maşallah ziyalar üyelerden bol kuzum
aynı değil canım böyle bi şey benim bahsettiğim şu şekil basık oluyo uzun değil içine de baharatı biraz daha çeşit ekleniyo bi de kuyruk yağı
https://www.google.com.tr/search?q=...vYygOZyIHAAg&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1280&bih=677
Aaa ben direk oruk diye yazdım içli köftenin aynısı çıkmıştı evet bu farklıymış
ve bence bunun tadısı daha güzelneyse daha yemek konusmayalım bence zaten acıktım bu saatten sonra bi şey yemek istemiyorum kociş gelsin onla yicem artık hatta yavastan gidiyim yemek yapmaya mı başlasam:44::44:
Size iyi akşamlar.
iyi akşamlar kuzucukSize iyi akşamlar.
yazık adama valla helal olsun canım sana da bazısı hiç umursamaz ama sen iyi bi kızsınBende acıktım ya öğlende çok yiyemedim canım istemedi şimdide açıktım. Ama patron endoskopi diyetinden hiç bişey yiyemiyo onun yanında yemekte istemiyorum 2 saat daha dayanıcam
iyi akşamlar kuzucuk
yazık adama valla helal olsun canım sana da bazısı hiç umursamaz ama sen iyi bi kızsınben de çıkıyorum canım hadi yarın görüşürüz inşallah
İğrenççççç salı gününden kocaman günaydın :2::2:
Niye iğrenç bakiiiim
Günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın
Boncuğum sende mi hasta oldun yoksa
Evet bitanecim, öyle bir öksürüyorum kiiiii. yanımda durulmaz
Kıyamam ben sana canım benimmmm ıhlamur fln içiyomusun pastilde al. bende aynı durumdayım bi de göğsüm sırtım çokkk ağrıyo:2: Offf heme yamulduk ya
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
topiğimiz sakinleri bugun hastaaaaaaaaaa
herkese geçmiş olsunn
Günaydın mavişim, hoşgeldin. Teşekkür ederiiim
gündemin dedikodusunu yaptınız mı sevdiceğinle
yaptık kuzucummmmmmmm
abileri yengeleri annesi hepisi çokkkk sevmiş bizim ailemizi çok güzzel konuşmuşlar ardımızdan
bizimkilerde sevmişti zaten
şimdi bizden haber bekliyorlarmış haftasonu gidip gidemeyeceğimize dair.. annemde arayacak ama babam daha birşey demedi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?