Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

bebişim tek başıma hiç yapmadım henüz ama annemle hep ben yapardım malzemesini herbi şeysini biliyorum zaten burdakilerde benden yapmamı istiyo belki ilk onlara yaparım ama uğraştırıcı mesela annemde makinesi var ama bende yok zor olur öyle elle uğraşmak diyorum:26:
ya yemeğe dışarı mı çıktınızzzzzzzzzzzzz

bende eşimlen dışarı yemeğe çıkmak güzel günler geçirmek istiyooooooooooorrreee artık
evet şekerim gündüz kardeşim geldi memleketteydi annemin gönderdiği bi sürü bi şeyleri getirdi akşamüstü gitti yurduna. bizde akşam önce yemeğe gittik hep diyodu sana cağ kebabı yedircem ben de tatmış bulundum erzurumun meşhur kebabını. tam ağzıma layıkmış valla bir etçil olarak sonracığıma biraz alışveriş yaptık ikimize kıyafetler aldık. ikeaya gitmeden olmaz dedi kocam oraya da gittik yine evimize bi şeyler aldık kocam çiçeklere daldı bi baktım orkide almış gelmiş oturma odamıza koydum çok güzel oldu sonra bi de film izledik öyle işteee

Aaa onun bi de makinesi mi var. Ben bi kere yemiştim hala tadı damağımda ya bende çeyizime o makineden alayım bol bol yaparım evlenince

Tospammm sendemı dun cag kebabı yedın dun bnm kıde bna yedırdı tesadufe bak ama bn begenmedım

Aaa onun bi de makinesi mi var. Ben bi kere yemiştim hala tadı damağımda ya bende çeyizime o makineden alayım bol bol yaparım evlenince

bu gidişle benim de almam lazım çok seviyorum bak içli köfte bi de ondan ayrı oruk var iç malzemesi biraz değişiyo ben oruğu daha çok severimmm

Duyanda 35-40 yaşında sanır

Ben patateslisini yemiştim mağlum etle pek aram yok. Oruğu hiç duymadım bi bakayım netten

sacda pişiriyo annem onu ama kız et sevmezsen olmaz ki oruğu da sevmezsin çünkü oruğun içine kıymayla kuyruk yağı da konuluyor yoksa bulgur köftesini aynı malzemeyle yapıyosun şeklinide uzun değil basık yapıyosun avuçiçin gibi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…