Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Hiç birini içmiyorum. Sadece öksürük şurubu içiyorum o da fayda etmiyo

Sanada çook geçmiş olsun canımmmmmm:2:
Sağol tatlmmm Morincim balla limon ye dedi kesiyomuş öksürüğü sende yap istersen
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

topiğimiz sakinleri bugun hastaaaaaaaaaa

herkese geçmiş olsunn
Sağ ol mavişimmmmm
günaydınnn hasta yavrulrımm ve hasta olmayan yavrularımmmmmmm ben geldimmmm
Hoşgeldin sevgi pıtırcığım

Son düzenleme:
Hastayız bebişim
sen nasılsın, keyfin asıl, azılı doktor sana sataşıyor mu

bende hasta olmak üzereyim canım ya , buralar çok soğuukk
Keyfim iyi zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum , dün nöbetten çıktım bugün evdeyim yarın tekrar nöbete..
Onunla karşılaşamıyoruz sanırım pazar nöbetimiz var
Sizde ne var ne yok bakalımmm

kız ne yarını şimdiden başladı karla karışık yağmur var var şu anda dondurucu soğuk cabası markete gitmem lazım ama çok soğuk bi de yıkandım delii gibiii:26::26:

burda sadece yağmır var.

soğuk hakkında konuşmak bile istemiyorum .

Senin yerinde olsam (ki eminim sende tam öylesindir ama )

girerim yorganın altına açarım tv veya pc. ohhh gel keyfim gel..

ay işten çıkasım var zaten.

kız ne yarını şimdiden başladı karla karışık yağmur var var şu anda dondurucu soğuk cabası markete gitmem lazım ama çok soğuk bi de yıkandım delii gibiii:26::26:

burda da yağdı ya ben böyle soğuk görmedim , senin gibi banyo yapıp çıkmıştım cumartesi akşamı şimdi boğazım yanıyo kemiklerim kırılıyo :2:

Ayy dikkat et tatlım,sıkı sıkı giyin. (diyene bak)

Çok sevindim senin adına sende böyle bir iş istiyordun zaten

He bide senin şey vardı. Dost bildiğin aşık , hala yazıyor mu sana

Ne olsun bendede. günlerdir yoğundum aslında şuan bile boş durmamam lazım ama tek olduğum için sabahtan beri burdayım

öğleden sonra çıkarım. postaneye falan gidicem.

ivet şekerim soğuk yüzünden evden çıkasım bile gelmiyor şuan pc kucağımda koltukta yatıyorum bi de bi hizmetçim olsa bana sıcak çikolata veya bitki çayı yapsa getirse kız ne işten çıkması tam nişan arefesii

burda da yağdı ya ben böyle soğuk görmedim , senin gibi banyo yapıp çıkmıştım cumartesi akşamı şimdi boğazım yanıyo kemiklerim kırılıyo :2:
banka soyguncuları gibi kafamı gözümü sarıp mı çıksam napsammmmm

sıkı giyinmek ve ben
Kalın giyindiğim zaman kaşınıyorum uyuz olmuş gibi , tiril tiril geziyorum
Çok şükür Allah gönlümdekini verdi
Hayır konuşmuyo , doğrusu ben konuşturmuyorum .
Cumartesi akşamı dışarı çıkmıştık arkadaşlarla beni tehtit etmeye başladı yarım saat içinde eve gitmezsen geldiğimde seni gebertirim falan filan .
Bende aradım haddini bildirdim o günden beri arayıp sormuyo gerizekalı
Orda hava nasıl kar yağdımı ya , ben istanbula gelecektim sonra bir günlüğünede izmite arkadaşıma geçecektim ama hava böyle devam ederse zor gibi

ne kadar sarsanda sen soyguncuya benzemezsin be anacımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…