTecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakk diye bi lf vardır bilir misin kuzum
Bende meraktaan ölüyorum.
Upuzun bişi bekliyorum şianda
tecavuz zevk anammmmbenzetmeye gel
Evet burda özet . özeti bile 2 paragrafbi de özet geçer şimdii
Bronzz morıncı lunnam nerdeee
bu ara deli benzetmelerimm var şekerimmm
Evet burda özet . özeti bile 2 paragraf
mailde döşüyor incim hahah . maili bekliyorum şuan
Canım,lunna yoğun sanırsam. hiç gelmemiş :26:
bnde isterim mail o zamannn morincimmmmmmmmmmmmmmmmEvet burda özet . özeti bile 2 paragraf
:d takıpcınım o zmn
eee baska nevar ne yok kuzum anlat bakalım
bi de özet geçer şimdii
Ben biliyom kiii ben biliyom kiiiEvet burda özet . özeti bile 2 paragraf
bi de özet geçer şimdii
ayyyy
ne anlatsam nereden başlasam nasıl yapsam
kızlar akşam 19:30gibi geldiler bizde ananem teyzemler ve kuzenler vardı birde teyzemin eşi
onlardada anne baba bnmki 2 abisi ve abilerinin eşleri
hepimşiz kapıda karşıladık bnmki dört döndü aramızda kimi öpeceğini kiminle tokalaşacağını bilemedi biden bi iki kişi ile 3 4 defa tokalaştı heyecandan eli titriyordu
kuzenlerden biri mutfağa gitmiş gülme krisi geçiriyor gittim noldu diyorum senınkı benımde 3 defa tokalaştı eli deli gibi titriyordu diyor ay çok güldüm yaaaa
erkekleri oturma odasına aldık kadınları salona ... anca sığdık eve
muhabbet sohbet herşey çok çok güzel sıcak ve samimiydiil yarım saat oturduk sonra biz kuzenler ile servise başladık
yediler içtiler. 2 saat falan oturduk sonra annem benım kv aldı gel biz diğer odaya geçelim eşimlede tanış dedi annem kv benım eltiler ve ben erkeklerin yanına geçti ben kapının tarafa 3 sandalye koyduk biz 3 elti orada oturduk annemle kv odaya girdi kv babamla tanıştı annem benımkının abileri ile tanıştı birazda öyle muhabbet ettiler
sonra haftaya onlarda bizi davet ettiler. babamda ben bu aralar çok yoğunum ama biz size haber verelim daha sonra şimdi birşey dmeiyeyim dedi. sonrada gittiler.
bnki giderkende benımle 2 defa tokalaşıp annemin elini 2 defa öptü
birde çay servisi yapıyorum garibim istemem getirmede diyemiyor utancına yaklaşık 10 bardak çay içti yine utancından vc yede gitmemiş
eve zor gitmiş çok sıkışmış
onlar bizi çok çok sevmişler ailemizi falan bayılmışlar. bnmkine abileri morinci gibi bi kız bulmuşsun kıymetini bil falan demişler
babamda sevdi çok şükür üçüde pırlanta gibi çocuk deid
ay herşey çok çok güzeldi
sadece tanışma böyle ise ben isteme ve sözü düşünemiyorum
bnde isterim mail o zamannn morincimmmmmmmmmmmmmmmm
nolsun kuzum benim hayatım artık düzene oturdu çok şükür evli, mutlu çocuksuzzz
Kız sen düştün mü elimee
masallah cnm cok sevındım ıns hayırlı bı sekılde devamı da gelsın
bnde isterim mail o zamannn morincimmmmmmmmmmmmmmmm
nolsun kuzum benim hayatım artık düzene oturdu çok şükür evli, mutlu çocuksuzzz
ayyyy
ne anlatsam nereden başlasam nasıl yapsam
kızlar akşam 19:30gibi geldiler bizde ananem teyzemler ve kuzenler vardı birde teyzemin eşi
onlardada anne baba bnmki 2 abisi ve abilerinin eşleri
hepimşiz kapıda karşıladık bnmki dört döndü aramızda kimi öpeceğini kiminle tokalaşacağını bilemedi biden bi iki kişi ile 3 4 defa tokalaştı heyecandan eli titriyordu
kuzenlerden biri mutfağa gitmiş gülme krisi geçiriyor gittim noldu diyorum senınkı benımde 3 defa tokalaştı eli deli gibi titriyordu diyor ay çok güldüm yaaaa
erkekleri oturma odasına aldık kadınları salona ... anca sığdık eve
muhabbet sohbet herşey çok çok güzel sıcak ve samimiydiil yarım saat oturduk sonra biz kuzenler ile servise başladık
yediler içtiler. 2 saat falan oturduk sonra annem benım kv aldı gel biz diğer odaya geçelim eşimlede tanış dedi annem kv benım eltiler ve ben erkeklerin yanına geçti ben kapının tarafa 3 sandalye koyduk biz 3 elti orada oturduk annemle kv odaya girdi kv babamla tanıştı annem benımkının abileri ile tanıştı birazda öyle muhabbet ettiler
sonra haftaya onlarda bizi davet ettiler. babamda ben bu aralar çok yoğunum ama biz size haber verelim daha sonra şimdi birşey dmeiyeyim dedi. sonrada gittiler.
bnki giderkende benımle 2 defa tokalaşıp annemin elini 2 defa öptü
birde çay servisi yapıyorum garibim istemem getirmede diyemiyor utancına yaklaşık 10 bardak çay içti yine utancından vc yede gitmemiş
eve zor gitmiş çok sıkışmış
onlar bizi çok çok sevmişler ailemizi falan bayılmışlar. bnmkine abileri morinci gibi bi kız bulmuşsun kıymetini bil falan demişler
babamda sevdi çok şükür üçüde pırlanta gibi çocuk deid
ay herşey çok çok güzeldi
sadece tanışma böyle ise ben isteme ve sözü düşünemiyorum
Kız sen düştün mü elimee
de hele facede neler oluyor hııı
Ben biliyom kiii ben biliyom kiii
Ohh Ohhh yandan yandaannn
:124::124::124::124::124::124::124::124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?