Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Aaa ben direk oruk diye yazdım içli köftenin aynısı çıkmıştı evet bu farklıymış

ve bence bunun tadısı daha güzel neyse daha yemek konusmayalım bence zaten acıktım bu saatten sonra bi şey yemek istemiyorum kociş gelsin onla yicem artık hatta yavastan gidiyim yemek yapmaya mı başlasam:44::44:

ve bence bunun tadısı daha güzel neyse daha yemek konusmayalım bence zaten acıktım bu saatten sonra bi şey yemek istemiyorum kociş gelsin onla yicem artık hatta yavastan gidiyim yemek yapmaya mı başlasam:44::44:

Bende acıktım ya öğlende çok yiyemedim canım istemedi şimdide açıktım. Ama patron endoskopi diyetinden hiç bişey yiyemiyo onun yanında yemekte istemiyorum 2 saat daha dayanıcam

Size iyi akşamlar.
iyi akşamlar kuzucuk
Bende acıktım ya öğlende çok yiyemedim canım istemedi şimdide açıktım. Ama patron endoskopi diyetinden hiç bişey yiyemiyo onun yanında yemekte istemiyorum 2 saat daha dayanıcam
yazık adama valla helal olsun canım sana da bazısı hiç umursamaz ama sen iyi bi kızsın ben de çıkıyorum canım hadi yarın görüşürüz inşallah

Kıyamam ben sana canım benimmmm ıhlamur fln içiyomusun pastilde al. bende aynı durumdayım bi de göğsüm sırtım çokkk ağrıyo:2: Offf heme yamulduk ya

Hiç birini içmiyorum. Sadece öksürük şurubu içiyorum o da fayda etmiyo

Sanada çook geçmiş olsun canımmmmmm:2:

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

topiğimiz sakinleri bugun hastaaaaaaaaaa

herkese geçmiş olsunn

Günaydın mavişim, hoşgeldin. Teşekkür ederiiim

gündemin dedikodusunu yaptınız mı sevdiceğinle

yaptık kuzucummmmmmmm
abileri yengeleri annesi hepisi çokkkk sevmiş bizim ailemizi çok güzzel konuşmuşlar ardımızdan
bizimkilerde sevmişti zaten
şimdi bizden haber bekliyorlarmış haftasonu gidip gidemeyeceğimize dair.. annemde arayacak ama babam daha birşey demedi bakalım

Ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallah.

ay başlasın şu nişan hazırlıkların artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…