ben 10tane bundan istiyordum dersin
9 sene aynı yüzüğümü taksın kız modası geçiyo heralde
Hmm güzelmiş canım Allah resmisini takmayı nasip etsin
BENDE YUZUK ISTIYORUM
bebişim tek başıma hiç yapmadım henüz ama annemle hep ben yapardım malzemesini herbi şeysini biliyorum zaten burdakilerde benden yapmamı istiyo belki ilk onlara yaparım ama uğraştırıcı mesela annemde makinesi var ama bende yok zor olur öyle elle uğraşmak diyorum:26:Canlarım kağıt helvalarım selaaaaam
Morincim bizde kız tarafıda gider bizde gidecektik ama biliyosun nasıl nişanlandığımı fırsat olmadıBide babam hiç gönüllü değildi onların evde mi tarih kararlaştırıcaz olmaz öyle şey deyip duruyodu. Zaten sonradan sadece kadınların gitmesine karar vermiştik ki kısmet olmadı
Zelişimmmm çok şaşırdım vallaAma hayırlısı olsun inşallah bu sefer yüzün güler bebeğim
Tospiğimmmm sen içli köfte yapmayı biliyomusun çok zor mu:26:
Bronzum piskkom güzellerim bebeklerim nasılsınız
evet şekerim gündüz kardeşim geldi memleketteydi annemin gönderdiği bi sürü bi şeyleri getirdi akşamüstü gitti yurduna. bizde akşam önce yemeğe gittik hep diyodu sana cağ kebabı yedircem ben de tatmış bulundum erzurumun meşhur kebabını. tam ağzıma layıkmış valla bir etçil olarakya yemeğe dışarı mı çıktınızzzzzzzzzzzzz
bende eşimlen dışarı yemeğe çıkmak güzel günler geçirmek istiyooooooooooorrreee artık
Aaa onun bi de makinesi mi var. Ben bi kere yemiştim hala tadı damağımda ya bende çeyizime o makineden alayım bol bol yaparım evlenincebebişim tek başıma hiç yapmadım henüz ama annemle hep ben yapardım malzemesini herbi şeysini biliyorum zaten burdakilerde benden yapmamı istiyo belki ilk onlara yaparım ama uğraştırıcı mesela annemde makinesi var ama bende yok zor olur öyle elle uğraşmak diyorum:26:
evet şekerim gündüz kardeşim geldi memleketteydi annemin gönderdiği bi sürü bi şeyleri getirdi akşamüstü gitti yurduna. bizde akşam önce yemeğe gittik hep diyodu sana cağ kebabı yedircem ben de tatmış bulundum erzurumun meşhur kebabını. tam ağzıma layıkmış valla bir etçil olaraksonracığıma biraz alışveriş yaptık ikimize kıyafetler aldık. ikeaya gitmeden olmaz dedi kocam oraya da gittik yine evimize bi şeyler aldık kocam çiçeklere daldı bi baktım orkide almış gelmiş oturma odamıza koydum çok güzel oldu sonra bi de film izledik öyle işteee
Aaa onun bi de makinesi mi var. Ben bi kere yemiştim hala tadı damağımda ya bende çeyizime o makineden alayım bol bol yaparım evlenince
Duyanda 35-40 yaşında sanırBN GEC BILE KALDIM
bu gidişle benim de almam lazımçok seviyorum bak içli köfte bi de ondan ayrı oruk var iç malzemesi biraz değişiyo ben oruğu daha çok severimmm
Tospammm sendemı dun cag kebabı yedın dun bnm kıde bna yedırdı tesadufe bak ama bn begenmedım
ama herkesın sevgılısı var bı bn tutturamadım dıkısıduyanda 35-40 yaşında sanır
ama herkesın sevgılısı var bı bn tutturamadım dıkısı
her işte bi hayır vardır bebeğim. Sabretmek lazım sadece
Duyanda 35-40 yaşında sanır
Ben patateslisini yemiştim mağlum etle pek aram yok. Oruğu hiç duymadım bi bakayım netten
Aaa görüntüsü aynı içli köfte canım çekti beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?